Jump to content
hash.bg - биткойн форум

alex

Members
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

alex last won the day on September 30 2016

alex had the most liked content!

Recent Profile Visitors

673 profile views

alex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

 1. Не, никой не ме е питал нищо засега, а и то ще е безумно да им показвам движения и ордери. Аз търгувам от 2012-та и съм търгувал в почти всички борси, да не се изхвърлям ама сигурно имам няколко десетки хиляди изпълнени ордъра. Който има желание ще му ги експортна, да заповяда. Да не говорим че някой борси на които съм търгувал даже не съществуват. Не мисля че има човек на тая земя които да се оправи с такава бумащина. При добро желание платете си 10% данък печалба от няква част от сумата и си спете спокойно.
 2. Да, над 30 000 лв. Декларация естествено ще те карат да попълваш но чак ако отидеш да си ги изтеглиш от сметката.
 3. Аз пращам и получавам в ДСК и досега не съм имал проблеми и то с доста серизони суми. Последния ми трансфер от кракен към мен е на има няма месец.
 4. Хаха няма нужда от иронията ти Стамене, просто се научи да приемаш понякога и чуждото мнение е така за разнообразие. Всеки има различни стратегии за игра, аз съм дейли трейдър и споделям от опит, който трупам ежедневно последните 5 години!!! Не казвам че съм безгрешен, но да продаваш на спад и да купуваш на пик е основна грешка на болшинството трейдъри обикновено водени от емоцията виждайки как парите им се изпаряват. Помисли логично и ми отговори на следните въпроси: Кога един добър продукт е изгоден за покупка, когато е недооценен и/или има временна криза и цената е надолу или когато има пик в цената ? Мислиш ли че гиганти като Сиско и Матъркард инвестират в етериум защото са глупаци ?
 5. сигурно защото много трева пушат.. Не знам Стамене, не съм се интересувал дали Бъфет и Сорос са тревомани Ама аз с купуването когато всичко е надолу съм си умножил няколко пъти парите (само за пример покупка на рипъл на 0.5 цента, още зимата, няма да казвам колко съм вложил, че ще ти прилошее пък незнам медицинската трева дали помага в такива случаи) , пък ти си фантазирай колко голям експерт си.
 6. Първоначално към ViaBTC, където след 1-вия confirmation ми се появиха в баланса, снощи ги препратих обаче към bittrex, което бих казал, че беше тъп ход от моя страна понеже там трябва да изчакаш 20 confirmation-а преди да се появят в баланса, а транзакциите са като охлюв. Между другото ще има BCC и в моята "любима" борса полониекс. До няколко дена ще ги дадат на юзърите.
 7. Написах го понеже аз не съм имал проблем, папката в която пише не е същата проверих го още като го инсталирах. И аз нямам намерение да се заяждам, момчето искаше да си извади бързо монетите и му предложих вариант. Ако съм имал съмнения нямаше да го предлагам.
 8. Ми аз предварително си махнах биткойните от Jaxx и веднага изпратих кеш-а на борсата, така че не виждам проблем дори да е вярно. Electrum‏ @ElectrumWallet Jul 31More Replying to @weepingguitars You can use their wallet if you run it from python sources. I would not trust their binaries because author is anonymous. Electrum‏ @ElectrumWallet Jul 31More I published a recommendation to move your bitcoins first: https://electrum.org/bcc.txt Your commit defeats the purpose of my recommendation. Така като гледам дори автора на електрум го е дал като препоръка това деиствие. А и всеки си преценява в крайна сметка. Аз смея да твърдя че знам какво правя.
 9. Свали си Електрон Кеш портфейла https://electroncash.org/и си импортни частните ключове, не е нужно да чакаш
 10. Аз имам един въпрос понеже не следя кой BIP какво точно предлага, а и не ме интересува - сега това ново чудо BitcoinCash едно и също ли е с Bitcoin Unlimited или си е дело само на ViaBTC. Това е от сайта на Bitcoin Unlimited Download the latest standard release of Bitcoin Unlimited (1.0.3.0, July 18, 2017) (this is a standard release, a new one that will implement the UAHF/BUIP055 specification (Bitcoin Cash) will be provided in the next few days):
 11. Подобен род изказвания целят да покажат грешката на стадото. Като даваш съвети поне нека са адекватни и реши като какъв ще ги давш - дейли трейдър, инвеститор. А за мойто успокоение не се тревожи, пафни си една тревичка и си кротувай.
 12. Някои хора няма да се научат, че се купува когато всичко е в кръв и се продава като тръгне, а не обратното!
 13. По принцип си прав, само че за твое сведение ако не се лъжа миналата година бяха подгонили няколко големи банки заради манипуалции в цената на златото - а там пазара е за трилиони, така че китове винаги ще има независимо колко е голям пазара, хора с пари не е като да няма. Иначе ето на това ми прилича спада в момента: https://www.facebook.com/MotoGP/videos/10155878822415769/
 14. Лятото винаги има корекции на пиковете от пролетните месеци, вижте графиките от предни години, а и специално за първите 3: биткойн, етер и рипъл има беше време да коригират на дългосрочните си графики след тия безумни пикове които направиха, така че нищо необичайно не се случва. Аз лично се бях хванал на бас че биткойна ще се издъни до 1850, въпреки че на седмичната графика има мегдан да падне до 1500. Неслучайно и прогнозата на Голдмън Сачс е падеж до тези равнища. Има много фактори които бутат пазара в момента - несигурността около segwit, безбройните ICO-та. И тък като това води до спадове в водещите 2 валути с най-голяма капитализация, нормално е всичко да потъне. За последните 2 седмици спада е около 50%. Аз лично си мисля че големите риби са били подготвени за този развой и допълнително наливат масло в огъня, сега ще си напазаруват и на следващия пик който най вероятно ще е есен/зима ще са 2-но по-богати.
 15. Стамене, тоя път си далече от истината, миналата седмица може и спада да беше породен от ICO-тата, но ето истинската причина за продължължението: https://www.cryptocoinsnews.com/bitcoin-crashes-chain-split-risks-increase/
×
×
 • Create New...