Jump to content
hash.bg - биткойн форум

ivan

Administrators
 • Мнения

  1379
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  64

ivan last won the day on Октомври 28

ivan had the most liked content!

4 Последователи

Относно ivan

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

1334 профилни разглеждания
 1. Всички куповачи от там отиват в баккт, трябва да си луд да купуваш с идеята цента да върви нагоре и да го правиш през фючърси без покритие. Явно трябваше да изтече време да минат датите на които изтичат и малко по малко да се прехвърлят. Но и като цяло интереса е със затихване след скока до 14к. Според мен ще има нов интерес нараствал чак след Иванов ден.
 2. ... Извън България съм иначе щях да дойда
 3. Не ги разбирам тези опции, но мисля че малко по малко нещата ще се случат и обемите ще се увеличат.
 4. Ще бъде интересно ако вземе че пък стане. Но все пак добро уточнение от твоя страна.
 5. Да не дойде Иванов ден, нещо това пропадане, раздвижи пазара и играчите.
 6. Ще натискам, ще поръчвам, ще плащам Сега цената е надолу 200-300 долара за 5-10мин и най вероятно повлия хака на Ъпбит, от преди 10-15 мин. Странното е че това е новина за хак при който са откраднали 340к етера, което е по-скоро положително за биткойна, защото тези етери ако не ги ревърснат ще се мъчат по най бързият начин да се обърнат (може би не директно, първо през моеро зкеш и тн..) в биткойни. Но пазара реагира по този начин. Което показва, че още е доста слаб.... Та до Иванов ден не го виждам да се раздвижи много нагоре. Още ми се струва че има обеми които трябва да се извъртят. Да се продадат койни, а пазара ще ги купи на цена под 7к. Тоест още едно пропадане до 6-6.5к с голям обем, нов баккт рекорд. И след това ще тръгне плавно нагоре. Последно време започнах да гледам не толкова цената а повече обема и може би това е по важният фактор. По-скоро извъртяните обеми определят цената, един път надолу един път нагоре. Цена с малък обем е нищо...(за малките рибки като нас е интересно, но за големите не)
 7. въпроса е след това как ще са нещата аз до 27ми не го виждам да има много мърдане 8-9к, и чак след Иванов ден да тръгнат да се раздвижват плавно нещата за нагоре и най-вече доста предпазливо, до към халвинга и 20к$ а всичко трябваше да се случи много по-рано
 8. Otc ме съмнява да правят толкова голям оборот. Най добре знаят собствениците на борсите. Иначе ако оборота на борсите падне наполовина, то Otc пада на половина. В случая доста повече е падането, явно навсякъде. Аз го виждам януари да се обърне тренда и да почне нова акумулацията за предстоящият халвинга.
×
×
 • Създай нов...