Jump to content
hash.bg - биткойн форум

ivan

Administrators
 • Мнения

  1874
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  97

ivan last won the day on Ноември 18

ivan had the most liked content!

4 Последователи

Относно ivan

 • Ранг
  Advanced Member

Contact Methods

 • Website URL
  https://btcgrey.com/

Последни посетители

2004 профилни разглеждания
 1. Виждате ли малкият спад на койните 2016, много по малък и по кратък, идва след халвинга. И още преди цената да е достигнала нов ATH вече койнит енаново са потеглили към борсите. Нещокоето не се случва сегаи едва ли ще видим нов ATH по борсите в количества биткойни. Виждате ли 2018 дек кото цента падна на 3к. Причината е закарването на биткойни на босите, да кажа за тези които не знаят на кого са тези биткойни на КЕШ компания когато тогава се разцепи на две (биткойн кеш и и биткойн sv) едни кретени които трябваше някак си да си подсигорят кеш за да могат да си плащат тока и да се борят помеждуси. Стари кучета(с койни от времето когато се е копаело с домашният комп) с биткойни, които изгубиха много може би за добро на еко системата биткойн. Това е най-съществената графика, това е реален технически анализ който е базиран на съплая и има смисъл за краткосрочни и всякакви прогнози но не и за марджин 100, 50, 10 и тн.. там си е казино. Другата седмица 20к+ И ако някой си мисли, че следващата парабола е невъзможно явно не познава света на парите, психологията на хората, и тяхната лудост и на двете. Колкото и да греша от по-горните, все пак всеки си заслужава цената на която ще купи и е купил.
 2. Или си някакво скрито рекламно лице или не знам... За другите, които ще го прочетат, Подминенте без замисъл да си купувате такива боклуци.
 3. Изглежда интерсно, резерва трябва да се държи във фед а не в някоя банка. - от написаното Също така казва ако издаваш стейбъл койн в САЩ, не ми става ясно от написаното ако издаваш стейбъл койн от бахамите какво се случва с тях. И сега представете си тетъра, че вземе че излезе с лиценз (дори и преди това да намали обема си с няколко милярда...) Напъно номрален ми излгежда закона при условие че от другата година ще виидм фейсбуккойн в месинджъра.... колко ли след това ще е необходимо да видим и биткойн там. Другият вариант пред тях е пейпал да пуснат приемане на дием в тяхната система, и да продължават хората да си купуват от тях. Комисионните да останат за пейпал/ фейсбук да им ги подари... не вярвам. Да не стане така, че декември 21 да видим Фб добавя биткойн @Facira Ако и сега тетър се измъкнат какво предстои ?
 4. 270k в страна с население 25млн или 1,08% адопшън, оре долу това е адопшъна и сред институциите - а сред централните банки 0% тоест място за растеж х 99 без централните банки или 2млн без централните банки, с тях .... става много много пс. егати кръчмарската сметка без кръчмар
 5. повече хопиум, не ATH, а 20к+ масово по всички борси... нарпаво един пробив до 21к и да задържи над 20к, егати кефа, то нещо, като съпротива това 20к
 6. Предаваш фомото хопиума.... Все разглеждаш и тежки сценариии за срив на цената. При стабилни трендове на купуване от грейскейл, пейпал, square и разни други големи играчи влзиащи с по поливн милярд .... защо си мисли някой че можем да хванем тренд надолу. Изобщо гледате ли източнваето на койните от борсите - най-добряит показател! Биткойн зимата 2018 беше защото имаше много стари холдъри, които разпрдадоха койни за яхти мацки и дрога, а не че търсенето спря, 2018 го имаше просто не с големината окт-дек 2017, След това когато падна на 3к, беше заради идиотите от КЕШ компания които закараха наборсите койни и разпродадоха зада имат кеш и да мъчат да борят биткойна. Изобщо тези количества които се разпродадоха 2018 сега няма от къде да дойдат, ако не стане някаква наистина тъпотия. Разберете цената се движи от търсенето и предлагането а не от технически анализи! Ако техническите анализи работеха роботите щяха само да печелят! Някой от вас който търгува някога писал ли е робот на мета трейдър или друга платформа, тествал ли е стратегии базирани на технически индикатори ама не на около или 1 месец търговия а с робот върху исторически данни 6м 12м+? Изобщо техническият анализ е за баламурници, които си мислят, че видиш ли време за купуване време за продаване без да разбират естествто, какво се случва! Дизръптив технологии и изместване на лидери... потърсете и погледнете по друг начин на нещата. Биткойна няма вариант да се лута продъжително в рейндж! Или ще умре или ще вземем всичко това ще е инвестиця краткосрочна/дъглосрочна(вместо акции жилища), спестявания, размеена монета и тн... Единственото забавяне е защото технологията се развива бавно, понеже всеки дърпа в посока алтовете. Но скоро Както започна Джак, сега и шефа на Микростратеджи Майкъл, да се опитват да тъсрят и подпомагат девелъпари в тази посока, нещата ще се променят. Лудо претоварване с транзакциите няма да видим, Пейпал може да поеме мнгоо в техният "сайдчейн"....и още много. Нещата няма да са както преди на по 4г. цикли. Хипербиткойнизацията се случва, а който иска да си чака 15к, 10к, 3к, 1к, 0 пс. Омръзна ми да пиша такива постове, все едно и също да си дъвча. Имайте предвди, че идват нови хора и те четат някой неща които са тук и с тези прогнози 10к, 3к, някой вярват и вземат грешни решения. пс. 2 Може и аз да бъркам за всичко, но за сега излизам прав.
