Review Category : Приложения на биткойн

За частните блокчейни и биткойн

Частните блокчейни са същевременно новата мода сред банките и трън в окото на либертарианско настроените привърженици на биткойн. Къде е истината?

Read More →

Категории: Анализи, Приложения на биткойн
Етикети: , , , ,

Да подкрепим Читанка с биткойн

Един от най-обичаните български онлайн портали – Chitanka.info – е нападнат отново. Слава богу, вече може лесно да ги подкрепим дори и с два лева от спирката на метрото

Read More →

Категории: Bitcoin in Bulgaria, HowTos, Приложения на биткойн
Етикети: , ,

Биткойн за IT специалисти

Ако се считаш за it специалист, но идеите в тази статия те оставят безразличен към биткойн, е време да се огледаш за нова професия…

Read More →

Категории: Концепции, Приложения на биткойн, Проглеждане в биткойн
Етикети: , ,

p2p видео стрийминг със Streamium.io

Streamium.io е потенциална killer app за биткойн, позволяваща на всеки да излъчва платено видео в интернет без посредник, без такси и без платежни рискове.

Read More →

Категории: Биткойн новини, Приложения на биткойн
Етикети: , , ,

Най-добрата офшорна сметка: биткойн

защото е анонимна, безплатна, достъпна от цял свят и по всяко време. При това може да си държите парите си във всички големи валути и метали, а да ги харчите с MasterCard….

Read More →

Категории: Приложения на биткойн
Етикети: , , , , , ,

Предимствата на биткойн за търговци

Ако имате бизнес, но не приемате биткойн разплащания, тази статия може да се окаже повратна точка за вас. Вижте огромните предимства на биткойн за търговците.

Read More →

Категории: Приложения на биткойн
Етикети: , , ,

Crypto.bg предлага биткойн разплащания за търговци

Вече всеки може да приема разплащания с биткойни от хората в цял свят: моментално, без комисиони, без възможност за charge back.

Read More →

Категории: Биткойн новини, Приложения на биткойн
Етикети: , , , ,

Биткойн ще внесе иновации в разплащателните системи

Дата на публикуване: 11.12.2013 Иновация в разплащателните системи Функцията на Биткойн протокола не е само да изпраща пари от точка А до точка Б. Той има много други функции и отваря много възможности, които общността все още проучва. Някои от тях вече са превърнати в реални продукти и услуги. Най-вероятно някои от най-интересните начини за употреба на Биткойн тепърва ще бъдат разкривани. Контрол срещу измами С Биткойн е възможно постигането на безпрецедентно ниво на сигурност. Мрежата предоставя на потребителите защита срещу най-често срещаните измами като отмяна на плащане или нежелани такси. Освен това, биткойните не могат да бъдат фалшифицирани. Потребителите могат да архивират или криптират портфейлите си, а хардуерните портфейли могат да затруднят значително кражбите или загубите на пари в бъдещето. Биткойн е създаден с идеята да позволи на потребителите си да имат пълен контрол върху своите пари. Глобална достъпност Всички плащания по света могат да бъдат съвместими. Биткойн позволява на банки, компании и частни лица да изпращат и получават пари с висока ниво на сигурност навсякъде, по всяко време…

Read More →

Категории: Приложения на биткойн
Етикети: ,
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE