Jump to content
hash.bg - биткойн форум

nandrolon

Members
 • Posts

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by nandrolon

 1. За фиат става въпрос. Revolut не обича kraken и binance. Към и от повечето други борси преводите минават в двете посоки и са почти мигновени.
 2. Работят отлично с gemini, coinbase, crypto.com Ако revolut не ви харесва, ползвайте vivid. За сега не виждам повод за притеснение.
 3. Ако трябва да се тегли към виза/ мастъркард и не искаш да е на дск, какво ти пречи да е към картата на revolut?
 4. Тия какво се изучиха с това inactivity fee. Skrill надали някой ги ползва още, но и те имат 5 е fee.
 5. Свържи се със съпорта от приложението. Ако си минала идентификацията от приложението ще помогнат.
 6. Трябва ти vivid , отваря ти сметка в solarisbank
 7. Аз ползвам рев от над година за чести преводи към coinbase,gemini и crypto.com И до сега не съм имал проблеми. Но за малки суми до 2 к е на месец. Разбира се това не значи, че някой друг не може да го отнесе. Но поне аз нямам проблеми. Vivid е мобилно приложение като рев и ти отваря немска сметка към соларис банк. Не съм го тествал ,но чета че се ползва за преводи насам -натам и по -специално кракен.
 8. Точно пък нашите банки ли са кръчмарят. Който търси намира начин.
 9. Екстра е, стига да е на добра цена. Аз я ползвам от няколко месеца и всичко е наред.
 10. bnc10 пращат без проблем към binance,ако с revolut не става.
 11. Тия binance нали имат някаква виртуална карта. +curve трябва да стане.
 12. След около 20Е превод от кракен към цкб, последните ми се обадиха и ме предупредиха да внимавам. Ако отново получа пари свързани с крипто директно ще ми затворят сметката. Като цяло не съм ги ползвал за да получавам пари от кракен към тях. Да кажем веднъж два пъти преди няколко години и сега това( това сега беше преди 6м. сигурно). А като цяло трябва да съм клиент който не искат да изпуснат. Имам кредит при тях ( срам не срам си признавам) превеждат ми цялата заплатата там. Но явно това не ги интересува. Сега се сещам и че преводът може да не е посикан. Пак не ги интересува.
 13. Тука само кракен ли ги тревожи. Койнбейз правят ли преводи към бг сметки, с тях има ли проблеми?
 14. Здравейте! Изтеглих малка сума от кракен към ЦКБ. След което послвдва обаждане от банката. Започнаха едни обеснения как не искали да работят с тях заради моята сигурност. И ако продължавам да получавам пари ще ми затворят сметката. Явно са се помислили за последната банка на света.
 15. Благодаря за мненията момчета, сега поне си имам cold storage, докато се намери някой да оправи телефона. Исках да го връщам на жълтурите , но от лг българия и мост ме обеждават, че те нямали връзка с производителя и нищо не може да се направи.
 16. Привет, телефонът ми умря (lg g5) и на него в jaxx има малко койни. Разбира се не съм си записал фразата или не помня къде е. Има ли някаъвначин за досъп до информацията на телефона когато не работи? Или някакъв друг начин за достъп да jaxx-а. Благодаря!
 17. Тоя сайт ще изчезне преди да стигнеш минимума за теглене.
 18. Който не е в нея, е голям пропуск. В момента трябва покана.
 19. Групата, която Валентин направи в телеграм е много полезна. Предполагам , че си вътре , но все пак да споделя. Няма никакъв спам, обсъждат се интересни проекти. Всички са много отзивчиви. За разлика от фб групите, където всеки гледа да те храни, за това или онова.
 20. Добре, че пишеш времето. Първия път не издържах до втората минута.
 21. Револут - мистъртанго- кракен трябва да работи?
 22. Някой спомена paypal -leupay -coinbase. Не знам дали работи . Опитай.
 23. Happy end! I can see now that you have been charged an incorrect withdrawal fee. We are aware of this issue and our admins are working on resolving it. Your balance will be corrected - I have marked this for processing.
×
×
 • Create New...