Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Топ Потребители


Популярно съдържание

Showing content with the highest reputation since 18.01.2021 от всички места

 1. 6 points
  vamp111

  Биткойн новини от света

  Биткойн блок 666 666 от вчера съдържа следното съобщение:
 2. 3 points
  ivan

  Биткойн новини от света

  Абсурдна новина от ройтерс или не. Просто следващото нагоре ще много стабилно.
 3. 3 points
  Гари

  Биткойн новини от света

  Направих грешката да си изгубя половин час да го изгледам. Безхаберни и безкултурни дрънканици. Grayscale Bitcoin Trust било хеджфонд, който играел и на късо??? Айде бе. И базира всичките си изводи на база търговията на SME, която е голяма борса, но обемите там не са много показателни за биткойн, а и се търгуват фючърси без реална доставка. Прав е само за едно - след такова бясно покачване е нормално цената да върне или поне да консолидира, така смятат и хеджфондовете и затова имат повече къси позиции. Но пък хеджфондовете невинаги печелят. Понягога smart money се оказват не толкова смарт. Случвало се е неведнъж.
 4. 2 points
  vamp111

  Глобални тенденции

  https://mises.org/wire/great-reset-and-plans-global-war-savings
 5. 2 points
 6. 2 points
  при такава сума следва: първо от банката ти връщат превода към борсата, второ уведомяват трибуквената агенция едно и трибуквена агенция две, закриват ти сметката по общите условия и после от агенциите ти звънят по телефона да те питат добре ли си как си и започват с неудобните въпроси.
 7. 2 points
  vamp111

  Биткойн новини от света

 8. 2 points
  Гари

  За цената на биткойн

  В средата сме https://www.blockchaincenter.net/bitcoin-rainbow-chart/
 9. 2 points
  Аз държа там малко под 5% от койните си. Определено не са само за американци. Тегля до 1 път месечно колкото е безплатно без такси. Преди време направиха някакви гадни промени по сайта и сега навигацията стана малко сложна, но иначе всичко е точно. Държа по толкова за лихви и в Celsius и в Coinloan. При тях тегленето е съвсем без такси, ако щеш тегли всеки ден. Като функционалност сред подобните платформи определено Coinloan е номер 1, защото можеш да внасяш и теглиш фиат, да конвертираш между различни валути, има P2P лендинг, както и прост депозит и т.н. всичко, което можеш да се сетиш.
 10. 2 points
  Силно се съмнявам, някой от форума да си е дал койните на BlockFi, даже не знам дали може за non-US граждани. Ако мислиш за пасивен доход, по-добре разгледай https://lend.hodlhodl.com/ и https://lending-pro.bitfinex.com/lending това са къде къде по-добри начините от "staking"-a например и пак, не те съветвам да си държиш койните на борса, чети, смятай и сам реши дали си заслужава риска.
 11. 2 points
  Гари

  Биткойн новини от света

  Премията, която инвеститорите плащат, за да си купят акция на Grayscale Bitcoin Trust, е добър индикатор за сентимента на пазара. Цените им на борсата вървят с 30-40% над нетната стойност на активите, което ми се струва абсурдно, обикновено е под 1%. Но явно има мераклии да си купуват биткойн с 30% над пазарната цена. В петък премията е паднала на 11%, т.е. оптимизмът намалява.
 12. 1 point
  ама защо... "пари"? сега вече следва потапяне... до 24,8
 13. 1 point
  Гари

  За цената на биткойн

 14. 1 point
  Връщам си думите. Този рейндж ме изпоти 10 пъти. Влизане, излизане, влизане, излизане. Май ще изчакам, на една тренд линия сме. 10 пъти се мъчи да я пробива, дори имаше игли, ако пробие вероятно 31600 ще е окончателен съпорт. Ако не, 31600 ще е окочателен резистънс. Поне изглежда, че сме обърнали тренда, но може да е корекция за 24. п.с. Аман от такси. При такъв тесен рейндж таксите са основеният мотив.
 15. 1 point
  Ако аз мисля да купувам в момента бих изчакал да видя това леко надолу дали не е някоя корективна вълна на Елиът и след нея нагоре е сигнал за покупка.Но аз в момента чакам да се вдигне нагоре за да продавам при удобен сигнал
 16. 1 point
  Понятието "монопол" и "олигопол" са доста интересни. Днес се наблюдава много ясно. 2-3 клана управляват страните, вкл. САЩ барабар с ФЕД. Всъщност единият клан е най-голям, всички останали по някакъв начин са притежавани от тях, или се съобразяват с тях. Дори Китай. Дори Русия. В корпоративните среди няма случайни хора или случайни корпорации. Случайни са успешните стартъпи, които после минават в правилните ръце. На практика живеем в свят без конкуренция. Като една дървовидна структура една корпорация изкупува друга, тя пък друга. Всичко е свързано. Ако не си в схемата и ти подарят корпорация, тя ще фалира. Няма да има от кого да купува, на кого да продава и кого да вземе заем. Но отворих една дълга тема, защо масоните си помагат, като клони на едно и също дърво. Може би само Северна Корея е извън матрицата. п.с. Да делим банките, политиката и случващото се в САЩ е глупаво. Не случайно имаме корелация на ВСИЧКИ пазари. п.с.2. Като казах, че нещо се случва... Едно дребно законче за инвеститорите е достатъчно да ни смъкне на 10к за една седмица.
 17. 1 point
  Искаше да кажеш - Ако не обърна над 30...
 18. 1 point
  batibon

