Jump to content
hash.bg - биткойн форум

tinchev54

Administrators
 • Мнения

  24
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

tinchev54 last won the day on Юни 20 2018

tinchev54 had the most liked content!

Относно tinchev54

 • Ранг
  Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Последни посетители

182 профилни разглеждания
 1. tinchev54

  Crypto.bg работи със SEPA преводи

  Работи Парите се нареждат след първото потвърждение на биткойн транзакцията, при което получавате имейл, че поръчката е финализирана, след което от вас зависи кога ще си ги изтеглите.
 2. Чрез crypto.bg можеш да продадеш и суми под 0.01 биткойна, но за целта трябва да използваш постоянен (заплют) биткойн адрес за продажба. При него лимитът за продажба е по-малък - биткойните трябва да са на стойност минимум 50лв.
 3. tinchev54

  Crypto.bg работи със SEPA преводи

  Да, ePay продължава да работи, но само за продажби на биткойни. Покупката чрез трансфер Микросметка към Микросметка не е възможна.
 4. Вече имаме фирмен акаунт в МisterTango, което ни позволява да обработваме поръчки за покупко-продажба посредством SEPA трансфери. В момента можете да закупите биткойни или алтокойни чрез SEPA трансфер към сметката ни в MisterTango. Предоставяме и възможност за продажба на криптовалути и получаване на средства по банков път. Стойността на поръчката трябва да е минимум 10,000 евро. Ако желаете да купите или продадете, трябва да ни пишете на help@crypto.bg. В имейла към нас трябва да посочите количеството, което искате да продадете или сумата, за която искате да закупите, три имена и телефон за връзка, а ние ще се свържем с вас в най-кратки срокове. Запазваме си правото да поискаме лична информация в случай, че ни е нужна за успешното финализиране на поръчката. В това число влизат лична карта или друг документ за самоличност, селфи с документ за самоличност, описание на произхода на парите (при поръчки за покупка), учредителен договор и описание на дейността на фирмата (за юридически лица) и др. Първоначално ще обработваме поръчките ръчно, а със стечение на времето ще автоматизираме процеса.
 5. tinchev54

  Идеята зад новото crypto.bg

  Ето как можете да продадете биткойни и парите да достигнат до банковите ви сметки: https://community.crypto.bg/t/topic/2106
 6. За всеки, който иска Nano S, но не му се чака доставка от Франция: https://www.olx.bg/ad/ledger-nano-s-bitkoyn-portfeyl-ID7aV8H.html
 7. Да и в двата случая посредникът взима 1.2% от сумата.
 8. До 10 000лв. на вноска, но можеш два-три (повече) пъти по толкова. Само дето ще повисиш пред терминала да пъхаш хартийки.
 9. tinchev54

  BTG fork - 23.10.2017 г.

  хардуерните портфейли не предлагат достъп до частните ключове на отделните адреси (както Jaxx например). Поне така работи Ledger Nano S, но за Trezor не съм сигурен. Не ти е нужен достъп до частните ключове, защото и двата портфейла, които посочих, поддържат биткойн голд Ти кой ползваш?
 10. tinchev54

  BTG fork - 23.10.2017 г.

  Отваряш Биткойн голд портфейла в койноми, цъкаш на Menu (трите точки в горния десен ъгъл) и избираш Sweep Wallet, което те отвежда към екран, в който да поставиш частния ключ или да сканираш QR код. Supported formats: WIF, BIP38, Mini private key
 11. Трябва с банката да говориш, защото най-вероятно имаш някакъв лимит на тази карта.
 12. tinchev54

  Място за вашите въпроси...

  Самураят е само за телефон, а Грийн има и за десктоп и браузър(мисля), както е Jaxx. И двата изглеждат добри, но не съм ги ползвал и нямам наблюдения за бъгове или проблеми. Имат много настройки и това е голям плюс и за двата портфейла. Всеки може да си го персонализира един вид.
 13. tinchev54

  За цената на биткойн

  Коледният дух се усеща #елхичка :D. Цената отново мина 10К $. Само азиатците да не се събудят с лошо настроение
 14. tinchev54

  За цената на биткойн

  Чак толкова разпродаване няма, но не държим големи суми в Easypay и ePay и като изсипят 4-5 биткойна за 1 час и парите свършват. Миналият уикенд също беше така, защото няма как да прехвърлим пари в извънработно време. Недей да спредваш новини, че разпродаването е започнало, че някой ще се подлъже и ще вземе да продаде и после да съжалява
 15. Можеш да купиш директно с карта, но при продажбата ще трябва да предоставиш IBAN на сметката, която стои зад картата, защото парите се пращат с банков превод. Картата за покупката трябва да има 3D верификация.
×