 7. Безплатна реклама, и то органична истинска, най-добрата
 8. Каквото и да е едва ли ще разберем, със сигирност много са били ликвидирани. Но май вече новата година дойде за биткойна, макар и не през декември Азък за анкетата ми и че се подлъгах да гласивам за 14-17к. Може да сте сигурни, че вече всеки хедж фонд, всяко СЕО, И всеки милионер/милярдер разглежда опцията да купува. Лично за мен до милион ще се движи цената от тях, а о т1млн до 10млн+ ще се движи от централните банки, може би не в този цикъл но във следващият със сигурност. Въпреки, че май няма да има повече цикли/разбирайте го биткойн зими/. Ковида разказа играта на световната икономика, но с ковид и без ковид, все щеше да стигне до тук!
 9. Сори, явно му е проблем да отиде на борса да ги продаде. Тогава и с 50% може да ги дава , -8% е нищо той данъдка само е 10%(който ще си спести) даже излзиа че ги прдава с 2% отгоре!
 10. Ако някога се извърши одит на тези офшорни зони, най-малкият проблем ще са тетърите! Това е проблем на ООН и Г-20, че го допускат. А те го допускат защото и те са там. Отнонсо цената на биткойна, този тетър най-вероятно скоро няма да е значим фактор... Прекалено много вярваш, че цената се помпа от тетъра, но всеки си има право да вярва в каквото иска. Има липси има манипулации, може би те са по малко от всичките пъмп дъмп схеми на борсите с алтовете... но това е отделна тема. Кеша който влиза в системата в момента е мнгоо повече от това което гледаш в тетър нарастването. Другите стейбъли също не са малко, а скоро ще пускат и либра като стейбъл...., да ли няма да последва в месинжъра да нямаш само либра ами да се опитат да се конкурират с пейл пал като пусант и биткойна там
 11. Значи след всички новини, които излезнаха, след новата от неделя/вчера, че друг фонд ще обръща 0.5млрд в биткойни и все още има мераклии да шортят.... Просто не мога да повярвам колко бавно увярват главите на хората.... Значи до 100к всичките които ще продават ще са мераклии да шорятят.... След това цената кой знае до къде ще се изтреля и ще коригира но пак явно ще има хора които ще си мислят че ще има пак зима... Само че тези фондове не обръщат за 6-12 месеца и след това да продадат. Ще стане като с теслата ще се издигне много и ще си остане там биткйна. "Но всеки заслужава биткойна/сатошитата си на която ги купи!"
 12. Това с гапа на CME вече се изтърка Вече те ще го затварят а не биткойнърите.... каквото и да значи, ще се разбере утре кой кого
 13. "The Guggenheim Macro Opportunities Fund may seek investment exposure to Bitcoin indirectly through investing up to 10% of its net asset value in Grayscale Bitcoin Trust," the firm said in a Friday filing ; in other words Guggenheim can (and probably will) allocate up to $530MM to bitcoin.
 14. Ако и тази седмица затвори на зелено, вече нещата ще загрубеят....... мечките ще си скубят косите. Не знам да ли видяхте но нов фонд е пуснал в петък към SEC заявление че обръща 10% от кеша си, който е 5млрд, във биткойни. Нарочно го пиша а не пускам поста от туитър. За да се замислите повече, какво предстои. За мечките марджин мераклиите... давайте смело на шорт! За мечките чакащи 15к - 12к пързалки сега като ги засилят та 10к та нарпаво за по 1к$ ще има промоции. направо е сега ще вземат да продадат 10 млн биткойна всички собственици на по 1$ ..... Вчера си говорих с приятел финансист, който беше 2-3 години ти си луд, това ще отиде на 0ла ще изчезне, никога няма да влзенат институции да не са луди и тнн... вчера абе щом те се заиграха сега могат да го изтрелят и на сототици хиляди, ще го манипулират надолу нагоре... викам му като искат да купят 50000 биткойна от къде ще ги купят... ще ли да купуват бавно 1 месец.... изобщо си няма представа за това кой как си продава койните. Та ако затвори зелена тази седмица ще е 8-ма под ред. Найвероятно ще затвори още няколко след това в зелено.... намерете назад във времето нещо такова.. Ако затвори червена ще е с малко, което назад в историят показва нова серия от 6-7 седмици в зелено. Много ме кефи една приказака в тутър която се завъртя малко. "Всеки заслужава биткойна на цената на която го купи!"
×
×
 • Създай нов...