Jump to content
hash.bg - биткойн форум

vpavlov

Members
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

vpavlov last won the day on April 7 2016

vpavlov had the most liked content!

vpavlov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. То мултилевъла как да е,ама да се опитваш да учиш българин на нещо,и то абсолютно ново и революционно си е филм на ужасите!Още си е жив манталитета от началото на 20 век,когато са протестирали срещу жп линиите,щото влака щял да мачка кокошките!То още има хора,които не приемат Интернет,кво да говорим....Почти всички мои познати и приятели,ако им даваш 100 лева($,евро...) и 100 биткойна,ше вземат сухата пара,а пък ти ги убеждавам,че 40000$ е повече от 100.Не съм песимист,криптото и Бг ще се наложи,щото друг път няма!
 2. Да,така е,то копаенето със събиране на пари си е пирамида!АЗ не бях работил на Бота след рега.,сега скоро като влязох видях,че имам пари и сякаш бяха нараснали,ама с 24 контракт ги преполових.То пък и като се блъскам на работа си преполовявам инвестициите,и хабя нервите и здравето,а тука само си Цъкам и чат пат надничам по голите мадами(в други сайтове де).
 3. Здравейте,нов съм тук и искам да предложа един,според мен добър и сигурен сайт за майнингhttps://www.eobot.com/new.aspx?referid=98449и не само за облачен,но има и софтуер за копаене.Също и голям избор от валути,може да се прецени коя се добива с по-голяма скорост и съответно да се насочите към нея.Успех на заинтересованите! Пропуснах,че има и бонуси,а също и рента на мощности за 24 часа,което позволява влагане на по-малко средства.
×
×
 • Create New...