Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Топ Потребители


Популярно съдържание

Showing content with the highest reputation on 1.03.2019 от всички места

 1. 4 points
  umb

  "Предсказанията" на Алтов

  Значи честно ви казвам тоя индивид Altov не го ли преместите просто няма да отворя повече тоя сайт !! Не му давайте да си пише такива простоти по ТОП темите нали все пак сайта се стреми към образователна дейност . Следя го от две години и тука премествате изказвания , банвате и правите забележки на 10 пъти по интелигентни постове от на това нещо !! Нямам против да си пише тука ама ми писна да му чета простотите всеки път като влезна че и започват някои хора да го подкрепят ,отговарят и връзват на тая простащина !! Сега го игнорирах, но то пак продължават се въртят отговори постоянно около него !!! Ще вземе си повярва и ще направи беля !!
 2. 2 points
  umb

  "Предсказанията" на Алтов

  Като се събудя сутрин не гледам новините по нова, бтв или от сорта . Това което чета ми е много добре подбрано , не обичам да си губя времето във четенето на глупави разсъждения ! Така е устроен сайта ви че в дадена тема която съм избрал трябва да прочета всичко !!! Ти vamp постваш добри мнения от добри източници и добре аргументирани по тези теми които следя !! Всеки който иска да налага някакво си негово въображаемо ,необосновано ,непроверено ,детинско и супер просто мнение да си направи тема и щом се взима за толкова умен хората ще го следват и пишат там . За мен е важно водещите новини да са на ниво ! Ако целите да прерасне сайта в някаква бумащина с цел посещения няма никакъв проблем !!
 3. 2 points
  pegass

  "Предсказанията" на Алтов

  Моля ви някой да го блокира тоя, защото сериозно обмислям да преустановя посещението си в тоя сайт.
 4. 1 point
  vamp111

  Биткойн новини от света

  *поста ти е за цената на биткойн, не за биткойн новини, но това е друг въпрос защо казваш че вече е късно за вход, щом на щом на 5-та вълна даваш $6.2 това са 63% гейн без левъридж от 3.8 ?
 5. 1 point
  Alexleo

  Глобални тенденции

  Фейсбук щяли да пускат своя критпо валута. Ебаси...Аз моя като го спрях през 2014, излиза че съм out fo trend.... https://www.vesti.bg/tehnologii/facebook-shte-predlaga-kriptovaluta-v-whatsapp-6092623
 6. 1 point
  Altov

  "Предсказанията" на Алтов

  Хубаво, ама защо приканваш и другите да го правят ? Не би ли било по-разумно "да си мълчиш", и да им продадеш тогава, когато те ще купуват, вместо сега да влизат, заедно с теб? Дали не искаш да ги "обуеш"? п.п. ако дедото направи +20%, алтовете ще направят най-малко по +50%!
 7. 1 point
  hpz

  "Предсказанията" на Алтов

  Този Алтов сега влиза и в моя игнор лист. Само не знам админите какво чакат! @batibon Тука не е детска градина за подрастващи. Не отговори на нито един въпрос - възраст, опит и кои са тези алтове. Само спами с 1 тон глупости, без да се съобразява с никого. Като безсмислено радио, само че глупаво, дразнещо смущение. Относно цената. Аз вече купих с половината заделен капитал. По лично наблюдение хората дето си имат хабер тук твърдят, че падане не е възможно, масата очаква под 3, под 2... Ако всичко мине както последните N пъти, цената рязко ще се покачи, масата це купи на 5-6к, след което ще има дълбока корекция. Поне според мен това е най-вероятното. Ако погледнем 2014, нещата се повтарят. Ако се повторят напълно, както до момента става, още 2-3 месеца ще сме в този рейндж, но спад под 3к няма да има. От друга страна твърде много хора започнаха да гледат глобалната капитализация и да "анализират" по нея. Това означава, че няма да спадне скоро както всички очакват. Аз бях заделил X пари след последната покупка края на миналата година. 1/2 вече вкарах на 3880 (закъснях от много ангажименти за 3400 и ме доядя да купя на 3650). 1/2 пазя за спад под 3к. Но вече сериозно обмислям за 1/4 на 3,2к и 1/4 под <= 2,8к. Това не са цени за BTC за този период. В дъното под глобалния тренд сме. Всеки купен коин в момента е на далавера. Забравих да поясня. Ние сега сме 2015! 2013-14 идеално отговарят на 2017-2018. Т.е.: 1. От една страна има достатъчно време да се мисли до септеври ако има ново пропадане. Но реално април-юни ще е преходният на обръщане. 2. От друга обемите стряскащо взеха да се покачват. Висок обем - висока цена!
 8. 1 point
  axl100

  Ethereum

  Защото форк-а е след 3 часа и има много транзакции
 9. 1 point
  AdamKadmon

  "Предсказанията" на Алтов

  Спад под 3000 ще има, но не го очакваш ?
 10. 1 point
  Гари

  За цената на биткойн

  Човекът просто не може да реши кой от хилядите по-добри алтове да ти посочи, да не го изпревариш с покупката. Понеже при цена от $0,0001 долара на парче и заделен капитал от $5 може да купи само 50 000 койна. И даже да станат по 1 млн. долара, с 50 млрд. няма да е най-богатия човек на света. Затова изчаква докато събере още 5 долара. Аз залагам на UET - Useless Ethereum Tocken. The world's first 100% honest Ethereum ICO. За инвестиции - https://uetoken.com/
 11. 1 point
  Гари

  За цената на биткойн

  Важен индикатор, който трябва да се следи. MVRV е съотношението между пазарната капитализация на биткойн и неговата реализационна капитализация. Реализационната капитализация се изчислява въз основа на цената, при която всички биткойни са закупени. Тоест, ако имаме 10 000 BTC, купени преди години когато цената е била 100 долара и не са местени от този адрес оттогава - тяхната капитализация е 1 млн. долара, а не 35 млн. Реализационната капитализация е много по-инертна стойност, т.е. трудно се променя нагоре надолу и няма резки спадове по логичната причина, че никой не обича да продава на загуба. Колкото повече пазарната капитализация се отдалечава от нея нагоре (коеф. MVRV > 1), толкова повече притежатели на биткойн са на печалба и биха били по-склонни да продават. Обратно - когато MVRV е под 1, се продава вече на загуба, това е момент на отчаяние. Което значи, че е добър момент да се купува. https://coinmetrics.io/charts/#assets=btc_right=mvrv_zoom=1230940800000,1549238400000
 12. 1 point
  ivan

  За цената на биткойн

  подкрепям, БАККТ и Фиделити наближават
×
×
 • Създай нов...