Jump to content
hash.bg - биткойн форум

alex_r

Members
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by alex_r

 1. Това с хартишките и КТБ беше големия бизнес преди година и кусур. Ама хартишка ако имаш на гарантирания депозит. Тези със суми под гарантирания максимум си взеха парите.
 2. Това е новина от вестника на Крипто-6i6i ли? От кога този успял млад човек с наднормено тегло има и афинитет към медиите в крипто средите?
 3. A някой да знае защо в Coinomi вече няма обмяна на BTG през Changelly? Онзи ден гледах, че имаше. Bitfinex имат търговия, но няма начин за депозиране на BTG... edit: YoBit: Deposit for this currency is temporary off...
 4. Swipe-нах с всички praivate keys, включително и на новия, неползван адрес. Сега след като не може ръчно да си генерирам адрес виждам шанс единствено да пратя няколко сатошита на този адрес примерно от борсата, да ги върна обратно, че да се генерира нов адрес. Ама това ще стане като потръгне мрежата
 5. BTC-то разбира се беше засилено преди това към друг адрес и едва след потвърждението суипвах. В момента на суипа балансът беше нула BTC. Decentral явно не знаят как да си генерирам ръчно адрес, защото на въпрос - компроментиран ли ми е портфейла от суипа (не би трябвало, само конкретния адрес може би) и как да генерирам нов БТЦ адрес, че са си върна койните, ми казаха - ако те е страх, че е компроментиран, си инсталирай нов портфейл. А другите монети, лайтовете какво да правя, хахах
 6. Това е ясно. Ама последният ми адрес (актуален) в Jaxx вече го swipe-нах за BTG в Coinomi. Сега ако искам да пратя BTC в Jaxx искам да ги пращам към нов адрес, а не в такъв, на който вече съм ползвал private key за swipe-a. Затова искам да генерирам нов адрес в Jaxx предварително, а не виждам как се прави.
 7. Чети по-нагоре - Coinomi например поддържа и вече работи. Превеждаш както всяка друга валута - въпросът все още е не как, а къде
 8. Един глуповат въпрос - ползвах си BTC private keys от адресите в Jaxx за да си дръпна BTG в Coinomi (Ползвах swipe в Coinomi). Сега повече няма да ползвам тези адреси в Jaxx, обаче как да генерирам нов адрес за BTC в Jaxx?
 9. Claim-ът вече работи с Coinomi
 10. Тцъ, не е верно в частта за начисляване на ДДС върху оборота. Това е освободена доставка. Съответно само частичен кредит (или нула) за ДДС при придобиване на копачите.
 11. Не знам какво биха казали счетоводителите. С ДДС-то е особено - търговията с биткойн за фиат валута е услуга, но освободена доставка на услуга, защото е финансова услуга. От друга страна, оборот от финансови услуги генерира оборот за регистрация, въпреки че са освободени доставки. Облагаем оборот би бил, ако това е икономическа дейност - ако лицето с това се препитава и го прави като икономическа дейност, не спорадично, като хоби и т.н. Не вярвам на тоя етап НАП да търсят ДДС регистрации, данък няма да е търсим, само глоби за не-регистриране. Но личен данък от пепчлбите от търговия (приемат го за особен вид финансов актив) ще търсят (и тук не играят понятия като спорадичност, икономическа дейност и подобни).
 12. Ще падне цената на BTG, всички ще дъмпят, веднага след като си вземат шитовете.
 13. То и OMG пада... OMFG Нали не си на марджин, държиш, какво да правиш, нормална волатилност. Сипи си едно.
 14. Младият принц консолидира властта си брутално - арестите от уикенда са под претекст разследване на анти корупционна комисия, създадена няколко часа преди арестите. В Ливан борбата е между официалното правителство марионетно на Саудитите и държавата в държавата на Хизбула - Иранската следа. Чрез Хизбула Иран действа както срещу сауидитите, така и срещу Израел. Война между Израел и Хизбула може и да е вероятна, предвид че в Сирия нещата вървят към анихилация на брадатите нещастници.
 15. Иран, може би искаш да кажеш? https://www.ft.com/content/eaf5b226-c38f-11e7-a1d2-6786f39ef675
 16. Прогнозите ни са уникални просто СИЧКИ ШЕ ОМРЕМ
 17. https://www.economist.com/blogs/buttonwood/2017/11/greater-fool-theory-0?fsrc=rss
 18. Имам чувството, че намалението ще дойде още преди четвъртия четвъртък на ноември....
 19. Няма да съпортват BTG, няма да правят сплит автоматично. С private key, който имаш за ВТС при Jaxx, ще можеш да си импортнеш BTG в някой портфейл, дето поддържа BTG. Аз ако правя нещо, ще преместя BTC на нов адрес, може дори да са в Jaxx пак, и едва след потвържденито на транзакциите може да ползвам private key от старите и вече изпразнени адреси да искам BTG в някой друг портфейл.
 20. Ако намериш адрес с наличност, или поне с транзакции, си най-големият късметлия на земята
 21. Това е по темата за листване на всички възможни адреси: So, if you could use the entire planet as a hard drive, storing 1 byte per atom, using stars as fuel, and cycling through 1 trillion keys per second, you'd need 37 octillion Earths to store it, and 237 billion suns to power the device capable of doing it, all of which would take you 3.6717 octodecillion years. Better get cracking. Иначе може да си цъкате адреси с идеята да уцелите на сатоши портфейла, ама по-добре пуснете тото, много е даже по-добре.
 22. Jaxx може и въобще да не даде достъп, както с кеша. Аз тогава прехвърлих на paper wallet, след форка върнах BTC обратно в Jaxx и след потвърждението импортнах private key от paper wallet в Coinomi за да взема кеш-а (вярно отне няколко опита в различни дни, но стана накрая). Сега обаче това май няма да проработи (или аз поне така го разбирам) - та ще се чака явно за по-семпли решения.
 23. Швейцарците и те загрижени за ICO http://www.reuters.com/article/us-swiss-ico/swiss-watchdog-sharpens-scrutiny-of-initial-coin-offerings-idUSKCN1C41L7?il=0
×
×
 • Create New...