Jump to content
hash.bg - биткойн форум

ripper2600

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

ripper2600's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Аз имам около 0.7 тест биткойни, надявам се да стигнат Моите си ги заредих от http://tpfaucet.appspot.com/ , но мога да заредя няколко с по 0.1, ако се свършат там. Опитът ми с такива състезания ми подсказва, че ще има някой фен със 100 адреса, който ще лапне наградата. Но важна е идеята. Аз ще участвам с адреса, който вече публикувах.
 2. Минималния брой залози е 10, а има ли максимален брой? mt2GaA3M9u4WCAhCAZAASVqJUhwUeQHPMv
 3. Тези от Butterflylabs наистина имат проблеми с доставките. Мой познат сподели, че е поръчал преди около 6 месеца един копач 300Gh. Още не го е получил, но на няколко месеца му се извиняват и му обещават компенсация с още скорост. В момента очаква 1.6Th
 4. Днес получих имейл, че ми благодарят за интерса и търпението.
 5. Ако го взема сега за около 100 дена, ще съм възвърнал сумата. Моята идея е да си обърна парите, които съм дал за миньора в койни. Някой верифициран, който да продава bitcoin-и?
 6. Събрал съм малко пари, които смятам да набутам в чудото bitcoin. По скоро искам съвет за следния копач. https://products.butterflylabs.com/homepage-new-products/1-th-bitcoin-miner.html Някой пазарил ли е от тук и начислява ли се ДДС в България при доставка.
 7. Явно ти зареждат 10$ в портфейла, обаче няма форма за регистрация. В момента е само с покана. Аз си пуснах заявка и ще чакам.
×
×
 • Create New...