Jump to content
hash.bg - биткойн форум

bundjak

Members
 • Posts

  65
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Posts posted by bundjak


 1. Гледам и в Български форум за Криптовалути има тема за Coinsbit и аз типично по Български да се намърдам тук наготово.

  Както стана преди с Blockchain, Coinbase, Keybase, Etoro и т.н. ... добре познатата борса Coinsbit прави AirDrop от собствената си криптовалута и раздава 2000 CNB за регистриране и проверка на вашия акаунт, който според прогнозите ще възлиза на 200 долара от от 24 декември.

   

  КАК ДА ПОЛУЧИТЕ 2000 CNB

   

  1. Регистрирайте се с този линк: https://coinsbit.io/referral/b5e0c4d6-dff8-45f8-8f61-9bb530d3344c

   

   

  важно:

  - Необходимо е да се регистрирате чрез реферален линк, моя или друг, ако не го направите чрез реферален линк, няма да получите 2000 монети.

  - За да потвърдите имейла, проверете папката си „СПАМ“ или „нежелана поща“, защото много пъти имейла пристига там.

   

  2. След като се регистрирате, потвърдете акаунта си с поисканите данни и документи (те са типични за всяка борса).

   

  важно:

  - В момента на проверката ще се появи опцията да заредите личната си карта / паспорт / шофьорска книжка, и Ще бъдете помолени за снимка, на която сте написали COINSBIT.IO и текущата дата на деня, в който се регистрирате (това е чудесен метод за сигурност, така че всеки, който има вашите лични документи, не може да се регистрира, представяйки се като вас) и подпис най долу.

   

  3. Това е всичко, веднага след като бъдете валидирани (1-7 работни дни), ще получите 2000 CNB в портфейла си, въпреки че няма да можете да ги купите или продадете до деня на старта, който ще бъде на 24 декември.

   

  КАК ДА ПОЛУЧАВАМЕ ПОВЕЧЕ

   

  След като се регистрирате и качите необходимите документи, докато чакате да бъдат верифицирани, можете да изпратите вашият реферален линк и за всеки приятел или член на семейството, който поканите и верифицира акаунта си, ще получите допълнително 1000 CNB, а вашият приятел ще получи 2000 CNB. Например, регистрирах брат си и майка си и тъй като те не се интересуват от света на криптовалутите, аз спечелих 3000 CNB ( 2000+1000 ) с всеки от тях.

   

  ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

   

  Безопасно ли е?
  Напълно Coinsbit е регистрирана и регулирана борса в Европа, по-специално в Естония (страна, която има за цел да се утвърди като една от европейските страни, към които се обръщат криптовалутните компании). Там има високо ниво на сигурност , за да се блокират хакерски атаки.

   

  Защо трябва да чакам до 24 декември?
  Валутата на CNB все още не циркулира, сега те раздават част от нея, както във всеки Airdrop, а по-късно монетите ще отидат в продажба на цена от 1 CNB = 0,10 USD. От 24 декември те ще бъдат в обращение и можете да ги продавате, да ги обменяте за друга валута, която ви харесва повече, и т.н.

   

  Истина ли е, че 2000 CNB ще бъдат $ 200?
  Да и не. Това е официалната цена, която ще има валутата, когато борсата стартира продажбата, но когато свободният пазар започне на 24 декември, може да се окаже, че стойността е по-висока или по-ниска, както при повечето криптовалути стойността й в долари е МНОГО променлива. Така че е възможно цената да е по-ниска, отколкото очакват всички, имайте това предвид.

   

  Не забравяйте, че валутата на конкурентния пазар (Binance) е достигала цена от 30 долара и е започнала от 0,10 долара - може да се спечелят много пари!

   

   

  Ще кача изображение, за да ви покажа пример за това, което можете да спечелите само само за 7 дни, използвайки вашият реферален линк. 

