Jump to content
hash.bg - биткойн форум
 1. Crypto Forum

  1. Биткойн Дискусии

   Всичко свързано с биткойн, освен нещата, за които си има специални форуми.

   26.2k
   posts
  2. Ethereum

   Една от най-обещаващите крипто валути 2-ра генерация...

   1.2k
   posts
  3. Мнения и новини

   RSS feeds от интересни източници

   791
   posts
  4. AltCoins and Crypto 2.0

   Форум за дискусии на всички алтернативни койни като LiteCoin/PrimeCoin/QuarkCoin и т.н.

   1.9k
   posts
  5. Място за фосети и вашите реклами

   Място на което всеки може да поства партньорски линкове, които смята, че ще са полезни за останалите.

   1.2k
   posts
  6. Мета форум

   Форум за принципите на Open Enterprise модела и приложението му в hash.bg

   172
   posts
  7. Off Topic

   За всичко, което искаме да споделим с някой :)

   676
   posts
 • Forum Statistics

  1.7k
  Total Topics
  32.1k
  Total Posts
 • Posts

  • Здравейте, в момента обмислям дали да започна да копая Четох доста и реално се оплетох още повече :))) Имам следната дилема дали да взема няколко стари карти 1060/1070 и да започна с тях. Имам и оферта за чисто нов риг с от 4 до 10 rx 6600ки но не ми се инвестира толкова много ако трябва да съм честен. Реално не разбирам нищо от копане и от това дали си заслужава да се почва. Ако има човек който може да ми даде адекватвн съвет. Да напълно ми е ясно, че с 2 3 4 5 карти няма да се забогатее. Идеята ми е дали реално има смисъл да почвам на този етап. Дали мога да копая с 1060/6гб или минимума трябва да е 1070. 
  • Разгледай те youtube канала ми...... Ако имате въпроси пишете ми в инстаграм:vladi_zozotown създавам екип и общество за да си помагаме взаимно.. Това е линк към мплатформата  за регистрация,пишете ми в инстраграм ще ви обесня всичко.тези който разбират заповядайте регистрирате се и да правим пари Час по скоро.   https://zozotownshop.com#/pages/registerPage/registerPage?invitationCode=FHHSGG Не се колебайте и нека си вземем нашето,сега е момента да се деиства ,докато  всичко още е в  началото.Лесен начин няма за пари,но има ZOZOTOWN  Заповядайте в екипа ми,и да ви помогна да се развиете с малка инвестиция.  
  • Здравейте колеги преди месец и половина ми пратиха линк за едно приложение от което се печели евро и след това плаща в USDT за целта трябва да имате портфейл който поддържа USDT TRC-20 . Ако имате интерес ми пишете на лично! Публикувам и снимки от печалбите ми!  Това е линка : https://newweb.windmedia168.com/#/register?code=680716663 И Реферален код за бонуса от 5 евро : 680716663 Ако се регистрирате ми пишете да ви дам линк към българската група в телеграм  Там вече сме около 600 човека и всеки има плащания  
  • Това също е част от крипто света, както и борсите...
  • Баси тази тема, само за реферали и пирамиди....
 • Last Topics

×
×
 • Create New...