Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Росица Христова 96

Members
 • Мнения

  4
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

1 Последовател

Относно Росица Христова 96

 • Ранг
  Newbie
 1. Бутона е син, но както и да е получи се. Много ви благодаря. Направих и наново резервно копие. Сега трябва да си направя опция Backup, та като сложа парола и ако случайно пак я забравя или изгубя да мога да си я въстановя, но не знам как да го направя. Имаше една статия, но то с такива термини и правене на други портфейли и т.н.
 2. Направих си резервно копие, но защо ми е като съм си забравила паролата. Ето дискусията която проведох с администратора преди да създам тази тема. Аз : Използвам Krypto kit и имам средства в него, но си забравих паролата. Какво да правя? Админ: Коя парола по-точно? Backup нямаш ли? Ако нямаш, трябва да се опиташ да си я спомниш. Ако не можеш, биткойните са загубени - все едно да си загубиш столевката на улицата... С разликата, че при биткойн никой не печели загубеното. Аз: Не нямам Backup. Мога ли да си направя на този портфейл? И сега какво мога да направя, за да си ползвам портфейла по преднадначение, за теглене на биткойни и т.н.? Админ: За да си направиш бекап, трябва да имаш достъп до портфейла. Бекапа е за това - да възстановиш загубен достъп. За съжаление, трябва да се направи, преди да е загубен портфейла. Не знам и за коя парола на КриптоКит точно говориш, ако може да поясниш... Аз: Тази на самия портфейл. Където е опцията Remove Password. Но разбрах за Backup, макар, че и там процедурата ми е сложна. Е поне парите не бяха много няма и 1$, губила съм къде повече ще го преживея. А как да си направя нов портфейл на Kryptokit? Админ: За един долар си научила страхотен урок Просто деинсталирай и инсталирай после наново КриптоКит и първото нещо, което ще направиш.... backup ! Аз: Как да деинстарирам портфейла? И как да си направя Backup на новия? Аз: Захванала съм се със сфера в която нямам почти никакви знания. УЖС. Админ: Вина за това имаме ние, че не обясняваме достатъчно много и добре... Най-добре потърсете някой, който разбира, да седне да ви обясни. А скоро ще организираме събития Биткойн 101, на които ще показваме нагледно и помагаме на всеки да си отвори портфейл и да го бекапне... Аз: Благодаря за съветите. Аз много ще чета от този сайт понеже виждам, че има много информация в сферата на крипто валутите и свързаните с тях неща. А къде да го търся този експерт хич нямам идея, но благодаря. Аз: Искам уведомления за тези събития Биткойн 101, ако е възможно, за да присъствам, ако ми е възможно. Админ: Следи ни форума, там ще има 100% информация Аз: Добре благодаря. И затова направих тази тема, за да разбера дали някой може да ми помогне.
 3. Имах огромен проблем с една парола на портфеила Krypto Kit и се стигна до там, че трябва да си деинстарирам портфейла и да си направя нов. Нужна ми е помощ. Ако някой знае как се деактивира портфейл и се прави на ново и има желание да пише нека да помогне моляяя.
×
×
 • Създай нов...