Jump to content
hash.bg - биткойн форум

StanchoBS

Members
 • Posts

  212
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

StanchoBS last won the day on May 11 2017

StanchoBS had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1,092 profile views

StanchoBS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

100

Reputation

 1. Може ли линк от къде видя тази новина за смяна на алгоритъма
 2. Това момче биткойна го ухапа коня и литна за 5 минути от 7000 до 8000$
 3. Един интелигентен човек никога не би използвал такива думи ЯСНО ЛИ Е в който и да е форум. Щом не си пишете на лични , значи разговора не е личен и всеки може да обсъжда каквото си иска.
 4. Да шефе, ясен си ми и на мен ! Bitcoin never die ! Паднал с 50...100...150% много бързо го отписват някои хора. Тъй като гледам тук в форума хората, които вярват в биткойна са не повече от 5. Останалите гледат да го купят примерно на 5000$ и да го продадат на 10 000$ и ще са доволни. Аз мисля че цената ще падне още до към 5 -5500$ , но не продавам и дори на 1000$ пак няма да продам. Достатъчно съм се набутвал от такава лакомия и за това
 5. Стой далече от такива примамливи оферти. Много вече плакоха от измами
 6. Никога не бих рискувал да купя от такива места биткойни. Има си сигурни сайтове от където да се направи това, а от там мисля че ще изгориш.
 7. Пускайте го където искате нп
 8. Едно видео лично от мен правено
 9. Това се опитвам да ти обясня какво като се вижда и къде пише че този адрес на който си пратил тези биткойни са на негово име? Помисли малко защо спориш за такива неща. И аз мога да пратя биткойни на някакъв адрес и какво после мога да твърдя че адреса е твой и т.н. помисли. Наистина това не е за темата да те уча на такива неща и админа може да ги изтрие тези последните на мен не ми трябват
 10. Няма значение че се виждат , най много да си ги гледаш докато не се влеят в някой фалшив акаунт в някаква борса и до там. после може да си ги смени за нещо непроследимо и си до там с гледането. Нито закон или нещо друго може да ги спре. За това по добре да избегнеш главоболията не се занимавай с очи в очи сделки.
 11. Мисля че се бъркаш и не знаеш какво е портфейл/уолет , защото и да го изтрие биткойните ще му останат и ще може да си ги получи, когато си поиска след това.
 12. Примерно срещате се ти като продавач и измамник, като купувач на биткойни. Първо ти му даваш биткойните на стойност да кажем 5000лв , а той си хване пътя и си замине , защото има момчета които няма как да надбягаш и така оставаш без пари. Дори и да го хванеш не може да докажеш пред закона какво си му пращал и въобще за какви пари става дума, защото уолета където си пращал може да се изтрие от телефона на измамника с 2 клика Второ да кажем че ти е дал парите 5000лв , и ти му преведеш биткойните на адрес от телефона предполагам. До тук всичко точно, но след като си ги пратил измамника веднага си изтрие уолета от телефона и изкочи с някакъв друг празен уолет и се развика че си го ограбили и си объркал адреса , какво ще направиш в тази ситуация. ще доказваш на полицаите че си изпратил биткойни на някакъв адрес , който даже го няма в телефона на измамника , защото той много лесно може да докаже че днес примерно е изтеглил 5000лв от банката си с извлечение и властите ще повярват на него не на теб. И в двата случая изгаряш, е кажи ми кое му е по лесното очи в очи и доверието да е по голямо тогава ? Дано не се навъдят още измамници след като прочетат този пост , но да си знаете, че никога такива сделки не се правят с непознати освен, ако не е някоя нищожна сума без която можете. И на такива обяви купувам/продавам биткойни на цена по висока от реалната да знаете че ще попаднете в схема на измамници. Ползвай си сайта на крипто и си свиркай , защото те знаят какво правят.
 13. Значи правиш си акаунт в сайта и в него имаш личен биткойн адрес, както във всяка борса. Превеждаш си примерно в него 1 биткойн и го продаваш на момента по курс 20 000 крипто лева (или както там ще се казва койна) и си ги имаш в сметката и оставяш тях за продажба, а не самият биткойн който е с плаваща цена. Този който иска пък да купи - купува крипто лева и колкото по бързо направи трансфера към ИБАН и колкото по бързо получателят ги потвърди толкова по бързо ще си смени крипто левовете към биткойни. Поне така ги разбрах аз нещата. Още е много рано да говориш за децентрализация и премахване на посредници за биткойна. Докато не започнеш да си купуваш храната с биткойни ще ги има тези неща. идеята е много добра , защото на теб ако банката не ти прави проблеми за теглене и изпращане на пари от/към борси , да знаеш че много хора имат тези проблеми и заради тях се прави всичко това. Не съм му адвокат на Стамен , но помисли малко защо е всичко това и после пиши такива неща.
 14. Задължително трябва да има крипто лев , защото веднага може да се смени на минутата по курса на биткойна , а не да чакаш някой да ти прати пари за да ти го купи на по нисък курс да речем. Точно това се чудих вчера къде е ролята на крипто лева но ето, че днес разбрах (бавно загрявам )
×
×
 • Create New...