                                      ,, Най-добрият начин да се чувстваш добре е да помогнеш на някой друг да се чувства добре. ''

   

  Успех !!!

  coinsbit_profit_7_days.png

 2. Обърна машините в монетки и сега продава оборудването.Като цена е добре ( шумоизолирано, с противипожарната и климатичната инсталации ) му излезе около 40 000 лева и сега продава оборудването за 12 000 ( мисля и климатиците може да се вземат по договаряне )

 3. На 27.04.2018 г. at 10:30, dodoto написа:

  Има още 3 дена . Да купуваме ли ?

  Не давам никаква инфо и прогнози за да не подведа някой.Всеки сам решава в какво да си инвестира парите и какъв риск може да поеме.Относно прогнозата преди година - беше от същия източник, който ми каза да си купя Dash на 1.96$ и цената отиде до небесата и затова постнах тази инфо, че Maid Safe Coin ще повтори истрията на Dash.Нищо лошо ама за момента са спрели развитието си и нямам друга информация.

 4. преди 2 минути, vamp111 написа:

  пичове професионализма ми надмина мен самия..... пускам ви мнемоник на който съм запаметил само 11 от 12 думи... липсва последната !!! който я познае и успее да възстанови портфейла халал да са му биткойните вътре, няма да казвам колко BTC има, но ИМА! ако ви е нужна повече информация пишете ми нямам нищо против.

  human, fatigue, arch, emerge, father, medal, loop, pride, tenant, pepper, ........ <--- ?? 

   

   

  Ако имаш 11 думи ( защото си написал 10 )

  Е много лесно да се намери последната

   

  просто след 2024 опита ( мисля че всички думи на английски са 2024, които се ползват за seed )

  Време ти трябва най-вече

   

  Успех

   

 5. Току-що, stamat написа:

  Тези не са ли портфейли на bitfinex? Тук по-назад аз пък бях гледал връзка между ръст и спад според движението на USDT в bitfinex и binance портфейлите, но това е по-скоро в сферата на налучкването..

  Да точно на bitfinex е този портфейл:

   

  https://blockchain.info/address/3D2oetdNuZUqQHPJmcMDDHYoqkyNVsFk9r

 6. преди 15 минути, stamat написа:

  А това, което в последните мнения споделям, е че напоследък се появиха и тези "равновесни точки" (50/50), след които следва спад или ръст с по-сериозен процент и който ме е прочел и разбрал може да следи и да прави 4-5% лесно (и също да се предпазва от 4-5% загуба).

  Не знам дали ако някой те е прочел и разбрал може да прави 4-5% лесно, но ако изгледаш това видео и следиш wallet adres, на този със 192 000 бтц - със сигурност ще познаваш всекки път преди цената да тръгне надолу.
   

   

 7. Здравейте,

  ако има някой, който е наясно с monero-wallet-gui  инсталиран на MAC OS, да ми пише на лични за да помогне.

  Ситуацията е следната.Имах да получавам от 3 акаунта в една компания около 7 monero  и след като си инсталирах гореспоменатия портфейл на Mac OS  и го синхронизирах за всеки от трите тегления генерирах  различен ID Payment  ( проблема е, че не ги записах и не ги знам сега ) + wallet adress 

  след писане със съпорта, че не съм получил нищо на моя wallet monero:  432KDnuuFhiFcdyZnLivRGAzHZf6pH7WCaZ74Dw1Se3YcqFPowvdcXgfAwvpp6TVccbPg7NNVaE8BUK4kLRaKsmcKJUokYT

   ми дадоха следните отговори:

  ----------------------

  за сумата от 3.56 XMR 
  отговора на супорта:
  Replied on: 04-13-2018 04:32 PM

  Hello,

  Here is the transaction ID:

  8dbc5545f41e975460b3ae346c7a59d904977d1be468250ee78e5156f720d396

  The send was successful.
   

  ------------------------

  за сумата от 1.77 XMR 
  отговора на супорта:
   

  Replied on: 04-13-2018 04:34 PM

  Hello,

  Here is the transaction ID:

  3e6427aed3b6d10c9bdb9e7a7bc29e003640cbeebde37e6be65a160a2dbd8b9f

  The transaction was successful.
   

