Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Топ Потребители


Популярно съдържание

Showing content with the highest reputation since 19.09.2020 от всички места

 1. 2 points
  vamp111

  Глобални тенденции

  https://bivol.bg/icij-fincen-files-1.html <--- ДОСИЕТАТА FINCEN: ГЛОБАЛНИ БАНКИ ОБСЛУЖВАТ ОЛИГАРСИ, НАРКОДИЛЪРИ И ТЕРОРИСТИ материал скоро публикуван от BBC и доброволно преведен от Биволъ. Международно разследване на независими журналисти.
 2. 1 point
  vamp111

  Биткойн новини от света

  за това никога не съм имал акаунт в конбейс https://www.wsj.com/articles/the-irs-sets-a-trap-for-cryptocurrency-tax-cheats-11601026202
 3. 1 point
  Facira

  Биткойн новини от света

  след две-три години, ще ги стигнем
 4. 1 point
  Facira

  В ХОРЕМАГА СМЕ !!!

  затворих всичко, което имах в този ledger и напускам този пазар за по-добри времена !!!
 5. 1 point
  Sven Biorg

  Биткойн новини от света

 6. 1 point
  ivan

  Биткойн новини от света

 7. 1 point
  Facira

  За цената на биткойн

  Европа отдавна е продадена, ценностите, свободата, демокрацията, равенството, върховенството на закона и зачитането на правата на хората вече са в канала. Хората започнаха да се събуждат вече и всички можем да видим резултатите от това, протести срещу измамата корона вирОс и това, че се потъпкват правата на хората, колкото и малко да са останали... Китай до голяма степен притежават Австралия, земя, подземните водни запаси, големите компании в страната и куп корумпирани управляващи. сам виждаш какво се случва с хората там, които отстояват свободите си и как правителството реагира на това, арестуват те ако си без маска на публично място, пишеш че участваш в протест срещу правителството, отново арест и тази тирания ще се случи и в САЩ ако спечели Сорос/демократите, абсолютен тоталитаризъм (но няма да се случи, никакъв шанс Байдън да спечели)
 8. 1 point
  Facira

  Ethereum

  накратко
 9. 1 point
  Facira

  Глобални тенденции

×
×
 • Създай нов...