  Биткойн новини от света

  https://www.bnb.bg/PressOffice/POStatements/POADate/03_STOYANOVA_20210121_BG Точка 4.2. Адаптиране на нормативната уредба на ЕС за улесняване на цифровите иновации: - Регламентиране на дейностите с криптоактиви и с финансови инструменти-токени, чрез въвеждане на цялостна уредба до 2024 г., позволяваща внедряването в сектора на финансовите услуги на технологията на децентрализираните регистри (distributed ledger technology- DLT) и криптоактивите, вземайки предвид свързаните с тях рискове;
 19. 1 point
  hjzagf4sb

  За цената на биткойн

  Ето, заповядай.
 20. 1 point
  към БГ банка никога! ползвай БГ ексчейндж или p2p
 21. 1 point
  vamp111

  Глобални тенденции

  там е работата, НЕ си го избраха
 22. 1 point
  Под 28 не мисля,че ще падне. Но това е мое мнение,все пак ти си знаеш най-добре.
 23. 1 point
  vamp111

  За цената на биткойн

  Само някакви си 270 000 БТК off the market за последния месец... а някой хора тук говорят за обръщане на тренда и край на бул ръна... (гледайки 15мин графика)
 24. 1 point
  vamp111

  Глобални тенденции

  в първия ден от администрацията на Байдън
 25. 1 point
  vamp111

  Биткойн новини от света

  ползвах го да си изливам помията, без да спамя форума, тежко ви сега...
 26. 1 point
  трибуквений... този младеж много ми напомня за тебе... началото на твоята "трейдинг" кариера.... по твоя път е тръгнал май...., което пък ме навява на мисълта, че нещата няма да завършат в негова полза...
 27. 1 point
  Привет, Представям ви проекта BTC Grey, който дава възможност да се проследяват визуално движенията на биткойните. Все още в alpha версия но скоро ще предостави повече услуги и ще премине в beta версия. Идеята ми е да го тествате, кой както намери за добре и да кажете да ли се ориентирате лесно в сайта. Става ли ясно за какво е, как се ползва, графиките достатъчно добре ли се разбират. Ще съм доволен на всякака обратна връзка, най-вече критикуващата за да може да се подобри и да бъде представвен на широката публика. Идеата е сайта да разполага с две основнни бази - борсите/всякакви и разни казина и лотарии(в процес на попълване) и друга която е за знаещите се откраднати, за сега втората още не е попълнена(скоро и това ще се случи). https://btcgrey.com/
 28. 1 point
  olivar

  Глобални тенденции

  Со хелп ми Гот и той вече е новия президент. Какво да очакваме от Байдън, освен щедрите чекове за американците по повод преизбирането му /ковид помощи около 1500$ на калпак очаквам поне два пъти/. Очаква се силна външна политика, която да стегне редиците на НАТО и да покаже кой все още е световния полицай. Натиска срещу Северен поток 2 и Турски поток ще бъде силен, незнам Германия как ще го приеме, но ще трябва да го преглътне някак /все пак целта на тръбата е да се препродава газ в западна Европа/. Китай ще продължи да оказва пряк натиск чрез Северна Корея и непряк чрез милиардите си, 5Г мрежи и т.н. по целия свят. Курса срещу Китай няма да бъде спрян, но ще се играе и под масата, проблема че Европа вече е твърде зависима от Китай не може лесно да се заобиколи. Сделка с Иран ще има но колко ще се спазва не е много ясно, вероятно Иран вече притежава 1-2 ядрени бойни глави и всичко живо в региона се прегръща срещу тях - Израел, Саудитска арабия, ОАЕ, Катар и т.н. Но пък определено САЩ не ги интересува вече този регион, както преди, и може и да го оставят в една прокси война, където се помага на определени страни без пряка намеса, стига да не замесват Израел. Като цяло доста места където САЩ ще могат да покажат мускули след 2г. предвид задаващите се вътрешни икономически проблеми. /най-вероятно и за последно преди задаващия се изолационизъм/. Турция също ще създава проблеми, но те ще бъдат прехвърлени на ЕС, за да се види кой кара влака. Така че реално погледнато е САЩ дългосрочно да започнат да си подреждат тяхната кошарка, а именно Северна и Южна Америка. Засилено геополитическо присъствие в централна (Полша) и най-вече източна Европа (Румъния и България) ще излезе доста евтино и ще има дългосрочен ефект, а и региона е готов /има и други наточили лиги в нея посока/. Затопляне на отношенията с Русия, след смяна на Путин са също доста реални, като последния се очаква до 1-2г. да отстъпи властта....сори брадърс малко се поувлякох...
 29. 1 point
  batibon