  -------------------

  за сумата от 1.77 XMR 
  отговора на супорта:

  Replied on: 04-13-2018 04:35 PM

  Hello,

  Here is the transaction ID:

  2f24845d2bb19cafd991294ee706178f1f68553a356062c0e7647b7314ffc691

  The transaction was successful.

  -------------------------

   

   

  Проблема ми е , че ги няма в monero-wallet-gui  инсталиран на MAC OS, а и с тези transaction ID от съпорта не мога да видя нищо с моите скромни знания за Монеро, а и имам още да тегля, но не го правя защото не идват.

  Дали проблема е при мен или просто има друго обяснение

  Ако някой може да помогне да пише на лични, ще предоставя и частни ключове и каквото е нужно ( разбира се и възнаграждение, което да мотивира вашето време и знания )

  Благодаря предварително

   

   

   

   

 8. Здравей,

  3300 Kw/h на месец 
  3300/30 = 110 Kw/h на ден
  110/24 = 4.60 Kw/h на час

  4.60 Kw/h на час = 4 Антминер или = на 3 рига

  Ако искаш обърни се към Синергон за по добри цени на тока

  Но за тази консумация едва ли ще има голяма разлика в месечната фактура

   

 9. Преди 14 часа, vamp111 написа:

  този Chandler Duo, дето GOD е негово както и block.cc и др., както бкеш-а е на Джихан.... е сериозен otc кит, мисля, че от всичките форкове на бтк, само god има потенцял за помпи подобни на бкеша

  Да питам аз

  този Bitcoin God  е по изгодно да се купи в https://yobit.net/en/trade/GOD/BTC
  цената в https://gate.io/trade/GOD_BTC е доста по-висока
  какво мислиш за  https://yobit.net/en/trade/GOD/BTC и дали е надеждна, че гледам deposit  and witdrawal за bitcoingod са suspended или да си купя в https://gate.io/trade/GOD_BTC на по-висока цена

  какво ти е мнението по този въпрос

  Благодаря предварително

 10. Преди 2 часа, vamp111 написа:

  @bundjak ако това е истина, ще ги осъдя без проблем, достатъчно пари съм прекарал двупосочно през сметката си в ДСК да си бяха направили устата

  щом няма законово основание да НЕ се оперира с криптовалути, значи мога да си купувам каквото си искам, защото по закон АЗ разполагам с парите си, а банката ми само ми ги съхранява

  Да но по договор банката може да прекратява едностранно договорите с клиентите си. Нарочно не пишат в писмото опериране с криптовалути за да нямаш довод да ги съдиш

 11. От 2011 г. оперирам само с ДСК


  ПРЕПОРЪЧВАЛ съм я на много приятели.

  След като преди 2 дни затвориха сметките на 2-ма приятели едностранно само с уведомително писмо ( подписано от двамата генерални директори ) в клона директорчетата нищо не знаеха.Официалния мотив е неплащане на такси по сметката ( въпреки, че се плащат автоматично ).Второто писмо съобщава, че по еди си кой член от договора сметката се закрива едностранно от банката.

  Но това не беше всичко.
  След 6 години съвместна работа и дори действащ лизинг ( остават ми 11 месеца да приключи лизинга ми с ДСК ) от днес и аз съм със затворена сметка.
  Естествено в кварталните клонове пак нищо не знаят.От по-високо ниво научих как стоят нещата ( въпреки, че не се дава никаква гласност )

  Всички сметки при които се установи свързаност с криптовалути се затварят едностранно и за да не могат да бъдат осъдени в официалното писмо не се пише причината, а се изтъква член от договора по силата на който банката има право да прекратява едностранно договорите с клиентите си.


