Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Cryptos Voskrese

Members
 • Posts

  86
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Cryptos Voskrese last won the day on December 1 2015

Cryptos Voskrese had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1,033 profile views

Cryptos Voskrese's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputation

 1. https://twitter.com/RyanVlastelica/status/840217251223556096
 2. Биткойн е доста различен от всички останали активи и това е доста ценно за едно портфолио. Особената му корелация с другите активи го прави добър диверсификатор и може да е доста полезен за някои инвестиционни фондове. В повечето страни например има сумати разпоредби, с които пенсионните фондове трябва да се съобразяват, но обикновено имат "свободата" да инвестират някакъв малък процент в по-авантюристични активи, а корелацията на биткойн с останалите активи е такава, че е нужен съвсем малък процент, за да окаже доста добър ефект върху портфолиото. Аз също смятам, че в момента биткойн сам по себе си трудно би могъл да изпълнява функцията "съхранение на стойност", но в комбинация с други активи може да е полезен и за това. Има аргументи против това твърдение, но мисля, че е гледа точка, върху която си заслужава поне да се замислим
 3. безплатен семинар на тема "Бъдещето на парите"
 4. Аз бих се отблъснал от валута, ако топ 20% не държат ПОНЕ 80% от нея...
 5. Всеки вижда бъдещето развитие на криптотехнологиите по различен начин, има своите мечти и убеждения. Нека дадем път на въображението и разгледаме различните варианти. Така и така все още крипто ентусиастите в България не сме много, нека проявим малко уважение към различните гледни точки и поддържаме продуктивна (или поне приятна дискуция). Как мислите, че ще се отрази тази технология на различните сектори? А на различните страни? А на човечеството? Как ще бъдат решени някои от основните проблеми и пречки? (тук очевидно ще трябва доста фантазия, защото ако беше толкова лесно, вече нямаше да ги има) Криптовалутите като сериозен конкурент на фиат парите? Колко време ще отнеме да видим масово потребление? Различните етапи на развитието? Други? Не е задължително да сме сериозни : ) Може да опишем и най-комичните сценарии
 6. Броят на транзакциите постепенно се покачва последните месеци https://blockchain.info/charts/n-transactions Някой знае ли защо варира толкова много?
 7. Всички чакаме края на летния сезон с големи надежди!
 8. Някой dump-на 10к BTCs в BTC-e и удари 309$...
 9. http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%91%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B9%D0%BD-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%B5-%D0%B8-%D0%B2-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-_l.a_i.523424_at.1.html "Вече ще можем да купуваме стоки и услуги с биткойн (bitcoin) и в България, след катоплатформата за онлайн магазини GombaShop обяви, че ще приема и разплащания с биткойни, пише „Стандарт“."
 10. В тази тема можем да обсъждаме всичко, свързано с портфейла на Coinbase. Ако все още нямате такъв, може да прочетете Как да си направя онлайн портфейл в Coinbase?
×
×
 • Create New...