Jump to content
hash.bg - биткойн форум

ivan

Administrators
 • Мнения

  1110
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  47

ivan last won the day on Юни 3

ivan had the most liked content!

4 Последователи

Относно ivan

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

981 профилни разглеждания
 1. Прекалено конспирация. Не вярвай в такива неща. Те да са си бутнали кулите... Проблема на големите планове е че за тях трябва да участват много хора..... а няма как да накараш много хора да пазят тайна, все ще изтече с реални доказателства ако има нещо такова абсурдно.
 2. нишката на тута е добре да се прочете
 3. 404 https://libra.org/en-US/wp-content/uploads/sites/23/2019/06/LibraWhitePaper_en_US.pdf
 4. Jackson is suspicious of bitcoin, but says the agency will view cryptocurrencies more favorably when the market becomes more transparent, more liquid, and adds bigger players. Тоест, БАККТ, Фиделити и разни други като еторо, тд америка, което е въпрос на време. Също така сега като се юрнат пак да купуват и базата от потребители стане от 25млн на 50-60 млн и ще трябва да го одобрят вече.
 5. Русия и Чайна на едно със САЩ.... не мисля. Русия ако нямаше толкова земя, съответно петрол, метали и Китай ако бяха 300милиона а не 1.3 млрд, нямаше да са нищо по различно от Индия.
 6. https://it.dir.bg/web/rusiya-nakazva-za-izpolzvane-na-chuzhdestranen-internet Русия наказва за използване на чуждестранен интернет Законопроектът е насочен срещу бъдещият глобален спътников интернет... Струва ми се че ако Путин управлява (дори и чрез другиго) Русия още 1-2 мандата, ще настъпи някаква гражданска война...
 7. Ако някой знаеше на 100% .... и можеше да вижда във бъдещето, щеше ли да ни каже 95% от трйедърите губят за да могат останалите 5% да печелят. Най-добрата стратегия е HODL на bitcoin. Има и трети вариант продаваш курса продължава нагоре и никога не се връща на сегашното ниво. Теб те хваща яд, купуваш на 10к евро, после пада на 9к продаваш ..... и оставаш с още по-малко сатошита. И щом задаваш такива въпроси със сигурност не си от онези 5%!
 8. Алтовете ще ги има, но след 10г. ще има 2-3 алта, които ще се ползват а не 100 или 1000. Но и ако биткойна го развият да има sidechain(не федерация!) където да интегрират всичко, което има по алтовете, не е сигурно много и за тези 2-3 алта...
 9. Всички ще сме хепи. Само се дразня как помпят всички шитове и всички се опитват да се задържат като 2,3,4,5,6...19,20 валута в койнмаркеткапа. Само EOS не го помпят а са решили даго карат на разработки...и реална работа, а аз си чакам да си флипне етериума Към края на месеца или другия месец края, coinmarketcap бяха обявили е правят преустройство. Тоест не всяка борса и всеки шиткойн да се листва а след определени изисквания които трябва да се покрията, от сорта за борсите да се вижда какъв ордер бук имат и тн. За шиткойните, секция за работници които търсят, кой го разработва и тн.. Предпокагам в един момент ще се изчисти доста списъка им от борси с фантомни обороти и шиткойни а,б,в,г,д.... Иначе да BAKKT може би след теста (1-2-3 месеца) ще тръгне. Фиделити трябва да тръгне също следващият по следващият месец. Тръгнат ли двете очаквам следващата дата или последващата за одобрение на ETF да бъде одобрен. Казано по друг начин 200к$ за халвинга. Имаше някъде пост в туитър с месечните движения, ЮНИ и ЮЛИ са били все на минус в повечето случай и са най-слабите месеци в годината (като изключим някой пропадания след пиковете) а иначе сега се очертават да са добре може и на ПЛЮС. Казано по друг начин ако някой си мисли че още има мечи тренд и че новият бичи тренд ще е бавен с години се лъже. пс. Ама как си ги навързвам
 10. Изобщо не предполагах, че я има и България. Но явно и тя е там не с много но все пак с колкото има Пеевски или човека зад него Доган... Толкова има БНБто.
×
×
 • Създай нов...