Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последният час
 2. Абсурдна новина от ройтерс или не. Просто следващото нагоре ще много стабилно.
 3. Днес
 4. Понятието "монопол" и "олигопол" са доста интересни. Днес се наблюдава много ясно. 2-3 клана управляват страните, вкл. САЩ барабар с ФЕД. Всъщност единият клан е най-голям, всички останали по някакъв начин са притежавани от тях, или се съобразяват с тях. Дори Китай. Дори Русия. В корпоративните среди няма случайни хора или случайни корпорации. Случайни са успешните стартъпи, които после минават в правилните ръце. На практика живеем в свят без конкуренция. Като една дървовидна структура една корпорация изкупува друга, тя пък друга. Всичко е свързано. Ако не си в схемата и ти подарят корпорация, тя ще фалира. Няма да има от кого да купува, на кого да продава и кого да вземе заем. Но отворих една дълга тема, защо масоните си помагат, като клони на едно и също дърво. Може би само Северна Корея е извън матрицата. п.с. Да делим банките, политиката и случващото се в САЩ е глупаво. Не случайно имаме корелация на ВСИЧКИ пазари. п.с.2. Като казах, че нещо се случва... Едно дребно законче за инвеститорите е достатъчно да ни смъкне на 10к за една седмица.
 5. Зависи от големината на китовете.И в света не е по-различно от тук.Когато си достатъчно голям цели закони и директиви променят и те заобикалят.Има няколко огромни корпорации,броящи се на пръсти,които управляват света.Не Байдън,Меркел,Макрон и т.н Но да не навлизаме в мръсна материя като политиката...
 6. Етер класик,Beam и Ravencoin са алтернативните валути на 4Gb карти,които ще е неизгодно да копаят след 15-ина дена. Аз затова го гледам,защото се чудя на кое от трите да минавам с 4Gb-овите карти които имам.
 7. Дори не го знам това какво е и яде ли се. Явно защото няма нищо общо с крипто За едно обаче не съм съгласен. Китовете са жиртви като нас. Банките са истинските озурпатори на децентрализираната ни свобода. Борси(А) = Банки = куклуводите на Джо
 8. Интересно защо днес всичкото крипто свети в червено на минус,а само BEAM цял ден е на зелено +10/15 %. Защо няма корелация с останалите?
 9. Нали знаете,че има и по-големи от инвеститорите.Те вече си навлязоха в биткойн материята и си манипулират цената както искат.Ако решат след 10 дни може да го докарат и до 10000 долара,но тогава по-дребните инвестори ще загубят доверие в биткойна и ще напуснат пазара.А нашите пари не са интересни за тях. Грейскейл да не са луди да купуват,ако цената ще пада.Техните портфейли не отъняват както писа колегата по-горе. Падането на биткойна е здравословно,за неговата цена по-нататък. Нали не очаквате всеки месец цената му да се утроява. За да се докаже като стабилна валута,на биткойна не му е нужно да изгори,за да свети.Големите тръстове разполагат с безброй очилати специалисти и ботчета които следят всяка едно движение и внасят корекция в цената ако за тях е нужно.
 10. Аз продължавам да мисля, че е добър момент да се купува. Ако някой може - нека ме опровергае. "Buy the f*cking dip!"
 11. Аз просто не мога да разбера защо се случва корекция точно когато Grayscale изкупуват като невидели. Още фондове ще се включат. Май има нещо свързано със свети Байдън. BTC е 4 цифрено предимно при Тръмп, дали не е дошъл момента освен света, да прее*ат и нашите мечти. Мемпула пак е високо, а Google trends ниско. Нещо пак се мъти и от някъде се взимат коини да покриват Grayscale, че да смъкват и цената. Техниците противно на всякаква логика познаха! Китовете и те шортят. Ако не обърнем над 30 всичко е възможно. Както Гари каза, не е нормално инвеститури да купуват BTC за 40-50к в момента, а цената да пада. Или Grayscale ще се окаже най-големият глобалистки скам.
 12. https://www.bnb.bg/PressOffice/POStatements/POADate/03_STOYANOVA_20210121_BG Точка 4.2. Адаптиране на нормативната уредба на ЕС за улесняване на цифровите иновации: - Регламентиране на дейностите с криптоактиви и с финансови инструменти-токени, чрез въвеждане на цялостна уредба до 2024 г., позволяваща внедряването в сектора на финансовите услуги на технологията на децентрализираните регистри (distributed ledger technology- DLT) и криптоактивите, вземайки предвид свързаните с тях рискове;
 13. Световното 94 - та... Тук по-принцип новите мнения в приоритетните теми привличат активните потребители и всеки си пише там каквото му е на душата... нищо лошо
 14. Някакви слухове за двойно харчене сриват цената май, дали са верни или целта е да купят евтинко - вероятно https://cointelegraph.com/news/bitcoin-double-spend-spotted-in-the-wild
 15. При 100 хил. евро, ако ги пуснеш към БГ банка, трябва да ги декларираш в данъчната декларация и отделно, ако имаш толкова пари би трябвало да си разбрал, че това не е опция с трансфер на такава голяма сума. Дръпаш малко по - малко и минаваш през други посредници или както каза @vamp111 отиваш "право куме в очи" в някой ексчейндж и там договораш начини за изтегляна на сумата. Аз дълго време набивах в крипто и сега започнах да си дърпам кеша малко по малко (моя профит от дейли трейд и хоДл на някой друг алт).
 16. Гугенхайм дали не са прибрали нещо под масата,за да засилят още цената надолу?Със сигурност са намазали и те...
 17. към БГ банка никога! ползвай БГ ексчейндж или p2p
 18. ако изтеглиш печалбата от борсата в/ъ изтеглената сума дължиш 10%
 19. 9 буквеният пак се изказа - значи ще се вдига. А и не мисля, че големите риби ще си продават отънелите портфейли на 32к.
 20. Здравейте, много полезни са последните 2 клипчета. Доколкото разбирам когато търгуваме крипо двойки няма нужда сделките да бъдат декларирани, но какво се случва при крипто/фиат, когато фиата си стой на борсата, а не го теглим. Примерно депозирали сме с крипто в бинанс и сме продали част от него за евро. Нямаме намерение да кешираме фиата, а решаваме да чакаме по-ниска цена на крипто за да купим, но годината свършва. Следва ли да декларираме този фиат, който е на борсата?
 1. Зареди още активност
×
×
 • Създай нов...