Jump to content
hash.bg - биткойн форум

bitcoinbank

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bitcoinbank

  1. ето една идея от мен, просто съм съм се регистрирал на този сайт като реф на некой си ама това като няма начална инвестиция за ХАРДУЕР ! като начало малко бонус ХЕШ -мощ от 200КХ/сек и 7 дни гратисен период чрез който да установиш дали ще бъдеш доволен или не пък после КОЕ ВСЕКИ ЖЕЛАЕ мода инвестира отново в хешираща мощност ако не - здраве да е както е казано! Проекта е руски и засега зарегистрираните койнери -посетители масово нарастват.
  2. имате желание да пробвате да спечелите не само биткой-ни, но и алтернативни нему парични единици? А з ще ви предложа алтернативен сайт където не само печелите биткой-ни, но и всеки месец се откриват нови валутни единици алтернативни на биткой-на , като само трябва да наемете работници които ви вършат работа , освен че вършат и работа за себе си откривайки нови валути- намекойн,литекойн и още колкото повече време отделяте за тази цел то повече ще е и печалбата Ви ! Сайта който искам да предложа е на 100% реално работещ с ранк трафик Алекса 8,168 което доказва доверието в него .макар,че още е в Бета версия на разработка фукционалността му е пълна и да не говорим за скам в близко бъдеще! Необходимо е само при всяка една отключена валутна единица да достигнете необходимия лимит за да теглите спечелените било то биткой-ни, намекой-ни или литекой-ни още Фиаткой-ни. След регистрация в сайта в интерфейса всичко е описано подробно и дословно ! Рагледайте внимателно най-вече опцията За Нас където подробно да се запознаете кой стои зад компанията и нейната мисия ! Поне успех на всички тук с начинанието Биткойн. бел.а (изчакайте или пропуснете рекламат за да се регистрирате в сайта) !
  3. ето от мен и още начини да си печелите не само биткойн- и но и лайткойни,намекойни и още , рагледайте внимателно всички функции на сайта ! автоматично откриване на нови валути подобни на биткойн. Многовалутно-функционален уеб-сайт и реално работещ и изплаща печалбите редовно! )) ако съм Ви бил полезен , моля ! 1JapnhMhKpwLz1PuAegiNB77JGonW1fjMH
×
×
  • Create New...