Jump to content
hash.bg - биткойн форум

XristoA

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

XristoA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Още ли мислиш така? Цената на БЦХ-скочи с една трета, а на BTC-то яко пада в момента. Май сега започва корекцията, за която всички говорят. Edit: Май много прибързах...
 2. Аз гледах в стампа, че сложиха два ордера от 200 и 500 койна на около 3850 и наистина не можаха да изядат тази цена. Според мен точно от това поведение можем да си вадим изводи как ще манипулират (все по трудно вече) цената.
 3. 3800-3850 ли ще да е нивото на съпротива? Мисля, че няма да пада повече сякаш, преди да постави нов рекорд.
 4. Не мисля, че ще има чак такава масова паника, която да свали цената чак до 1500$. 1850-1900 най-много и то за кратко и после отново циркулация около 2000-2200/2300 преди да тръгне нагоре да бори нови върхове. Вътрешно усещане, което е далеч от професионално мнение.
 5. Здравейте, С основните crypto валути е лесно, но как може да се сдобие човек с нещо сравнително ново, на което му предсказват хубаво бъдеще като ANS/NEO например и да HODL-ваме?
 6. Какво напомпа цената така? Това е нереален растеж който прилича на последен напън преди балона да се пръсне.
 7. Следя изкъсо какво се случва, но все още нямам достатъчна теоретична подготовка да трейдвам активно. Мислех си само за еденичен залог с прежален капитал, който може да се отплати в пъти заради ливъридж-а и предстоящото изстрелване на цената нагоре при добро стечение на обстоятелствата.
 8. Точно по този начин мисля, заради доброто старо време на покера преди години (които вече са само спомен). Сега се оглеждам и си мисля дали с това мислене не може да се извлече профит и от това. Имам базови познания но не съм професионалист в бранша. Както и да е. Ще помисля до утре и ще реша. Благодаря!
 9. Прекалено геймблърско и оптимистично ли е да се отвори дълга и да се чака положително развитие с ETF-a? Все пак ако американците кажат "Не" всичко ще отиде по дяволите, но ако кажат "Да" профита ще е стабилен..
 10. Мислех си, че 230$ е психологическа граница, под която няма да падне цената или поне няма да се задържи повече от час, но явно съм бъркал. Възможно ли е да се повтори случката с падането на цената до 180$? То няма невъзможни неща, но до колко би могло да е вероятно?
 11. А какво стана с борсата на близнаците? Нали трябваше до края на Март да отвори?
 12. IP-тата за стандартния интернет през мобилните мрежи и на трите оператора са супер кът. Говорим за 10-20 IP-та с които се презентират всички потребители в мрежата на дадения оператор. Пробвай с VPN както е написал Стамен. Само като написах "free vpn" в гугъл плей магазина и се показаха доста резултати.
 13. Натрупват се и няма да избягат. В Неделя ще ги видиш в портфейла.
×
×
 • Create New...