Jump to content
hash.bg - биткойн форум

ivan

Administrators
 • Мнения

  1680
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  88

ivan last won the day on Септември 16

ivan had the most liked content!

4 Последователи

Относно ivan

 • Ранг
  Advanced Member

Contact Methods

 • Website URL
  https://btcgrey.com/

Последни посетители

1836 профилни разглеждания
 1. Изкуствено ?!?! по долу една мини връзка между пазарите In this week’s report, Michael Saylor, MicroStrategy Founder, said the company owns a total of 38,250 bitcoins and, according to available data, the Norwegian Government Pension Fund has a 1.51% stake. BlackRock Fund Advisors has disclosed 4,238 total holdings in their latest SEC filings. Most recent portfolio value is calculated to be $ 542,337,368,000 USD. The Vanguard Group is an American investment advisor with about $6.2 trillion in global assets under management, as of January 31, 2020. It is the largest provider of mutual funds and the second-largest provider of exchange-traded funds (ETFs) in the world after BlackRock’s iShares. Все повече ще корелират, просто с времето биткойна ще си вземе свяота част от целият дял акции 80 трлиона злато, 10+трилиона, спестявания на хората, и тн.. просто и той ще стане трилиони(десетки) дори и след 2030 да стане..
 2. Може би когато влезнат повече участници от wall street нещата започват да корелират повече. Може за напред да има 1 нагоре при сп 500 10 нагоре при биткон 1 надолу при сп 500 2 надолу при биткойн. Ако някой знаеше колко и кога ще корелира.... от орсите знаят защото наблюдават какво влиза и излиза....
 3. @Pistolero четвъртък и петък сп 500 беше надолу... а биткойна почти не мръдна надолу. За да сме под 10 и под 9 имайки предвид последните месеци корелацията с сп500 това означава следващата седмица много да пропадне сп 500 (не че е невъзможно) но ФЕД едва ли ще позволят да пропадне под 3200-3100 което имайки предвид последната корелация биткойна да пропадне до 10.5.... Но знае ли се може и да пропадне може и сп 500 да засили нагоре, ще видим Допълнително обема в БАККТ скочи, което означава, че може би няма много койни OTC, хашрейта скочи(който е нещо като фючърси... плащаш сега и за напред на предварително изчислена цена, която вече може би е по висока от пазарната), което може би означава, че OTC е по пресъхнало.....
 4. @Facira Ще видим края на годината... а иначе относно покупката на биткойните в крайна сметка не вярваш че са купили ли или че тази покупка е била OTC или нещо друго?
 5. Не виждам никакъв проблем да е през бот, арбитражите как мислиш че работят, както и голям процент от търговията и манипулираните обеми и тн. Това е програмистка фирма съвсем логично е да имат ботове които да се управляват и настройват през графичен интерфейс в реално време и да работят точно. Относно тетъра, като гледам и койнбез напредва с техният стейбъл койн...нищо чудно скоро да го настигне... А той уж е признат от сащ... Тетъра не виждам смисъл да го мислим..... Ако можеха да го бутнат до сега да са го направили. Те са в офшорни зони извън юрисдикцията на сащ. И няма да покажат никакви документи затова и у. Без срок у нпо късно щели да сложат срок и тн.., то ако го осветлят тези, които го ползват ще спрат да го ползват, точно заради липсата на история и документи го ползват сега. @Гари май го беше казал... Ако толкова вярваш че ще гръмне взимаш на заем тетъри, обръщаш ги в долари, чакаш пукотевицата, тетъра става 1 цент защото няма никакво покритие, после купуваш с 5 долара 500 тетъра, връщаш и си напред с 495 или казано по български кредитен милионер. Но с напредъка на другите стейбъли след година... Тетъра най вероятно ще изгуби голямата доминация...и какво ще чакаш тогава да гръмнат всички стейбъли ли!?
 6. Зависи в кой момент ги налееш.... Ако пазара очаква повишение на цената и ги налееш за 5 мин в една от големите борси, за да може и арбитражите да не сработят достатъчно бързо, смятай цената с 2000$ нагоре. Ако ги налееш когато всички очакват цената да пада и има някакво пропадане вече, може и да не успееш да спреш тренда и цената да пропадне не с малко. Не разбирам защо мислиш че Х$ винаги променят цента еднакво и съответно У биткойни също. Ако беше така много лесно щеше да се знае какво ще се случи с цената..., Зависи много от настроенията на пазара купувачи продавачи. Това е моето мнение.
 7. Лека полека на друго ниво
 8. В даунтренд когато сп 500 пада и като цяло биткойн пазара беше насъбрал пара която трябваше да отпуши.... И все още доста хора искащи да продадат и чакащи 5-6-7-8-9к да купят отново.
 9. никаде не казва че ръчно е направено.... прогрмисти са все пак в тази компания могат да си направят скриптовете
 10. Има има ... Получили са лиценз... И явно ше предлагат банкови услуги и даже се говори че и акции ще предложат
 11. ще видим как ще приключи обема тази седмица...
×
×
 • Създай нов...