Jump to content
hash.bg - биткойн форум

bitcoinbank

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

bitcoinbank's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. ето една идея от мен, просто съм съм се регистрирал на този сайт като реф на некой си ама това като няма начална инвестиция за ХАРДУЕР ! като начало малко бонус ХЕШ -мощ от 200КХ/сек и 7 дни гратисен период чрез който да установиш дали ще бъдеш доволен или не пък после КОЕ ВСЕКИ ЖЕЛАЕ мода инвестира отново в хешираща мощност ако не - здраве да е както е казано! Проекта е руски и засега зарегистрираните койнери -посетители масово нарастват.
  2. имате желание да пробвате да спечелите не само биткой-ни, но и алтернативни нему парични единици? А з ще ви предложа алтернативен сайт където не само печелите биткой-ни, но и всеки месец се откриват нови валутни единици алтернативни на биткой-на , като само трябва да наемете работници които ви вършат работа , освен че вършат и работа за себе си откривайки нови валути- намекойн,литекойн и още колкото повече време отделяте за тази цел то повече ще е и печалбата Ви ! Сайта който искам да предложа е на 100% реално работещ с ранк трафик Алекса 8,168 което доказва доверието в него .макар,че още е в Бета версия на разработка фукционалността му е пълна и да не говорим за скам в близко бъдеще! Необходимо е само при всяка една отключена валутна единица да достигнете необходимия лимит за да теглите спечелените било то биткой-ни, намекой-ни или литекой-ни още Фиаткой-ни. След регистрация в сайта в интерфейса всичко е описано подробно и дословно ! Рагледайте внимателно най-вече опцията За Нас където подробно да се запознаете кой стои зад компанията и нейната мисия ! Поне успех на всички тук с начинанието Биткойн. бел.а (изчакайте или пропуснете рекламат за да се регистрирате в сайта) !
  3. ето от мен и още начини да си печелите не само биткойн- и но и лайткойни,намекойни и още , рагледайте внимателно всички функции на сайта ! автоматично откриване на нови валути подобни на биткойн. Многовалутно-функционален уеб-сайт и реално работещ и изплаща печалбите редовно! )) ако съм Ви бил полезен , моля ! 1JapnhMhKpwLz1PuAegiNB77JGonW1fjMH
×
×
  • Create New...