Jump to content
hash.bg - биткойн форум

orwell

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

473 profile views

orwell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

 1. Здравейте,роби на илюминатите,пионки в ръцете им.Съзирам MK-Ultra позициониране,което явно ви кефи,слагайте VR очилата и пътувайте в незнайните галактики.Лека вечер и биткойна да пребъде
 2. забрави за ламботата,който се нагушил се нагушил,нива по високи от 15 к забрави до края на годината
 3. Говоря с друг хомосапиенс,ти като какъв се явяваш,Роджър Вер,Антъни Хопкинс?
 4. А за разхода на ток,нещо да кажеш,виж аз съм за природата и за Земята и не бих се продал за някакъв си биткойн,ясно ли е .Щом разхищава ток и уврежда земята-биткойна е провал.Пълен провал-ясен ли съм?
 5. Освен да си купуваш наркотици,друга реална полза ще кажеш ли,аз не се сещам.Картините и почивките и транзакциите с 5 нули-не виждам къде ще намерят приложение,освен ако раздадат на хората пари и всичко да върже и цъфне?
 6. Прозвуча като заяждане,но не ползвам кредити и съм далеч от мисълта да ползвам.
 7. Това теб какво те бърка,не гледай американците ами собствената си черга,разрешават им да теглят и те го правят."Кръчмаря" да не си мислиш,че няма да им секне "празника".Жътвата предстои!
 8. Ако си мислиш,че като се довериш на виртуалната валута биткойн,променяш нещо-жестоко се лъжеш.Тоя форум няма ли да го закривате 20 к през крив макарон до няколко месеца!
 9. vamp111,по полека с койните,няма да живееш вечно,кривата нагоре ще я чакаш безкрайно дълго.Спекулата е в сила и в момента,който се хване на хорото храни спекулантите.
 10. Миналата година предричах това,което ще стане тази,но се присмивахте.Затягайте коланите,it`s just only the beginning!
 11. orwell, на 09 Jan 2014 - 5:34 PM, написа: Отговори конкретно: кой ще ги въведе и как. Като в момента протоколът работи без чипове и няма централа, от която да се промени от 1 човек, а трябва гласуване на 51% от потребителите? По горе съм посочил линк,на второто ми мнение в сайта,става въпрос за новородените в рамките на ЕС.
 12. И не се увличайте много с Bitcoin,повече няма да пиша освен ако няма някакви въпроси към мен! П.С. Успех,живи и здрави!
 13. Bitcoin технологията е най-лесният път към въвеждането на чиповете,това имам впредвид,и никой няма да спре илюминатите и Ротшилд от осъществяването на целта им!
 14. Имплантиране на чипове върху хора,целта на тези които командват света,която за съжаление ще реализират.С този чип ще се заменят книжните пари,без него няма да може човек да ползва всякакви обществени услуги,дори да си купи храна.И за да не бъда голословен ето какво май се задава за март 2014 в Европа: http://www.corrierediroma.it/2013/12/microchip-obbligatorio-per-tutti-i-neonati-da-maggio-2014/
×
×
 • Create New...