  За цената на биткойн

  Преместени мнения в партизанските тактики, знам че се придвижвате групово като четата на Пената, но все пак гледайте по възможност в коя тема пишете.
 30. 1 point
  Всъщност към днешна дата всички банки в Канада са забранили със закон да харчите своите пари за крипто валути през тях.
 31. 1 point
  Аз съм на + Продадох койни на 37000 и чаках да стане 32000,бях сигурен,поне за мен си. Днес сутринта в 5.40 часа купих на 35000. Преди около час пак се хванах на вълната и продадох на 34900 и после пак купих на 34300,че нямах кураж да стискам,а падна и до 33400. Но няма да съм алчен.От вчера до преди малко съм си на плюс около 250 доларчета Айде сега нагоре до 36100
 32. 1 point
  hpz

  За цената на биткойн

  Значи не го слушай този
 33. 1 point
  vamp111

  За цената на биткойн

  GrayScale са добавили 16 000 биткойна, САМО за вчера, а вие си мислите, че бул ръна приключи, не сме даже на средата !!
 34. 1 point
 35. 1 point
  Никой никъде няма да умира, има ваксини... и проекта няма да умре, за какво сме биткойн общност ако не се удари рамо...
 36. 1 point
  Все още сме в негативна територия, черната линия която е зелената стойност минус червената. Може би още няколко дни. (дневна графика)
 37. 1 point
  vamp111

  Биткойн новини от света

  https://yasha.substack.com/p/signal-is-a-government-op-85e
 38. 1 point
  Sven Biorg

  Биткойн новини от света

  аз не разбирам защо има хора които си губят времето с гледането на такъв тип видеа. Time is precious, use it wisely.
 39. 1 point
  Байдън събира 30 човека по време на митингите си, Тръмп десетки хиляди и накрая искаш да ми кажеш, че 70 милиона са гласували за този старец, педофил с деменция, миришещ на пръст, след 47 години във властта, като замесен в множество корупционни скандали, който е на прага на смъртта, сега е решил да оправи Америка и някак си ги е спечелил в деня на изборите? виж какво се случва реално, но не по ТВ където показват СъПоРтАрИ на Байдън или как всяка медия плюе Тръмп и го обвиняват за разединител, луд, расист, измамник и т.н., онзи ден попаднах на бтв, като показват пред Белия Дом тълпа МиРнИ СъПоРтАрИ на Байдън - BLM, Antifa, SPLC, ACLU, говориха, че били мирно протестиращи, час след това в туитър се наводниха записи от същото място и едно момче изяде бейзболна бухалка в главата, защото защитаваше Тръмп, а беше обграден от същите МиРнИ граждани, които показаха по ТВ. Ако си наблюдавал Израел, хората как си обикалят и скандират подкрепа за Тръмп, въпреки че не е техния президент, защо ли? ами искат да има мир, всички искат и го виждат и разбират, но няма да ти го кажат по медиите. демократите направиха най-голямата измама в историята на изборите в САЩ, а да си чул или видял, че поддръжници на Тръмп се вдигат на бунтове и да изгарят градове, а били най-простите диваци... Лошото е, че много хора не схващат играта, която играе Тръмп, не е нито прост, нито клоун или луд за какъвто медиите ни го показват. тази снимка, която си показал е още от предните избори появи се края на 2015 и разпространението и беше по-силно през 2016, но за кратко и бързо я опровергаха и самите ЦНН, представяш ли си. зад Байдън стоят най-корумпираните фамилии от световния елит, в Америка бедни и средна класа са много ясно осъзнати какво прави Тръмп за тях и какво ще последва ако корумпираните демократи спечелят, зад които са глобалистите готови на всичко, за да си върнат контрола обратно. през 2016 го подцениха, този път всички можем да видим грозната истина и как се фалшифицират избори в една ДеМоКрАтИчНа държава, стига да разполагаш с неизчерпаема власт и пари. ако си мислиш, че Тръмп не го е очаквал, само стой и гледай как ще се развият нещата, зад него не стоят кой да е, хора от разузнаването, висши военни и цивилни служители, хора които искат да разобличат Дълбоката Държава и престъпленията им срещу човечеството. Виж какво ДД направиха по времето на Рейгън, ДД превземат и двете политически партии, а никога до сега медиите не са водели подобни анти-президетски кампании, както срещу Тръмп, който единствен след Кенеди успява да застраши и развали плановете на ДД. п.с. Тръмп е президентът след Кенеди, който ДД не могат да контролират или купят!
 40. 1 point
  vamp111

  За цената на биткойн

  пари на влог в банка със сигурност... като цяло набират в Шатите популярност лендинг платформите, надявам се да не се подлъжете по подобни стейк и лендинг щуротии и да си дадете биткойните на някой да почива в Мексико на ваши разноски умишлено няма да пиша имена на проекти, да не давам глупави идеи...
×
×
 • Създай нов...