  Ами сега очаквам да ми затворят и личната сметка та да се мотивирам да отида до Сърбия и да си отворя там сметки на фирмата и на физическото лице.
  Голям страх, шаш и паника са тези банки, а си представям как след 2-3 години ще ни молят да си открием сметки с какво ли не залъгалки ама както казваше дядо ми ,,късно чедо, мандалото хлопна''

 12. На 26.02.2018 г. at 11:32, vamp111 написа:

  нямам какво да добавя като коментар, само ще кажа, че Експресния превод, който ми струва почти 100лв. го нареждат сутринта и пристига следобяд, ако го наредите следобяд пристига на следващия ден, ако го наредите в Петък след  14:00ч пристига в Понеделник следобяд

   

  ТОВА СА БЪЛГАРСКИТЕ БАНКИ, това са таксите, това са бързината на преводите, после искам някой пак да изреве колко е скъп и бавен биткойна!!!

  Untitled.png

  Искам да те питам Vamp11
  Ако наредиш от ДСК към Кракен със SEPA ( НЕ може да бъде експресен със SEPA ) мисля че ще стигне пак за 2-4 часа и би трябвало да е много по евтин ( 20.00 евро ) по спомен.

  Пробвал ли си със SEPA?

 13. Преди 10 часа, vamp111 написа:

  Имам проблем с пращането на ltc от jaxx към kraken, преди време имах същия проблем с eth към kraken.

  След няколко неуспешни опита, ъпдейтнах портфейла, но все още не се получава, проблема е в jaxx, не в kraken, тъй като ползвах друг портфейл за тест и там работи безотказно!

  Доста потребители съм чувал, че са имали същия проблем, това е поредния път в, който за съжаление се разочаровам от jaxx, да не говорим, че все още не ползват segwit и таксите им са едни от най-високите

  МОЛЯ, някой да ми препоръча добър мобилен портфейл за iOS, благодаря предварително

  * само за основните крипто валути: биткойн/ етер/ лайт/ бкеш(да мепрощавайте)

  *пояснявам, за тези, които имат същия проблем, аз ползвам QR кода, да пробват копи/пейст на целия адреса, понякога едното става, понякога другото, не мисля че има голямо значение, това е супер дразнещо

  Преди около 2 седмици имах същия проблем с Jaxx за изпращане на ltc.И даже писах тук за помощ. Нито reset cache, нито десинсталиране и инсталиране наново помогнаха.Проблема беше в Jaxx.

  Свалих си Electrum-LTC за MAC OS  ( предполагам и на Windows работи безпроблемно )и с частните ключове от Jaxx-LTC импортнах адреса в Electrum-LTC и си наредих транзакцията.После JAXX се оправи, но продължавам да ползвам Electrum-LTC ( и таксите може да си нагласяш ).Jaxx сложиха много монети и не могат да насмогнат да работят върху всички и много често се излагат.Преди 6-7 месеца имаха същия проблем със ETC.

  Но като мобилен вариант Jaxx си остават супер удобни и не съм чувал за подобен алтернативен портфейл.

   

 14. преди 5 минути, Tihomir написа:
  Received:

   

  first: 

  2011-03-01 12:26:19

  last: 

  2018-01-21 08:47:25

   

  Дали ще продължават да наливат биткойни, ако е загубен?:huh:

  ами от 04.06.2011 наливат само много малки суми по 0.0002-0.00001
  Сигурно се мъчат нещо 
  но от 1.03.2011 когато са получени +79,956 BTC - влизат само много малки суми 
  .........

 15. Преди 14 часа, vamp111 написа:

  някой инфо за някакъв форк на лайткон предстоящ ?

  Предстои LTC fork и новата монета ще е Litecoin Cash (LCC). За един 1 LTC към 19/02/2018 ще получаваме 10 LCC. 
  Интересното е, че ще се копае на SHA256.

