Jump to content
hash.bg - биткойн форум

на всяко гърне мерудия

Members
 • Posts

  309
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Posts posted by на всяко гърне мерудия

 1. Ще ни подаряват койни, а ти ни караш да се дърпаме. Трябва птичка да ми е изпила мозъка да хеджирам в каквото ии да било. Хеджирам в ВТС

 2. Има отговори на всички въпроси , ако мислиш с гавата си. Да споделиш страхове във форум и от това да вземаш решение е самоубийство.

  Страховете какво предизвикват?

  1. Продажба на наличните ВТС или конвертиране към алтернативки - определя посока към поскъпване

  2. Прибиране на втс в собствена сметка - липса на марджин покупки или продажби - извод надолу няма стопове, нагоре вече няма да има кредитни милионери следователно надолу е самоубийство, но нагоре е ОК. Даже и да има спад ще е прекалено кратковременен.

   

  За мен гледането отстрани е положително всичко друго е ядове и загуба на пари.

  И накрая - няма значение какво аз мисля, мислете вие

 3. Бях писал, че без Данчо форума ще е сух. Трябва човек да може да спори с някого, но Данчо се превърна в синоним на всезнайко - "на всяко гърне мерудия", придружено със злобни напатки си е неприятно. Това се задълбочи в момента, в който получи власт. Явно не е за властови постове, ако му изтриеш постовете всичко друго написано в темите ще увисне без смисъл в повечето случаи. Ако ще го банваш по-добре му смени паролата.

 4. Ами ако сега сме в ситуация, подобна на ноември 2011 (1100$) и предстои 3г мечи пазар ? Какво става с  "HODL" ?

  Ами ако (поне за бтк) няма вече никога друг бичи пазар и влезе в продължителен 5-10г мечи пазар до 50$ какво правим с  "HODL" И не ми казвайте ,че не може да стане.Никога няма гаранция за нищо ! 

   

   

  Като не си сигурен - четеш моите анализи.

 5. НЕ, започвам с това, защото смятам, че малко хора ще прочетат мнението ми. Нов съм - 1 седмица, интересувам се от тази сфера! Прочетох много по форума и видях типичните форумски работи, хейт, спам, компетентно мнение и куп други неща характерни за форумите. След изчетения материал, макар и да не асимилирам доста от нещата, тъй като съм новобранец, както споменах по-горе, постовете на Пръча са компетентни и си личи, че човека разбира от нещата! 

  Само така ти се струва , защото си нов.

 6. Една друга интересна идея, но от мен:

  Вероятно всички ще си държат ВТС заради тази промоция и е удобен момент за спекулантите да конвертират. Очаквам драстичен дроп на ВТС преди тази дата. Аз бих го играл с продажби на ВТС след 23 юни.

   

  Така чета тази новина. Не знам колко ще е масова истерията и дали ще има достатъчен ефект. Всеки решава за  себе си.

  Мразя да се цитирам, но щом става дума за подрязване носа на Данчо, то ще се жертвам.

   

  ПП. Сега четах инструкциите и не ми стана ясно , сега да пиша на супорта на полонекс за да ми изплатят 1 STR ?

 7. Всичко е по план . Мисля , че съм дал 4 годишен план по който няма какво да допълня. Ако някой иска да си губи времето с интрадей трейд моля. За 4-5 г трейд си пак беден трейдър, но как може да давам съвети на АДМИН.

 8. Чукче, не се изненадвам въобще, че не си прочел това, което съм написал. И въпреки това ще ти отговоря, че току виж получиш аритмия от тая злоба, дето се лее.

   

   

  С изненада случайно отворих тази скучна за мен тема и какво да видя ..... всичко тава за мен ли става дума?

×
×
 • Create New...