Jump to content
hash.bg - биткойн форум

ivan

Administrators
 • Мнения

  2115
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  112

ivan last won the day on Април 15

ivan had the most liked content!

4 Последователи

Относно ivan

 • Ранг
  Advanced Member

Contact Methods

 • Website URL
  https://btcgrey.com/

Последни посетители

2472 профилни разглеждания
 1. Обявили са, май втората половина на 21 го пускат. разполагат с парите ти, данните, снимки, локации. Това вече е плашещо. - те разполагат отдавана с това
 2. Точно затова не им разрешиха либра, сега диема ще е стейбълкойн... Това го разрешават
 3. просто гледай какво ще стане като пуснат дием на фб, сега ще ги изпомпат, другата седмица или по следващите ще започнат да преливат в бтк, бтк ще тръгне нагоре, алтовете ще си останат каквото са стигнали и с всяко малко пропадане на бтк те ще падат доста. И накрая като дойде дием, ще видим кой ще продължи да купува от тях, само заблудени с малко пари където ще изгорят.
 4. Чак пък затихнали.... Очаква се към края на годината да бъде активирано. Просто всички последващи ъпгрейди ще се случват супер бавно и след много тестове.
 5. всичко си е точно с нодовете, просто тук не хваща IPv6 i Tor мрежата https://bitnodes.io/dashboard/?days=730
 6. Преди не можеш да ги убвдиш, че пак ще скочи/възстанови, сега не можеш да ги убедиш че повече няма да пада (да има бтк зими) ... Старнно нещи е човешката психика или много елементарна. Но всеки сам си прави изводите и всеки е различен, както каза ще му е спокойно и няма да има нерви, само дето ако не падне а продължи нагоре пак ще има нерви. Покупйата е риск и продажбата също що се касае до бтк. Със залог 100лв ако имаш шанс да спечелиш 200 или да загубиш 100те при отношение 1:1 повечето се отказват да го ползват.... Има проведени експерименти.
 7. 6 поредни месеца на зелено, назад не видях да има нещо подобно стигало е до 5 макс. Няма лошо един месец в червено, след това може да има нови 5-6 в зелено
 8. Всичко е заради тъпите алтове, понеже скочиха до небесата рипл додг етх и тн... Всеки път когато скочат повече се случва това. Не мога да си обясня точно как се завърата парите но това е в рейндж периодите и бул периодите и в мечи периодите. Алтовете скачат след това трябва да умрат биткойна пада с 5 % алтовете с 5% после малко нагоре биткойна с 10 алтовете с 20 и пак на ново докато се върнат в изходно положение алтовете. Просто трябва да се ма предвид всеки път! Кучекойн 40 цента рипъл долар и повече.... просто има толкова много глупави пари, които трябва да бъдат обрани. И ако някой продължава да си мисли, че ще има частен алт който да оцелее в следващите 5-10 години да си го мисли, аз не мисля. Според мен докато етера не падне под 2к няма да спре тренда надолу.
 9. Нищо лично всеки си има поглед и позиция и е хубаво да си я защитава. Просто попита за на други мнението и аз го дадох. Продължаваме напред с биткойн/алт пазара. И колкото и да вярвам нещо, няма как да знам какво ще стане със сигурност. пс. Мен едни еос-и ми се въртят още от 100 годинии та се чудя кога ще направят реклама по телевизията да скочи и да ги обърна във биткойни.
 10. Това че се пишат 30 разработчика в техният си сайт и разни маркетинг хора и някога някой от тях е правил нещо и са го записали не значи, че работят по проекта. Идеята на гит хъб линка беше да видиш колко от разработчиците работят действително по проекта. Там пише че общо са около 70+ но само 5 пишат код. В гит хъб може да се видят и други такива алт проекти. Етера го давам за сравнение относно възможността да се поддържат много транзакции и до какво води. Това, че декрет имат LN то Лайта го има и други го имат но не се ползва и е идея от биткойна която се преписва при други.
×
×
 • Създай нов...