Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Cryptos Voskrese

Members
 • Мнения

  86
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  7
 1. Cryptos Voskrese

  За цената на биткойн

  https://twitter.com/RyanVlastelica/status/840217251223556096
 2. Биткойн е доста различен от всички останали активи и това е доста ценно за едно портфолио. Особената му корелация с другите активи го прави добър диверсификатор и може да е доста полезен за някои инвестиционни фондове. В повечето страни например има сумати разпоредби, с които пенсионните фондове трябва да се съобразяват, но обикновено имат "свободата" да инвестират някакъв малък процент в по-авантюристични активи, а корелацията на биткойн с останалите активи е такава, че е нужен съвсем малък процент, за да окаже доста добър ефект върху портфолиото. Аз също смятам, че в момента биткойн сам по себе си трудно би могъл да изпълнява функцията "съхранение на стойност", но в комбинация с други активи може да е полезен и за това. Има аргументи против това твърдение, но мисля, че е гледа точка, върху която си заслужава поне да се замислим
 3. Cryptos Voskrese

  За цената на биткойн

  безплатен семинар на тема "Бъдещето на парите"
 4. Аз бих се отблъснал от валута, ако топ 20% не държат ПОНЕ 80% от нея...
 5. Cryptos Voskrese

  За цената на биткойн

  Май сам се топиш
 6. Всеки вижда бъдещето развитие на криптотехнологиите по различен начин, има своите мечти и убеждения. Нека дадем път на въображението и разгледаме различните варианти. Така и така все още крипто ентусиастите в България не сме много, нека проявим малко уважение към различните гледни точки и поддържаме продуктивна (или поне приятна дискуция). Как мислите, че ще се отрази тази технология на различните сектори? А на различните страни? А на човечеството? Как ще бъдат решени някои от основните проблеми и пречки? (тук очевидно ще трябва доста фантазия, защото ако беше толкова лесно, вече нямаше да ги има) Криптовалутите като сериозен конкурент на фиат парите? Колко време ще отнеме да видим масово потребление? Различните етапи на развитието? Други? Не е задължително да сме сериозни : ) Може да опишем и най-комичните сценарии
 7. Cryptos Voskrese

  За цената на биткойн

  Броят на транзакциите постепенно се покачва последните месеци https://blockchain.info/charts/n-transactions Някой знае ли защо варира толкова много?
 8. Cryptos Voskrese

  Биткойн новини от света

  http://www.cryptocoinsnews.com/russia-plans-bitcoin-ban-2015/
 9. Cryptos Voskrese

  За цената на биткойн

  Всички чакаме края на летния сезон с големи надежди!
 10. Cryptos Voskrese

  За цената на биткойн

  Някой dump-на 10к BTCs в BTC-e и удари 309$...
 11. Cryptos Voskrese

  За цената на биткойн

  Добре дошъл
 12. http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%91%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B9%D0%BD-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%B5-%D0%B8-%D0%B2-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-_l.a_i.523424_at.1.html "Вече ще можем да купуваме стоки и услуги с биткойн (bitcoin) и в България, след катоплатформата за онлайн магазини GombaShop обяви, че ще приема и разплащания с биткойни, пише „Стандарт“."
 13. Cryptos Voskrese

  Покер и Биткойни

  Все още не са.
 14. Cryptos Voskrese

  Coinbase

  В тази тема можем да обсъждаме всичко, свързано с портфейла на Coinbase. Ако все още нямате такъв, може да прочетете Как да си направя онлайн портфейл в Coinbase?
×