Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Zvezdelin

Members
 • Мнения

  5
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 1. Привет и благодаря! Процеса на тестването стана малко насипен, понеже стартирах търсене на участници на няколко места и така и не можах да обединя всичко в единна инструкция. Всъщност всякакви коментари са много желани, защото макар да съм наясно с предизвикателството да се обясни каква "магия" правим - така и не успях да направя всичко самообясняващо се и разчитам на текст (който почти никой няма да прочете ) и филмчета, които тепърва ще направим. За теста: 1. Всеки бета тестер ще получи едногодишен премиум акаунт 2. Стандартният акаунт има ограничение - 3 възможни нотаризации. Премиум акаунта - текущо са 20 на месец. 3. Регистрирайте се на основния сайт: https://my.2remember.mobi/ms/account/sign_up 4. Повече информация, help и FAQ има тук 5. Изпратете ми потребителското име по мейл - zborisov ат gmail, за да мога да ъпгрейдна акаунта към премиум и да изпратя линк към бета сайта 6. Още не може да се нотаризират обединения от спомени (memory sets) - работим по тази функция. 7. Живо се интересуваме колко време минава от нотаризирането при нас, до реалното включване в блокчейна - това защото хем ние експериментираме с различни транзакционни такси, хем заради спамовете. Обратна връзка - може на мейла, може и тук да се пише. Предварително благодаря! Звезделин
 2. Привет, Може би не е най-точното място за подобна обява - търся бета тестери, които да подадат обратна връзка за "очовечаването" на нотаризационна услуга. Чрез използването на биткоин блокчейн технологията можем да докажем авторство, време на създаване (нотаризация) и непроменимост на документи (файлове, снимки, аудио, видео и т.н.), събития и процеси. Ако имате време и възможност - свържете се с мен през форума или на адрес zborisov ат gmail. Предварително благодаря! Звезделин
 3. Ех, Дани, Освен да бета тестваш, да бе прочел линковете, които ти пращат... Така убедено приказваш глупости, че просто се плаша.
 4. Привет, trader, Късно виждам въпроса ти, дано си намерил, каквото търсиш, ако не - виж в eBay - там със сигурност има, може да погледнеш и в сайтове популярни у нас като olx.bg, например. Друг въпрос е, че копачки базирани на GPU или FPGA не си струват - не могат да изкарат дори тока, който ще похарчат.
 5. 2Remember: http://www.2remember.mobi/ Услугата 2Remember организира лични и бизнес архиви. Създава и съхранява цялостни спомени - не просто снимки, видео, аудио и всякакви документи, а „пълната картина“ - местоположение, събития, участници + система от етикети за лесно и бързо търсене. Цените при плащане в биткоини са и винаги ще бъдат преференциални.
×
×
 • Създай нов...