Jump to content
hash.bg - биткойн форум
 1. Crypto Forum

  1. Биткойн Дискусии

   Всичко свързано с биткойн, освен нещата, за които си има специални форуми.

   10558
   Мнения
  2. Ethereum

   Една от най-обещаващите крипто валути 2-ра генерация...

   818
   Мнения
  3. Мнения и новини

   RSS feeds от интересни източници

   475
   Мнения
  4. AltCoins and Crypto 2.0

   Форум за дискусии на всички алтернативни койни като LiteCoin/PrimeCoin/QuarkCoin и т.н.

   1537
   Мнения
  5. Място за фосети и вашите реклами

   Място на което всеки може да поства партньорски линкове, които смята, че ще са полезни за останалите.

   692
   Мнения
  6. Мета форум

   Форум за принципите на Open Enterprise модела и приложението му в hash.bg

   158
   Мнения
  7. Off Topic

   За всичко, което искаме да споделим с някой :)

   336
   Мнения
 • Форумна статистика

  979
  Общо теми
  14579
  Общо мнения
 • Мнения

  • Логичното се случва,ако толкова искате кеша и свободата,изразена чрез него да отпадне,движете се към света на Оруел и Хъклси,обединени в едно.Остава и да ви чипират и ще цъфнете и вържете
  • Аз съм съгласен за холд. Биткойн има почти нулева дневна потребност, за да бъде популярен сред масата. Масата беше привлечена от печалбите. Масата плаче. 

   Дори и да приемем,  че е имало нарастване на популярността и употребата му е ежедневието, то това означава, че сега виждаме точно обраното. А нещо, което бива изхвърляно толквоа бързо и лесно с лека ръка, значи не е било полезно за теб.

   За съжаление трябва за пореден път да съм с рогата напред, и да си държа на моето, че този бул рън беше породен от алчност, манипулирана такава,  а друга голяма част от него беше благодарение на ICO-тата.   Бъдещето е светло, просто идните няколко месеца са с с по-мъгляво време.

   Успех на всички.
  • Съмнявам се, че в онлайн борсите повече от 5% от сделките се основават на някакви обосновани лични мнения на купуващия за фундаменти, сантименталности или каквото и да е. Аз примерно януари месец направих +1500% от някакви неща, които идея си нямам какво са били, нито пък ме интересува Гледайки ежедневните колебания по N пъти нагоре надолу с от 10% до 100%, започвайки от BTC през XYZ, няма как да възприема, че текущата стойност не е напълно случайна в следствие на стечение на някакви компютърни и алгоритмични обстоятелства. Даже мисля, че ако не се бяха появили борсите, улесняващи всичко това миналата година, въобще нямаше да се получи този 10-20 кратен ръст, който също е следствие на възможността за автоматизирана търговия през API. С други думи мисля, че имаме една забавна компютърна игра, където с малко програмиране целта е да постигнеш печалба и да прецакаш тези с малко късмет или по-глупав алгоритъм. Всичко друго са Fairy Tales.
  • Продам btc в Москве за наличные USD/RUB/EUR в любых объемах по курсу биржи bitfinex.com с выгодной для вас комиссией от сделки 1-3 % ( в зависимости от объема)
   Цена для конечного покупателя!

   Мы находимся по адресу: ДЦ Moscow-City, Башня Федерации
   Работаем с 10 до 22

   Связь в телеграм: http://t.me/cryptomoskow
   Сайт : http://coyotecrypto.ru
  • Учудващото бе, че докато нямаха стойност (ценова) тея SmartBTC... и изведнъж 1 SBTC = 1 BTC (ценово де)... знам че е вързан с БТК, но си мислих, понеже е тестов койн, че рейнджа ще е от сорта 1 BTC = 10 000 SBTC.  Относно цъкането, направих леки изчисления и щях да поствам в темата за фосетите: от телефона за 10 мин => 7 транзакции х $0,08 = $0,56 /10м = $3,36 на час.... и не мисля че си заслужава + при всяка транзакция "уж" ти генерира нов адрес (защото всеки адрес може да се ползва веднъж на ден), но след 15-20стата транзакция (грубо) не генерира нов... (най-вероятно има някакво ограничение) и си аут за деня...  Чудех се за вариант да се записват генерираните адреси от няколко дни, за да се натрупват и ползват когато не ти генерира други... но тогава КПДто ще намалее, цифрите /2 и няма никакъв profitable смисъл....
 • Последни Теми

×