Jump to content
hash.bg - биткойн форум

tziko

Members
 • Posts

  109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

tziko last won the day on November 22 2018

tziko had the most liked content!

About tziko

 • Birthday January 23

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.lilia-lm.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Варна

Recent Profile Visitors

1,371 profile views

tziko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

30

Reputation

 1. 2 компютъра, 2 броузъра и 1 приложение - никъде не зацепва - оказа са, че нещо ми го филтрира, през мобилните данни заработи нормално. админа да ги изтрие тези последните, че хич не са по темата
 2. coinbase нещо се е счупил, някой има ли инфо какво става?
 3. Обема, не е ли количеството продадени/купени койни? Извинявам се ако въпроса ми е тъп! Ако е така, то значи е нормално при раздвижване на пазара, да иамаме голям обем, без значение, на къде отива цената. С други думи, ако много хора(или едни с много койни) решат да разпродават, цената ще падне, но това ще направи и обем.
 4. Голям проблем имали съвременните кифли, на мъжете им, парите били в биткойн и те не знаели как да ги изхарчат!
 5. Тези които бяха за печалбата бягат още 10к$ на долу, но вероятно има и доста такива в момента, маскирани като ходлери. Вече останаха само най-коравите ходлери, но изпитанието тепърва започва. Сперед мен ясно изразено дъно няма да има, защото всеги го очаква, ще се търкаляме по дъното най-малко до края на 2019, и ако токава не сме навлезли във финансова криза, може да тръгне да пълзи нагоре. Ако има криза, зависи колко е силна, може да се търкаляме по 1000$ до 2021. След евентулана криза пътят нагоре ще е по-ясно изразен и ще последва нов пик. Самото очакване за криза е знак, че такава предстои. Дано това очакване, да е само в моята глава.
 6. Има демо акаунти на някои платформи, пробвайте първо с тях. Аз успях да фалирам един демо-акаунт на бичи пазар. Разбрах, че като го гледаш след като е минало - изглежда много лесно, ама като предстои - не е ясно какво ще се случи. Сега съм само ходл и от време на време продавам/купувам с до 30% от активите, ама не на борса. Забравих да отбележа: маржин + биткойн = гарантиран фалит
 7. Около средата на Септември 2017, имаше едно натискане на цената, беше слязла до 2900$, (ако това е било вярно), тези, които са смъкнали цената тогава, смятайте какво могат да направят сега...
 8. Не ми се получава нещо, в посоченото меню няма такава опция, има само за кредитна карта и банкова сметка.
 9. Не е задължително да акумулира койни, може да акумилира фиат или и двете.
 10. hpz, 1. Съгласен 2. За да падне трудността, някой трябва да спре да копае, в този момент той няма какво да продава. 3. Съгласен 4. Зависи до къде падне цената и как са си направили сметката фермите.
 11. Малко от моите расъждения - От началото на годината влизат нови копачи (както се вижда от графиката горе), повечто едва ли са ходлери, тъй като трбва да продават да си плащат тока и да преживяват, т.е. това са нови продавачи на биткойн. От другата страна ходлери и други потребители на биткойн(то има ли други?) са се нагълтали с биткойн до козирката по пътя от $18к на долу, така че търсенето е нормално да намалява. Всичко това са предпоставки за намаляване на цената. От началото на Октомври т.г. обаче, започва отлив на копачи, заради достигането на критичната точка на цената, под която не им е изгодно да копаят. Това е добре, както за цената, така и за обикновенните копачи на дребно. Защо е добре за цената? - Като спрат да копаят - ще спрат и да продават и т.н. ...(надявам се имате базови познания по икономика). Другото следствие ще е падането на трудността на копане, което пък ще влее малките и гъвкави копачи с по 1-10 видео карти обратно в играта, отървавайки се от големите, ще ги нарека майнинг заводи, системата ще стане пак децантрилизирана, както е била замислена. Според мен, ще станем свидетели на още едно доказателство, колко гениално е замислена системата и как сама ще даде един суров урок, на големите инвеститори, опитващи се да я централизират и да вземат власт над нея. В тоя ред на мисли, цената още не е стигна дъното, в което ще се оттръска от вредните играчи.
 12. Това вероятно са някви изгорели копачки, които за нищо не стават. Ползват видеото за FUD, а ако са работещи - изключително малоумна постъпка, няма логика да ги изхвърлиш на боклука, може да ги спреш и да изчакаш по-добри времена (трудности на копане).
 13. $4000 издържа една атака, да видим, ще има ли още и ще издържи ли.
 14. Не съм много съгласен с това. Ако долара тръгне на долу, това значи криза в САЩ, там са най-многото потребители, ще тръгнат да продават крипто за да преодолеят кризата (така ще се набутат още повече, но такова ще им е първосигналното действие). Просто долара за сега е твърде влиятелен и ще повлече всико, дори и крптото. След няколко години, ако се обособи някъв глобален пазар, който работи с крипто, долара ще бъде избутан към криза по естествен начин, ако може така да се каже, тогава краха на долара няма да повлияе или ще повлияе положително.
 15. Не съм сигурен, че разбрах въпроса. С това изречение искам да кажа, че ако някой клиент(фирма), иска да ползва крипто за плащания от/към друга фирма, ще му съдеиствам за регистрация на протфейл, който ще се ползва само за фирмени плашания и ще се осчетоводява движението в него. Счетоводството на подобен портфейл не мисля, че по различно от банкова сметка. Признавам, не съм имал такъв случай все още, ще се уча в движение.
×
×
 • Create New...