Jump to content
hash.bg - биткойн форум

AcCDoNe

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  1. Здравейте !!! Това са топ 4-те фосета, които си разцъквам в момента: 1. http://elenafaucets.com/freebitcoin01/?ref=1JyXVQm7sRs7zZUfGb3gLHYRdjEFPGTuqC 2. http://elenafaucets.com/freebitcoin02/?ref=1JyXVQm7sRs7zZUfGb3gLHYRdjEFPGTuqC 3. http://elenafaucets.com/freebitcoin03/?ref=1JyXVQm7sRs7zZUfGb3gLHYRdjEFPGTuqC 4. http://elenafaucets.com/freebitcoin04/?ref=1JyXVQm7sRs7zZUfGb3gLHYRdjEFPGTuqC Дават между 14 и 20 сатошита на всеки 5 минути. За момента не съм срещнал по-добри като се има в предвид, че няма минимум за теглене и плащат чрез FaucetHub. 20 % е рефералната комисионна. Да, тези фосети съществуваха и преди, но бяха спрели за известно време и тогава имаха 20 000 минимум за теглене. Благодаря предварително на тези, които ми станат реферали. Също ставам реферал в замяна във фосет, който си заслужава и нямам регистрация там !
  2. Здравейте отново ! В този сайт http://bandirun.com/?ref=thetouristbn всичко, което трябва да направите след регистрацията е да оставите лисицата да събира ябълки и щом събере 300 да ги прехвърлите към баланса с един клик. Когато решите си обръщате ябълките в сатошита и можете да си ги изтеглите. Това е ! ПС: Благодаря на хората, които са ми станали реферали от предната ми тема !
  3. Здравейте, ето за мързеливите един сайт http://bitfun.co/?ref=96E2390D8A67 , който генерира по няколко сатошита всяка минута. Целта е уж да играете игрите в сайта, за да генерира, но аз просто цъкам на "Games" и той пак си генерира. Просто оставям таб-а пуснат и от време на време си ги прибирам към баланса. Минимума е 10 000 като ги дава директно към портфейла. ПС: Генерирането спада ... ако не влезете една седмица после няма да имате 100 000 примерно, а май към 500 е лимита, което е пак добре в сравнение с повечето сегашни кранчета, даващи по 50-100 масово.
×
×
  • Създай нов...