Jump to content
hash.bg - биткойн форум

на всяко гърне мерудия

Members
 • Posts

  309
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by на всяко гърне мерудия

 1. Четах няколко пъти и не мога да намеря главния герой. Какво трябваше да науча от тази история?
 2. Ще ни подаряват койни, а ти ни караш да се дърпаме. Трябва птичка да ми е изпила мозъка да хеджирам в каквото ии да било. Хеджирам в ВТС
 3. Хората знаещи С нямат никакъв проблем с какъвто и да е "Специализиран" език. Дай нещо друго, на което да се хванем.
 4. Не си сподели варианта. Това ми звучи като кажете какво мислите , а аз няма нужда да казвам
 5. Има отговори на всички въпроси , ако мислиш с гавата си. Да споделиш страхове във форум и от това да вземаш решение е самоубийство. Страховете какво предизвикват? 1. Продажба на наличните ВТС или конвертиране към алтернативки - определя посока към поскъпване 2. Прибиране на втс в собствена сметка - липса на марджин покупки или продажби - извод надолу няма стопове, нагоре вече няма да има кредитни милионери следователно надолу е самоубийство, но нагоре е ОК. Даже и да има спад ще е прекалено кратковременен. За мен гледането отстрани е положително всичко друго е ядове и загуба на пари. И накрая - няма значение какво аз мисля, мислете вие
 6. Човек сам избира как и колко бързо да си загуби парите
 7. Залагам 1 бтц от новите , че форк няма да има, срещу 1 бтц от старите.
 8. Регистриран преди няма месец, а помни стари времена....
 9. Бях писал, че без Данчо форума ще е сух. Трябва човек да може да спори с някого, но Данчо се превърна в синоним на всезнайко - "на всяко гърне мерудия", придружено със злобни напатки си е неприятно. Това се задълбочи в момента, в който получи власт. Явно не е за властови постове, ако му изтриеш постовете всичко друго написано в темите ще увисне без смисъл в повечето случаи. Ако ще го банваш по-добре му смени паролата.
 10. 1.2М - много добре знаеш къде са. ПП. Не размятам във всяка тема едно и също мнение. Който иска ме чете и помни.
 11. 75% вероятност за излитане още тази вечер.
 12. Най-важното като напише нещо в една тема, да не го повтаря с други думи във всички други теми. Ако си се изчерпал .... млъкни, вместо да повтаряш.
 13. Данчо бързо да си изтриеш повечето мнения , защото нямат кратко и ясно "НЕ","ДА"
 14. Мразя да се цитирам, но щом става дума за подрязване носа на Данчо, то ще се жертвам. ПП. Сега четах инструкциите и не ми стана ясно , сега да пиша на супорта на полонекс за да ми изплатят 1 STR ?
 15. Пропуснах да кажа , че купувам фючърс , а едни лоши хора ми го затварят и трябва пак да купувам.
 16. На 400лв купувах ... на 750лв купувах .... на 1500лв купувах ..... ако видя 3000лв ще купувам - още не ми е дошло времето да продвам
 17. На такъв майстор да давам съвети .... малко ме е срам.
 18. I am a human - looks like that 100k ask earlier today was potentially the previous #1 position. 2 is now 1. 1 has been blown out.
 19. Всичко е по план . Мисля , че съм дал 4 годишен план по който няма какво да допълня. Ако някой иска да си губи времето с интрадей трейд моля. За 4-5 г трейд си пак беден трейдър, но как може да давам съвети на АДМИН.
 20. С изненада случайно отворих тази скучна за мен тема и какво да видя ..... всичко тава за мен ли става дума?
 21. Много заблудени админи съм виждал в мечи капани, не че няма да съм доволен (след всички глупости които изписа (става дума за админа с жълтата човка)) , но гледай да не ги последваш.
×
×
 • Create New...