Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Nadahan

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  1. Те казаха , че има dip на плащанията , защото има повече share отколкото са очаквали. Според мен трябва да се усети разлика on daily basis.
  2. В момента хаш рейтът е 113PH останалато оставям на вас
  3. Здравейте , купих акаунта за 300евро. Новините в BitClub Network ги чета от около седмица и това , което ще се случи след 1 месец мисля ще качи драстично майнинга. Другото което ме спечели в акаунта е , че предишният му собственик е нямал представа от бинарното дърво и в едното коляно имам 250 кредита. Сега трябва да поема инициатива и да приканя хора в другото коляно. Така че , ако някой се интересува от присъединяване към BitClub Network може да ми пише на лично. Приятна вечер на всички !
  4. Здравейте , обръщам се към вас с една молба. Един приятел си продава акаунта в BitClub Network и се чудя дали да не му го взема или да инвестирам в нов. Продава го за 400Евро като му остават още 600дена. Ще прикача няколко снимки да добиете представа в какво състояние е акаунтът. http://imgur.com/HJlDlNj http://imgur.com/ukqKrW8 http://imgur.com/IMxKG9d Ще ви бъда много благодарен , ако споменете плюсове и недостатъци , ако закупя този акаунт. Благодаря предварително !
×
×
  • Създай нов...