Jump to content
hash.bg - биткойн форум
 1. Crypto Forum

  1. Биткойн Дискусии

   Всичко свързано с биткойн, освен нещата, за които си има специални форуми.

   14845
   Мнения
  2. Ethereum

   Една от най-обещаващите крипто валути 2-ра генерация...

   1049
   Мнения
  3. Мнения и новини

   RSS feeds от интересни източници

   621
   Мнения
  4. AltCoins and Crypto 2.0

   Форум за дискусии на всички алтернативни койни като LiteCoin/PrimeCoin/QuarkCoin и т.н.

   1709
   Мнения
  5. Място за фосети и вашите реклами

   Място на което всеки може да поства партньорски линкове, които смята, че ще са полезни за останалите.

   872
   Мнения
  6. Мета форум

   Форум за принципите на Open Enterprise модела и приложението му в hash.bg

   159
   Мнения
  7. Off Topic

   За всичко, което искаме да споделим с някой :)

   451
   Мнения
 • Форумна статистика

  1104
  Общо теми
  19715
  Общо мнения
 • Мнения

  • Тънък черен хумор от другия форум.... Миньор пише - снощи продадох малко за да си платя тока, затова дропна цената.... и се извинява...
  • Краткосрочно за Биткоин: Заплахите на Русия и независимостта на Китай си казват думата относно нереално ниската цена на BTC.
   Мисля, че сме в режим на капитулация. Ще последва "игла" надолу. Колко като продължителност и форма, не е ясно, но ще се одруса крушата. Напрежението расте. Има голяма вероятност масоните да не издържат дълго на натиска и да се изстреляме.
   Фундамента от преди нова година е ясен - повишени лихви в САЩ, начало на криза и вероятна хиперинфлация. Това ще се усети към април. Обезценяването на долара не е скрито за много хора, търсят се дефлационни варианти за запазване на стойност. Двете основни алтернативи са злато и Биткоин.
   Технически - повтаряемостта на графиката отдавна показва периода януари-април като преходен. До април би следвало да сме в същия рейндж. След май - по-скоро късмет. Който не е заредил е хубаво да го направи преди това.
  • Мисля, че @vamp111 може разбере от тази случка защо се притеснявам за бъдещето. За съжаление не мога да помогна много. Отдавна се отказах от Coinbase като прокажена борса за мен. Тя е на онези хора - главата на банкерите. В масонската схема е. Не казвам, че всички големи, ЗНАЙНИ борси не са. Напротив, само незнайните (в които има риск за парите ви) не са в схемата. Точно от там идва и проблема с АНОНИМИЗИРАНЕТО на коините. Аз лично ползвам Кракен през Mister Tango (последно преди около 1.5-2 месеца). Нещо не харесвам Revolut, въпреки че го използвах. Да, в моята схема е платено по 5 евро на месец, но това е бълха на фона на проблемите, които могат да създадат "безплатните" услуги. Съветвам те да им пишеш, че искаш да си закриеш акаунта и да ти изпратят парите по сметката от която са заредени в него. Но вземи потърси някое друго мнение из форумите за ситуация като твоята, че нещо ми се вижда като глобално понзи както го обясняваш. Казвам глобално, понеже не вярвам фирма като Revolut да съществува свободно, обслужвайки криптоборси необезпокоявана от регулаторите, а накрая съвсем "случайно" излизи, че е понзи. Така поставено изглежда като схема обслужваща интересите на банкерите - поредния удар върху крипто общността.
  • Тайландската борса планира навлизане в крипто средите Тайландската фондова борса (SET) планира създаването и управлението на борса за криптовалути, която да оперира отделно от дейността на фондовата борса. Д-р Пакорн Пийтатавачай, президент на SET, разкри миналия четвъртък, че борсата се готви за тест на прототип на крипто ексчейндж през втората половина на тази година. Местните медии информират, че борсата има за цел да „отвори нова борса, която да се превърне в оторизиран електронен ексчейндж на дигитални валути още тази година“, добавяйки, че вече се разработват и обсъждат детайли като бек-енда на системата и кой портфейл да се използва за съхранение на криптовалутите. Новината получи коментар от Патера Дилокрунгтирапоп, председател на Асоциацията на дружествата за ценни книжа и заместник-председател на управителния съвет на SET,  която коментира следното: Борсата не иска да изпусне възходящия тренд на инвестициите в дигитални активи. SET се надзирава от  от тайландската комисия по ценните книжа и фондовите борси (ТSEC) и понастоящем функционира съгласно правната рамка, установена в „Закона за ценните книжа и борсите, B.E. 2535  от 1992г. Членовете на... The post Тайландската стокова борса ще търгува криптовалути appeared first on Hash.bg. View the full article
  • очаквайте пазара да прояви хумора си в следващите дни  
 • Последни Теми

×