Jump to content
hash.bg - биткойн форум

ivan

Administrators
 • Мнения

  1240
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  56

ivan last won the day on Август 16

ivan had the most liked content!

4 Последователи

Относно ivan

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

1165 профилни разглеждания
 1. ivan

  Litecoin

  Има още да навакса, скока беше по висок и рентабилността на копаене има резерв. Тоест скока в цената беше много бърз а в мощността е по-бавен. Никой няма да включи повече мощности ако не му е изгодно. Ако му е по изгодно директно ще си ги купи.
 2. ivan

  Litecoin

  Мощността следва цената, а не обратното и при биткойна е така.
 3. Ще има алт сезон, за 1-2% от алтовете и ще е от 90% спад да възстанови до към 50%60% спад. Разбирасе може да има и някой алт да направи по 5 спрямо дъното си, но няма да има нищо общо с 2017. Ico бума е дот Ком бума.. Ще има 2-3 други алта, които ще оцелеят и това ще е, другото ще са стейбълкойнове.
 4. Ами, държа я още торбичката, трябваше на събитието 1юни да обърна ама пуста му лакомост за 2-3 пъти повече. Просто старият алт сезон много ни изкриви съзнанието. На този етап чакам лаунча на бетата на voice, ще видя как върви тогава цената спрямо бтк. Може би тогава да бягам или ще остана да чакам рекламните им кампании по тв-то и привличането на инфлуенсърите и договорите им за ползване на voice(само voice без инстаграм) и тогава да бягам. Проблема е, че ако се забавят много а бтк то отлети, трудно ще го стигат. Но тогава виждам следваща възможност и хайп. Иначе явно БНБ явно ще се помпа още, освен ако не започнат да бягат от бинансе. Зависи ако вземат БАККТ приемерно или Фиделити да предлагат EOS също е възможна голяма помпа на EOS. Иначе това което виждам в CT, блок 1 си остава единственото крипто което реално работи и развива продукти, имат хора имат пари имат структура. Смятам ги за много по-надеждни спрямо Виталик и компания. BNB не мисля че са показали каквото и да техническо развитие, кардано трон(които са едни безсмислени койни) са много по-напред, даже един qtum мисля, че е по-напред.
 5. да, като цяло да единственото предимство е, че може с него лесно да се правят транзакции и вадиш после от усб то и няма хакване става като колд, като трябва вкарваш и пак правиш транзакция но като цяло за мен няма много смисъл, може би за по-големи количества и чести разплащания. Иначе листчето голямата сума, и малка (една заплата) на приложение в телефона и си харчиш
 6. На ли се сещате как листването в койнбейз на някой алт водеше до изтрелването му. Е то листването на биткойн на wall street е нещо подобно в много по голям мащаб. Сегашните спекулативни обороти които отидоха в CME и CBOE на биткойна, половината от тях би трябвало да се върнат в фючърсите с реално покритие. Нов клас актив на wall street ще издърпа от парите които са там, инвестиции в акции...никой не очаква 50% от парите в акции, но едни 5% от трилиони, какво биха направили само. все повече реални обороти в американски борси, което ще доведе до одобрение на ЕТФ. Реално си мисля, че все ощеняма да го одобрят октомври и ще го изтеглят и ще го входират на ново. Но началото на другата година и вече цена 30-40к ще го одобрят. Което ще позволи на пенсионните фондове да влизат(които влизат само на дълги за дълго, те не спекулират), разбира се никой не очаква да влязат с 10% от парите си, но с 1% от трилионите им само лонг без спекулация.... В предишен пост бях казал, че вече пътеките стават магистрали, скоро и ракетни площадки. Следва Халвинг, който преди това е предхождат от 20к цена и лудница по всички медии в цял свят 2017г. А не както е било при предишните халвинги, лесно копаене, хакове кражби и тн... А сега халвинга ще е и с нов ATH я 50k я 300к Май се казваше линди ефект, колко по дълго едно нещо върви в дадена посока толкова е по вероятно да продължи в тази посока. Пари в алтове ще отидат малко и то само при някои при следващият булрън Ако погледнем назад пътя ще видим как едно малко домино микроскопично, бута все по-голямо и вече сме на едно доста голяма плочка. Нова Зенландия плашане на заплати, Запад търгуване на WS. Прогнозата на "пътешественика във времето" става все по вероятна... @Гари ще се включиш относно БАККТ
