Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/20/2019 in all areas

 1. Пускам още едно от творенията си, за което съм отделил повече време от всичко друго което съм правил. Истинско изпитание за търпението и нервите, и истинско удоволствие за окото, когато всичко се завърши. Работата по кратунката се състои в периода от 5 месеца, завършена е миналата година септември месец. Общо има 700 часа работа( +/- 40) Диаметърът на кратунката е 16 см, а височината на цялата лампа 30см. Работи на 12v с халогенна лампичка, с възможност за вкарване на удължител и прекъсвач. Третирана е с импрегнант и лак. Създава много уют и спокойствие ( да не говорим за романтика) при включването и вечер. През деня пък краси помещението като прозиведение на изкуството сама по себе си. Свидише ми се да я продам срещу евро, но срещу 0.3 BTC бих се разделил с нея.
  2 points
 2. double top, чакаме корекция. Ако мине 8300, утре затвори над 8300 , може и да се качи нагоре. Шанс - 1% Ако се случи то има по-голяма цел зад цялото нещо и някой някъде мърда целия пазар сам. Шанс за корекция до 5500 следващият 1 месец - 80%. Да видим до 20.06 как ще се разиграя нещата.
  2 points
 3. Аа аз не съм спирал, трупах стак хаха и не спирам да трупам де. За мен няма мечи пазар Отдавна съм осъзнал, че биткойн е най-най-доброто место за инвестиране, пазене на валю и т.н. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ МОМЕНТНАТА ЦЕНА. Все пак само от мен си зависи къде отиват биткойните ми, а не някакъв чичко, прецакал 100 човека за да заеме пост в някоя институция, банка, данъчни ... да го дхат Но ако се погледне от трейдърска гледна точка, да булс налазват и то инстуционални кинти, а не на баби и дребни "разбирачи".
  1 point
 4. дневната доза хопиум, забележете индикаторите, също и че графиката е на двуседмична
  1 point
 5. 5,5 незнам но 6,4-6,8 е реалистично... ама никой не може да каже пазара накъде и колко ще отиде...
  1 point
×
×
 • Create New...