Jump to content
hash.bg - биткойн форум

nandrolon

Members
 • Мнения

  66
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

Мнения публикувано от nandrolon


 1. На 10.08.2021 г. at 15:01, Wabi написа:

   

  Помня, че Револют забраниха изплащането към външни борси още преди година и нагоре, но за приемането не съм се замислял.

   

   

  За фиат става въпрос. Revolut не обича kraken и binance. Към и от повечето други борси преводите минават в двете посоки и са почти мигновени. 


 2. Преди 19 часа, Wabi написа:

   

  Револют не работят с външни борси , не виждам как ще си пратиш пари от Битстамп или Бинанс натам.

  Работят отлично с gemini, coinbase, crypto.com

  Ако revolut не ви харесва, ползвайте vivid.

  За сега не виждам повод за притеснение.


 3. Преди 6 часа, darina888 написа:

  Голям зор с това identity.tm  направо" неусъществима работа" бих казала, човек трябва да има много  време за губене

  Свържи се със съпорта от приложението. Ако си минала идентификацията от приложението ще помогнат. 


 4. На 3.06.2021 г. at 19:05, darina888 написа:

  Здравейте  трябва ми немски  IBAN .Някой знае ли коя виртуална банка която предлага немски IBAN да предлага услугите си и в България...

  Трябва ти vivid , отваря ти сметка в solarisbank


 5. Преди 23 часа, dilieff написа:

  Не се занимавайте с револют блокират сметки за крипто и после с месеци и години разиграват хората, на мен лично заради 2к ми блокираха, мисля и Стамен беше писал тук че Револют са му блокирали пари, въпреки че се рекламират като crypto friendly

  Аз ползвам рев от над година за чести преводи към coinbase,gemini и crypto.com И до сега не съм имал проблеми. Но за малки суми до 2 к е на месец.

  Разбира се това не значи, че някой друг не може да го отнесе. Но поне аз нямам проблеми.

  Vivid е мобилно приложение като рев и ти отваря немска сметка към соларис банк. Не съм го тествал ,но чета че се ползва за преводи насам -натам и по -специално кракен.


 6. Преди 1 час, bersi написа:

  Тези прогнози ги правите обаче без кръчмар.  Кръчмаря са банките. :) Какво като се вдигне на 100к, като в Бг дефакто е забранен от банките (тук таме има някоя друга, но и тя ще затвори). Какво ще ги правите тези коини? Какво ще можете да си купите в Бг с тях (в момента даже тел неможете)? Как ще разкешвате, когато банките следят всяка транзакция от всички борси дори и банки, които са разрешили криптото??

   

  Точно пък нашите банки ли са кръчмарят. Който търси намира начин.


 7. На 19.08.2020 г. at 12:40, pastet89 написа:

  Ама не разбирам, защо и как оставаш без банка? Запорират ти сметката, закриват я, или просто отказват превода? И на какво основание?

  След около 20Е превод от кракен към цкб, последните ми се обадиха и ме предупредиха да внимавам. Ако отново получа пари свързани с крипто директно ще ми затворят сметката. Като цяло не съм ги ползвал за да получавам пари от кракен към тях. Да кажем веднъж два пъти преди няколко години и сега това( това сега беше преди 6м. сигурно). 

  А като цяло трябва да съм клиент който не искат да изпуснат. Имам кредит при тях ( срам не срам си признавам) превеждат ми цялата заплатата там. Но явно това не ги интересува. 

  Сега се сещам и че преводът може да не е посикан. Пак не ги интересува. 


 8. Здравейте!

  Изтеглих малка сума от кракен към ЦКБ. След което послвдва обаждане от банката. Започнаха едни обеснения как не искали да работят с тях заради моята сигурност. И ако продължавам да получавам пари ще ми затворят сметката. Явно са се помислили за последната банка на света.


 9. Благодаря за мненията момчета, сега поне си имам cold storage, докато се намери някой да оправи телефона. Исках да го връщам на жълтурите , но от лг българия и мост ме обеждават, че те нямали връзка с производителя и нищо не може да се направи.


 10. Привет, телефонът ми умря (lg g5) и на него в jaxx има малко койни. Разбира се не съм си записал фразата или не помня къде е. Има ли някаъвначин за досъп до информацията на телефона когато не работи? Или някакъв друг начин за достъп да jaxx-а. Благодаря!


 11. Групата, която Валентин направи в телеграм е много полезна. Предполагам , че си вътре , но все пак да споделя.

  Няма никакъв спам, обсъждат се интересни проекти. Всички са много отзивчиви. 

  За разлика от фб групите, където всеки гледа да те храни, за това или онова.

×
×
 • Създай нов...