Jump to content
hash.bg - биткойн форум

tinchev54

Administrators
 • Мнения

  27
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

tinchev54 last won the day on Март 11

tinchev54 had the most liked content!

Относно tinchev54

 • Ранг
  Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Последни посетители

317 профилни разглеждания
 1. Здравей, Да, таксата за изпращане на парите към теб ще бъде 1.10 лева. Това е цената на един БИСЕРА банков трансфер. Няма допълнителни такси
 2. С радост искаме да съобщим, че от днес новата ни платформа за покупко-продажба по банков път официално работи и е достъпна на следния линк: https://bank.crypto.bg/ За да се възползвате от услугата, е нужно да се регистрирате и да преминете през еднократна верификация. Тук сме посочили причините, поради които се налагаше да я изградим: https://community.crypto.bg/t/bank-crypto-bg/2553 Във форума на crypto.bg ще откриете и други полезни статии с ръководство за ползване и отговори на важни въпроси, свързани с https://bank.crypto.bg/
 3. Всички търговци работят на нормални проценти - 1.5% - 2%, но посреднитците (Easypay и Cashterminal) взимат още по толкова, ако не и повече. Easypay работят на 3%, а Cashterminal на 1.2%. През crypto.bg и чрез посредничеството на Cashterminal биткойните идват на 3.2% надценка. Това в момента е минимумът. Ако сравните другите опции - през Бинанс с кредитна карта e 3.5% (реф. линк), Битоматите - 3.5%-4% (съдейки по цените на този в Интерпред). Ако банките отново отворят врати за биткойн търговците и престанат да ги третират като терористи и престъпници, отново ще има опция за покупка на 1.5%-2% с такса от 1-2лв. за превод.
 4. Работи Парите се нареждат след първото потвърждение на биткойн транзакцията, при което получавате имейл, че поръчката е финализирана, след което от вас зависи кога ще си ги изтеглите.
 5. Чрез crypto.bg можеш да продадеш и суми под 0.01 биткойна, но за целта трябва да използваш постоянен (заплют) биткойн адрес за продажба. При него лимитът за продажба е по-малък - биткойните трябва да са на стойност минимум 50лв.
 6. Да, ePay продължава да работи, но само за продажби на биткойни. Покупката чрез трансфер Микросметка към Микросметка не е възможна.
 7. Вече имаме фирмен акаунт в МisterTango, което ни позволява да обработваме поръчки за покупко-продажба посредством SEPA трансфери. В момента можете да закупите биткойни или алтокойни чрез SEPA трансфер към сметката ни в MisterTango. Предоставяме и възможност за продажба на криптовалути и получаване на средства по банков път. Стойността на поръчката трябва да е минимум 10,000 евро. Ако желаете да купите или продадете, трябва да ни пишете на help@crypto.bg. В имейла към нас трябва да посочите количеството, което искате да продадете или сумата, за която искате да закупите, три имена и телефон за връзка, а ние ще се свържем с вас в най-кратки срокове. Запазваме си правото да поискаме лична информация в случай, че ни е нужна за успешното финализиране на поръчката. В това число влизат лична карта или друг документ за самоличност, селфи с документ за самоличност, описание на произхода на парите (при поръчки за покупка), учредителен договор и описание на дейността на фирмата (за юридически лица) и др. Първоначално ще обработваме поръчките ръчно, а със стечение на времето ще автоматизираме процеса.
 8. Ето как можете да продадете биткойни и парите да достигнат до банковите ви сметки: https://community.crypto.bg/t/topic/2106
 9. За всеки, който иска Nano S, но не му се чака доставка от Франция: https://www.olx.bg/ad/ledger-nano-s-bitkoyn-portfeyl-ID7aV8H.html
 10. Да и в двата случая посредникът взима 1.2% от сумата.
 11. До 10 000лв. на вноска, но можеш два-три (повече) пъти по толкова. Само дето ще повисиш пред терминала да пъхаш хартийки.
 12. хардуерните портфейли не предлагат достъп до частните ключове на отделните адреси (както Jaxx например). Поне така работи Ledger Nano S, но за Trezor не съм сигурен. Не ти е нужен достъп до частните ключове, защото и двата портфейла, които посочих, поддържат биткойн голд Ти кой ползваш?
 13. Отваряш Биткойн голд портфейла в койноми, цъкаш на Menu (трите точки в горния десен ъгъл) и избираш Sweep Wallet, което те отвежда към екран, в който да поставиш частния ключ или да сканираш QR код. Supported formats: WIF, BIP38, Mini private key
 14. Трябва с банката да говориш, защото най-вероятно имаш някакъв лимит на тази карта.
 15. Самураят е само за телефон, а Грийн има и за десктоп и браузър(мисля), както е Jaxx. И двата изглеждат добри, но не съм ги ползвал и нямам наблюдения за бъгове или проблеми. Имат много настройки и това е голям плюс и за двата портфейла. Всеки може да си го персонализира един вид.
×
×
 • Създай нов...