 7. Не мисля, че ще видим банк рън, може да сложат лимит на тегленията или нешо подобно. ХонгКонг е това което е изцяло благодарение на Китай. Това им е офшорната зона и елита на Китай има доста $$$$ там. Ако Китай не ги приема за офшоранта си зона и един куп потоци на пари не минаваха от там, щеше да си е обикновен чайна град със стандарт на чайна таун. Независимостта която са получили от Англия е с давност и изтича около 2047 година. Хонконг е специален административен район на Китай с висока степен на самоуправление, без отбраната и външната политика. До 2047 г. на територията се гарантира да не се променя социално-икономическата система и статусът на свободно пристанище, да има отделна митница, международен финансов център със собствена валутна система и др. Просто Ци явно иска по-рано да приключи независимостта. А това би била една добра подготовка за това какво искат да се случи и с Тайван, който....е пак подобна история. Китай са строили армията до границата и май ще влезнат в ХонгКонг, Тръм е ок да не се меси за да си извоюва позиции за търговска сделка която иска. Но пък знае ли се арабската пролет започна от едно самозапалване... но тук стоят много пари в този град, които до голяма степен са на хората от комунистичекста партия. Китай е: "Китайска Народна Република" и ползват опростен мандарин. Тайван е: "Китай" - отцепила се част с тогавашният елит и интелигенция и ползват оригиналният мандарин който е по сложен. Абе и Азия си е един далечен изток с неговите си проблеми.
 8. Barcley явно се плашат, че съвсем скоро много капитали ще потичат все повече към криптото и хората ще започнат да спират да ги ползват след 5г. ако не и по рано. Искат да си удължат живота. Ако са 300 млн на седмица това прави 1.2 млрд на месец. Ново изкопаните биткойни са под 60к на месец. на цена 10к$ прави 600млн$ и това е само в койнбейс. Дори и да лъже Армстронг и истината да е на половина пак е много. Добре, че в момента явно продават старите холдъри за да имат доларчета за летните си приключения. Но все пак е написал crypto deposits, което може да значи много неща но както и да е и една десета да са кеш за покупка на биткойни нещата са супер. Есента идва, 20к цена идва, ФОМО идва, БАККТ(надяваме се), ФОМО2, ЕТФ още повече - ФОМО 3, ХАЛВИНГ, разпордажби. ОЛИМПИАДА ТОКИО 2020, но силно ме съмнява да видим пак пропадане от 80%, до 50% ми се струва реалистично и много по-бързо възстановяване и задържане до предстоящият пик. 100к-200к.
 9. Аз се чудя има ли шанс комунизма там да удържи през следващите 10-20-30години. Като цяло благодарение на интернет хората се образоват в цял сват. Китайците стават все по-образовани със всяка изминала година. Като цяло това е страна насислствено станала една голяма единна площ. Дали ще успее да се задържи като една голяма единна страна с комунизъм + капитализъм като управление, много странен хибрид е.
 10. тогава май им се пада последно да кажат и най-вероятно ще ги изтеглят и ще ги входират на ново за нови срокове... Първо трябва да одобрят фючърсите с покритие, после да мине някакво врем,е да се види какви обеми ще се извъртят през тях. Да мине лудницата с цената нагоре надолу и след това да се стабилизира до колкото е възможно. И чак като минат няколко месеца, евентуално ще могат да разглеждат варианта да го пускаме или да не го пускаме ЕТФ-а или да изчакаме още малко... Като гледам как бавят БАККТ, според мен отиде за одобрение септември октомври, което ще доведе до ново входиране на нещата за ЕТФ и започвам да го виждам като за халвинга да го одобрят.
 11. Да.... само се чудя какво става с фючърсите с покритие, на ladger X излезе фалшива новината....хайде да взимат да го одобряват този БАККТ, че ЕТФ отиде за ново подаване и пускане догодина може би.
×
×
 • Създай нов...