Bitsdaq airdrop

Какво означава „airdrop“?

Понятието „airdrop“ е въведено още през втората световна война. Чрез него се описва снабдяване по въздух с провизии на населението на бедстващи райони. След войната има редица случаи, при които се снабдяват райони след наводнения и природни бедствия, а не заради военни проблеми. AirDrop се използва и от компанията Apple. Това е тяхната функция за мигновено споделяне на снимки и файлове между сходни устройства. Разбира се, това не е статия, в която ще говорим за което и да е от изброените две понятия.

В крипто света понятието се използва за раздаване на „безплатни“ токени. Има няколко основни вида airdrop:

  • При утвърдени проекти, които искат да възнаградят лоялните си инвеститори
  • При определено количество баланс в даден портфейл, с цел потребителите да държат валутата (вид лоялност)
  • Предстоящи ICO проекти, целящи да увеличат интереса към техните токени
  • ERC20 проекти, които дават токени от нови проекти на притежателите на Етер
  • В нови борси, с цел набиране на нови потребители (такъв е този случай)

След толкова години в крипто средите сме далеч от мисълта, че чрез този вид дейност може да се забогатее. Споделяме специално този аirdrop, защото изпълнението е лесно, бързо, а борсата може би има потенциал.

Bitsdaq

Bitsdaq е нова платформа за крипто търговия, която стартира в началото на 2019 година. Тук можете да прочетете повече и да се уверите, че е „legit“. Забележителното е, че е в партньорство с Bittrex. Целта на борсата е да завземе голяма част от азиатския пазар, което със сигурност е трудна мисия, предвид конкуренцията и нивото на борсите, опериращи в Азия. За да привлекат нови потребители, които евентуално ще търгуват при тях, от борсата създадоха BITSDAQ CANDY (BXBC). Част от токените се раздават на новорегистрираните потребители, като има и други бонуси:

  • За успешна регистрация (само потвърден имейл) – 1000 BXBC
  • За успешно преминат KYC – 4000 BXBC
  • За всекидневен log in в сайта до 31.03.2019 – 200 BXBC (максимум за един ден)
  • За успешно регистриран нов потребител (refferal link) – 500 BXBC
  • За успешно регистриран нов потребител (refferal link), който е преминал KYC – 1000 BXBC

Напълно разбираемо е, ако не искате да преминавате KYC в непознат сайт. Направете вашето проучване сами, за да сте сигурни в евентуално изпращане на документи. Ние не срещнахме нищо обезпокоително, заради което почти целия ни екип си премина успешно KYC процедурата.  Тя е лесна и бърза, като личната информация са данни от документ за самоличност и селфи.

Всеки сам трябва да прецени за себе си. Самото партньорство с Bittrex служи като допълнително успокоение. За всичко описано горе получавате токените моментално във вашия акаунт, което значи, че може само да потвърдите имейл и ще получите 1000+200 за log in на съответния ден.

Не си надявайте излишно, че ще направите хиляди от подобни „подаръци“. Един от проблемите на тази валута е прекалено голямото предлагане (supply), което винаги влияе на цената. Това е почти като да спечелиш от лотарията. Казваме почти, защото за да участвате специално в този, ще заплатите 0 (нула) лева и малко от времето си. Има редица успешни aidrop проекти в миналото, като без да се замисляме споменаваме OMG, ONT, XLM, NEM и т.н

Според нас не пречи да се опита, защото в бъдеще валутата може да има добра цена, ако има търсене и оборот. Преценете сами, а ако идеята ви харесва, започнете от тук: Bitsdaq.com

 

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE