Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/02/2021 in all areas

 1. От 4 години и половина не съм продал и 0.1 BTC. Кръв повръщам, но биткойн не връщам...
  3 points
 2. 1 day left until Liftoff ! Get ready Отворете покрива във вашия дом, нека Биткойн влезе и при вас
  1 point
 3. бичи пазар е като днеска е 34500, довечера 35500 утре 36500 ли ? Ти да не би наистина да четеш онзи ФБ маняк Минцикулиев ??? Корекциите не са ревърсал на тренда само това ще ти кажа и спри да зяпаш 15минутната. на другите въпрос нямам отговор, защото не изпадам подобни паники, по ме притеснява, че с бавното но постепенно изчезване на кеша и преминаване изцяло към електрони пари, няма да имате къде да разкешите огромните си печалби от тази лотария.
  1 point
 4. Да, съгласен съм с всичко това. И пак питам, докога ще търпим това?!? Сам казваш, няма коини, а цената не се вдига. Лоши новини - не пада. WTF?!? Какво се случва?!? Защо една шепа банки и идиоти по върховете си играят с нас... Ако всички борси блокират, как точно ще купуваме BTC, как точно ще му се вдигне цената? Ами ако решат да фалират Тетър?!?... Аз лично съм доста притеснен от ставащото в момента. п.с. Знаеш, че сега като пишеш това цената е 34500, но довечера може да е 32500 (или поне 33500), нали? Това за мен не е Бичи пазар.
  1 point
 5. Ако все още не си разбрал, че койни по борсите няма, а интереса е голям, значи малко ти отбягват нещата. Ето малко подсказки, без да ти е нужна информацията от популярните аналитични сайтове. От няколко дни масово най-големите борси (Койнбейс, Бинанс, Кракен, вкл. и Щатските Суан, Скуеър и Робинхууд) или не ти позволяват да купуваш или изобщо не ти позволяват да влезеш в платформата, в дни на пикова волатилност пък направо изключват. Това на какво ще го отдадем? На ретроградния Меркурий или на невъзможността на борсите да се справят с намаленото предлагане и непрестанно увеличаващото се търсене, въпреки общия фракционнен резерв от Тетър и Биткойн, който имат ?? Топ акаунти в туитър с стотици хиляди и милиони последователи, ежедневно спамят с думата БИТКОЙН, до какво според теб може да доведе това. Личните ми съобщения по социалните мрежи са пълни с въпроси как, за колко и кога. Представи си какво е по борсите ? Оня ден новината, че Индия забрани биткойна, не успя да помръдне цената на биткойн с 0.2% ... Писах вече няколко пъти, диповете са за изкупуване, писах колко дни акумулация и ще последва експанзия, писах и какво се очаква през Февруари. Не знам какво още трябва да се случи, че да разбереш, че НЯМА да може да си купиш евтин биткойн. Ако искаш да търгуваш, търгувай тренда, и ТРЕНДА все още е БИЧИ освен ако не гледаш 15мин графика. Ако искаш може да пробваш на контра и да дадеш 50е на Минцикулев във ФБ да ти гледа на свещи....
  1 point
×
×
 • Create New...