  Официален сайт: https://litecoinca.sh/
  https://bitcointalk.org/index.php?topic=2876538

 16. Прочетете добре какво е написал, Стамен

  Криптолева е винаги 1=1 към Българския лев, независимо от цената на Биткойн или другите алтове.
  Тоест ако днес 1 бтц струва 14000 лева = 14 000 криптолева

  ако утре е на цена 30 000 лева = 30 000 криптолева


  Тоест ако имаш налични 30 000 криптолева - те винаги ще могат да се обменят за 30 000 Български лева - независимо какви са цените на крипто валутите ( все едно да ги имаш в банковата сметка )

  След като ще са обезпечени в публичен адрес със Биткойн, значи че по всяко време можете да купите или продадете на Marketplace ( Crypto.bg )  криптолева.

  Аз разбирам схемата така

  КУПИ БИТКОЙН -Ани иска да си купи биткойн на цена 30 000 лева

  1. купува си за 30 000 лева 30 000 криптолева - от наличен потребител в MarketPlace ( ако няма такъв в този момент crypto.bg - казаха, че ще купуват или продават чрез няколко приятели  значи винаги ще има възможност за купуване или продаване ) - превежда парите по банкова сметка на Иван ( ( потребител в marketplace -ако няма такъв в началото-ще бъде към някой от crypto.bg )
  2.с придобитите 30 000 криптолева си купува 1 биткойн от crypto.bg и получава в своя wallet.

  ПРОДАЙ БИТКОЙН-Ани иска да продаде биткойн на цена от 40 000 лева

  1.продава биткойн за 40 000 криптолева на crypto.bg
  2.придоботите 40 000 криптолева продава на наличен потребител в MarketPlace - ( ако няма такъв в този момент  crypto.bg - казаха, че ще купуват или продават чрез няколко приятели - значи винаги ще има възможност за купуване или продаване ) - получава 40 000 лева по банковата си сметка от Иван ( потребител в marketplace -ако няма такъв в началото-ще бъде от някой от crypto.bg )

  Доколкото разбирам, Стамен в първия си пост ясно казва, че Crypto.bg- винаги ще купува или продава криптолева ( значи около 10-на души приятели на Crypto.bg- физически лица с налични 1-2 биткойн и налични 100 000 лева в банковите си сметки-ще бъде добър старт - ЕСТЕСТВЕНО ЗА ТЯХ ГАРАНТИРА crypto.bg -със налични биткойн в публичен адрес )

  Аз така си го представям старта и макар и трудно ще го бъде.Довериeтo изградено през последните 2 години в Crypto.bg струва повече отколкото - купища договори и гаранции.

  Всички мои приятели на които кажа да си купят от crypto.bg -по този начин ще го направят без да ме питат за гаранции ( защото аз им го гарантирам ), а за мен не са нужни гаранции защото Стамен ми го гарантира 

  Никой не е длъжен да ползва точно този нов вид обмяна.

  Да се научим да се доверяваме е една от най-трудните задачи в живота.Най-добрият начин да разберем, дали можем да имаме доверие на някого, е да му се доверим.


      „Мъдрите хора се доверяват на идеи, не на обстоятелства." – Ралф Емерсън

 17. Здравейте,

  Малко помощ от някой, който може 

  на 18.01.2017 - от JAXX наредих 3 транзакции по 8 ltc ( fee 0.001 ltc -Jaxx не разрешава да се променя )
  в портфейла ми показва, че са непотвърдени, а в същото време в портфейла на 3 -мата към които наредих показва че са получени.

  Погледнах поне в 5,6 litecoin explorer - а там показва навсякъде, че не са наредени и си стоят в моя портфейл
  днес 19.01 - след 30 часа чакане ( междувременно пробвах от друг портфейл да нареждам ltc и стана веднага)
  -  също от моя портфейл наредих към друг wallet ltc, но пак във моя Jaxx - и се потвърдиха и се преместиха в другия портфейл на същия Jaxx 
  - после ги наредих пак към стария портфейл и се наредиха веднага и се върнаха в стария портфейл и портфейла получава по 3-4 пъти на ден транзакции

