Jump to content
hash.bg - биткойн форум

ivan

Administrators
 • Мнения

  2181
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  117

ivan last won the day on Юни 14

ivan had the most liked content!

4 Последователи

Относно ivan

 • Ранг
  Advanced Member

Contact Methods

 • Website URL
  https://btcgrey.com/

Последни посетители

2632 профилни разглеждания
 1. Как се става най-богатият, човек на света ставаш hodler!
 2. Интересна концепция payment-pools Дано след активацията на тапруут да се приложи.
 3. Това го казват само етер максималистите които не са написали един ред код но твърдят че етера бил по-нов и по-технологичен.
 4. Рене е в сферата на биткойна от пускането на LN и вече прави подобрения по него. Изгряването му беше с една дълга хубава презентация за това какво представлява Lightning Network. След като е имал сериозно психично разстройство придружено с паник атики, работата по техническата презентация е успяла да го концентрира и да успее да се съсредоточи и откъсне от проблемите си. За жалост в предишен туит беше казал, че има здравословни проблеми и не разполага с биткойни(или ако има са минимално количество) които не му достигат за лечение. Пусна анкета какво да прави с идеята си за подобрение на LN, дали да я е open source или да го патентова(с идеята, че е решил как ще бъде). Подобрението все още го няма описано публично, но по коментарите му до седмица би трябвало да го публикува искал да го тества преди това. Ако се окаже, че подобрението му не е нещо с предимства пред сегашните методи, то този човек пак заслужава помощ заради всичкото направено до момента от него. Малкото като него развиват и подобряват системата. А най-вероятно подобрението му може да се окаже game changer!
 5. Може ли повече инфо. че нещо с това не съм запознат.
 6. Ако някой може да разясни по добре какво е точно това 401к ? Ако инвестират с бтк за пенсия чрез 401к, това ще изключили capital gains tax?
 7. борбата срещу петродолара Има голямо налагане на САЩ с петродолара, не отричам, поставяне на техни хора на власт както и подкрепата им. Типичен пример как не направиха нищо срещу новият принц (който им поръчва оръжие) който разфасова Джамал Хашогджи в друга страна от НАТО. Не ги защитавам, но арабският свят си има своите луди с подкрепата на САЩ и без тяхната подкрепа.
 8. @vamp111 Уважавам те, но в дадени моменти сме на доста разнопосочни мнения. Че медиите са проблемни и прогнили така е, че манипулират и лъжат, така е. Но няма как всяка масова новина да е лъжа. А тези фанатици по горе май е по-добре да не ги намесваме във форума.
 9. Това с вулкана може да излезе доста сериозно.... Ако след 6 месеца се окаже, че половината китайски майнъри са отишли там ще стане доста комично
 10. ти да видиш... то най-вероятно това е задействано поне от 1-2 години преди това.... ама интересно съвпадение
 11. Не мисля, че ще видим Ел Салвадор се отказва от Биткойна защото IMF ни предупреди, че ни спират парите и САЩ ще ни накажат. Това ще е толкова явно, че ще има голям отзвук за правата на нациите и диктуването от големите, че реномето ще им се срине много. Все пак трябва да стъпят на някаква правна рамка а едва ли някъде в договорите си имат не може да приемате биткойн, не че не могат да си измислят някоя точка форсмажор.... Едва ли обикновения потребител, ще разбере що за това е САЩ могат да си печатат пари на гърба на света... Но ще има червено ако стане.
 12. Чакай, какво стана ама защо, защо ни изоставяте... защо така бързо, защо не го обсъдите с нас първо.... кой какво го притеснява
×
×
 • Създай нов...