Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/01/2021 in all areas

 1. За ДСК тези условия са отдавна, а и това че някаква си българска банка, чието занимание основно е търсенето на хора на държавна работа с договор, с цел да им пробута кредит на баснословна лихва е решила да си създаде такава политика не означава нищо. Имам акаунти в UK банките Barclays и Metrobank, от тях депозирам и тегля £££ директно в Bitstamp от месеци без никакъв проблем.
  1 point
 2. Мисля, че имаше седем 14-35% "спадове" преди последния срив през 2017 г. Ето едно изображение на балона от 2017 г., преди да стигнем върха. Вероятно отново ще бъде нещо подобно през 2021 г. Времето ще покаже. https://ibb.co/q9vmnsZ
  1 point
 3. И аз се чудя как е станала цялата работа
  1 point
 4. Цяла седмица вървят яки разпродажби на борсите. Цените на акции, облигации, суровини стремително падат. С тях пада и биткойн. Но твоят въпрос си е валиден. Хубаво продават, но какво ще купят с кеша?
  1 point
 5. Според мен топ-а ще е около 100К в края на тази година, после всички ще разпродадат, за да свежнат след ковид кризата, 2022-ра края или началото на 2023-та ще е за пазарене примерно БТК около 30-26К като дъно, после пак бавно но славно нагоре, цикъл повтарящ се и реагираш на халвинга както винаги до сега. 200-400К бих казал след следващия халвинг и това може би ще е и последния от рода си цикъл, от там нататък бавно но стабилно покачване, без резки спадове и сътресения на пазара, 1 милион долара за биткойн си е на масата от където и да го погледнеш. Акции на компании като Бъркшър Хатауей и днес струват близо по половин милион долара, представете си какво ще е в следващите 10 години за ТЕЧ компанните като МикроСтратеджи и Тесла с големи суми БТК в баланса си, ако искаш да участваш в бъдещето, не може да залагаш срещу него и това го вижда всеки един инвеститор без значени дали е Бъфет или е мъфет. *с толкова много долари в обръщение единствен вариант е да се влеза в твърди активи, а 21-ви век изисква дигитални такива, Биткойн ще се превърне в дигитално злато! Ванка, разбира се както всеки друг и аз също бих желал всичко това да се случи докато все още ми става патката.
  1 point
×
×
 • Create New...