  Проблема е, че изходящите транзакции към портфейли които не са свързани със моя Litecoin ПОРТФЕЙЛ , не се потвърждават и в Jaxx ми излизат като UNCONFIRMED BLOCKE NONE

  Като гледам таксите на входящите трансфери са по 0.0022 ltc - 0.0023 ltc

  Възможно ли е да съм в чакане да ми бъде качена транзакцията в пула за потвърждения защото съм наредил с такса 0.001 ltc ( стандартната за Jaxx )

  Благодаря предварително ако можете да помогнете
   

 18. Ето и официалното изявление на ДСК Банк на техния сайт

     https://www.dskdirect.bg/Page/default.aspx?user_id=&session_id=&xml_id=/bg-BG/News/.7983/.94/.7982_06_17_13_51_40_0241  Bitcoin  са го писали до Onecoin - да изкарат курс какво е blockchain и тогава да пишат кое е криптовалута и кое не е.

 19. 1.За да отдаваш под наем мощности ( копаеш в NiceHash ) не е нужна регистрация

  просто в настройките си слагаш wallet adrres bitcoin и готово 

  после можеш да гледаш в NiceHash колко добиваш и колко ти плащат на ден

  2.Ако искаш да купуваш мощности ето ти линк да се регистрираш в NiceHash:

  https://www.nicehash.com?refby=60066

  post-1104-0-04078400-1507646945_thumb.png

 20. Това, което Китай  прави в момента е удар за криптомонетите, но и доказателство, че дори едно от най-могъщите правителства в света не може да сложи внезапно край на тази технология ( поне няма да е никак лесно  - историята показва, че революциите дори и потушавани понякога - рано или късно постигат своята цел - независимо от начина, по който се случва това )

   

  Когато инвеститорите напуснат - ако го направят, според Джеймс Димон ( J.P. Morgan ), но от друга страна известни ключови анализатори, които не се казват Джеймс Димон, предвиждат котировки между 30 и 100 пъти над текущата стойност на bitcoin  и че bitcoin все пак ще обслужва много неща. Тoй не е създаден като сигурна инвестиционна стойност ( само за инвеститори ), а като независима валута.

   

  Макар и Димон да се опитва да следва историческата традиция на своята банка. 

   

  Преди малко повече от 1 век банкер, на име Джон Пиърпонт Морган, залага на електрическата система изобретена от успешния по онова време Томас Едисон - постоянен ток, вместо на изобретението на бедния Никола Тесла - променлив ток. 

   

  Изобретението на Никола Тесла - променлив ток е това, което използваме  и днес, и за което Морган греши в преценката си по онова време.

  Греши за нещо, което е най-голямата енергийна революция в историята на човешкото съществуване, откакто открихме огъня.

   

  Но нека не подценяваме Димон: може би J.P. Morgan също не е разбирал добре своето присъствие в изобретението на Томас Едисон - постоянен ток, но след това лесно го е преподреждал според неговите лични интереси: 

   

  • Изхвърля Едисон от собствената му компания 
  • Поглъща една от най-големите компании за променлив ток по онова време 
  • Оставя Никола Тесла в канавката 
  • Формира General Electric 

   

   

     СЛЕДОВАТЕЛНО  НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОВЕРЯВАМЕ, ако  Джеймс Димон разказва на света, че bitcoin и blockchain и други концепции, също така странни днес за обществото, както е било странно и електричество  като изобретение в края на деветнадесети век, са безполезни. 

   

   

   

       Като цяло, ние просто говорим за най-голямата финансова революция, откакто са измислени парите.

 21. post-1104-0-36251100-1505537047_thumb.jpeg

  post-1104-0-36251100-1505537047_thumb.jpegJ.P.Morgan първо вдигнаха аларма за да може в паниката да си напазарят хубаво.

   

  Вижда се от снимката, че J.P.Morgan са купували най-много при цена 2950$.

   

  Няма случайни неща при банките.

   

  Всико е програмирано предварително.

   

   

   

   

×
×
 • Create New...