Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Sundy

Members
 • Posts

  234
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sundy last won the day on March 29 2020

Sundy had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1,772 profile views

Sundy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

56

Reputation

 1. Клипчето е страхотно, но не ми дава отговор на въпросите
 2. Здравейте скъпи приятели/крипто ентусиасти. Имам следният казус и моля за информация/съвети. Един приятел разполага с 1 BTC закупен от Coinbase и иска да го продаде тук в БГ. В момента е тук, но живее и работи в Хамерика. Каза, че ако продаде BTC през Coinbase трябвало да заплати около 35% данък (това вярно ли е). В случай, че го изтегли от Coinbase и го прати към wallet и се направи п2п продажба трябва ли да попълва някаква декларация за данъчните в САЩ? Ако реши да го продава тук в БГ посредством CRYPTO.bg как ще е по добре на части или на веднъж и подлежи ли на някакво деклариране пред НАП? Предложете някакъв вариант за "разкешване" Също така някой, ако се занимава с п2п покупко-продажба и има интерес да си закупи 1 BTC на цена по-ниска от Борсите в момента на сделката моля да ми пише на лично (без нелепи предложения и хора регистрирани преди няколки дни, предполагам разбирате какво имам на предвид). Благодаря и бъдете здрави! HODL
 3. Sundy

  Ethereum

  След тези красиви 400 тоукена едва ли ще стане толкова лесно това за юнислап . Не съм съгласен и за Бинанса. Недей забравя, че те са борсата с най-много потребители и пеърс, тоест имат огромен капитал и лоби. Погледни колко много дарения и партнършипс правят постоянно. Обаче съм на мнение, че тези бургери, сушита, чорапи и тн ще гръмнат в определен момент.
 4. Sundy

  Ethereum

  Банда здравейте. Някой може ли да ми обесни как се създават въпросните nft картички? Имам идея за 1 картичка. Влизах в сайта на меме, но не можах да открия опътване. При съдействие ще има процент :)
 5. Нещо не мога да разбера тази драма с Тетъра. Как така постоянно нараства, а не пада "circulation supply"? Това са много пари по банки и никой да не тегли, а само да се наливат? Може да звучи глупаво, но ми е странно.
 6. https://www.coindesk.com/mt-gox-trustee-may-sell-off-some-crypto-assets-says-draft-repayment-plan
 7. Здравейте крипто маняци. Какво се случва с койните от MtGox? От доста време нищо не съм прочел и съм притеснен с тази измислена криза да не решат да ги продават... Бъдете здрави и разумни. HODL.
 8. Отностно копачите мога и аз да го потвърдя, че е по-добре да си купиш BTC от колкото да го копаеш. Още от 2010 година имам сериозни приятели, които копаха с видео карти и след време дори си поръчваха чипове и си правиха собствени асици и стигнаха до заключението, че най-добре е да си го купиш и да го холдваш и така от повече от 3 години не копат, а със старите карти минаха на ETH и други алтове. Последните коментари и анализи са невероятни, дай боже да сме здрави и да видим и усетим стабилно това желано крипто бъдеще Както казва едно приятелче - аз няма да обръщам към фиат просто ще си плащам всичко с BTC
 9. Всеки очаква този ETF и има яко ФОМО, не вярвам толкова лесно да станат нещата, по скоро дъмп няколко дни преди разглеждането, после го отлагат за след няколко месеца, не знам дали тук или в редит четох, но имат механизми да го отложат/забавят с 6-9 месеца. Просто моите 5 сатошита Като цяло се радвам, че цената скача и бих се радвал още повече да продължи!
 10. Sundy

  Ethereum

  Някой задава ли си въпроса какво ще стане с ETH майнерите когато bitmain си пуснат асиците? По спомен първите бачове започваха края на този месец. При тези цени на хардуера и сметките според мен твърдо НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА да ставаш миньор. Най-добре да си купиш крипто и да чакаш. Последно ROI беше повече от 1 година на 1 риг...
 11. Sundy

  Ethereum

  Правилно ли смятам - 2 етера = 900$ + хардуер от който можеш да изкараш поне 2000лв?
 12. На какво се дължи днескашния зелен ден ?
 13. Binance подготвя създаването на банка в Малта, прочетете статията и гледайте клипчето. CZ става все по-влиятелна личност, дано не се окаже от дарк сайд или да не го гръмнат. Притеснява ме факта, че колкото по-влиятелен става и борсата трупа повече активи, ако недай си боже ги хакнат ще имаме Mtgox x10... Crypto Investors Try Forming First Regulated Bank, in Malta EXCLUSIVE: Taiwan Blockchain week! Including CZ Interview!
 14. @vamp111 недей така, почти целия форум се крепи на твоите коментари, това че не ти е излязла прогнозата не означава, че трябва да го напуснеш!
×
×
 • Create New...