Jump to content
hash.bg - биткойн форум

DragomirG

Members
 • Posts

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

DragomirG last won the day on July 13 2017

DragomirG had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Internet
 • Interests
  YOU

Recent Profile Visitors

610 profile views

DragomirG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

 1. Цената е отражение на моментното състояние. Google и Facebook забраниха крипто реклами, борси затварят в Япония, други имат проблеми с откраднати такива. Който има крадени продава. В момента има повече за продажба отколкото желаещи, кой иска да купи на такава цена. Вчера гледах Banking on Bitcoin и просто всичко се повтаря с истерията и после спада. Цени като 50,000$ за биткойн са нереални, но 20-30,000$ са напълно постижими.
 2. Разочароващо е, че този изобщо има репутация. И на работа много го следят в устата какви ги говори. Видял облак и казал, че ще вали и вече е като месия биещ се в гърдите как той бил казал... Да каже за акциите тогава, ама там не може да види тренд или разбира също толкова...
 3. Гари или модератор - защо виждам цитата след като съм дал пълен ignore? Edit: Моя грешка, видях и 4тата опция която е mention
 4. Изключително ми е неприятно да отворя форума с цел да науча нещо понеже не смогвам да следя какво точно се случва час по час и да видя коментари на потребители с регистрации от 2017 точно в момента на възхода или падението на цената (месец декември 20k-13k). Защо като сте фенове на Audi сте дошли да тръбите във форума на BMW? Програмисти ли сте, IT специалисти ли сте, покер играчи ли, от кол центрове ли сте - СПРЕТЕ ДА МЪТИТЕ ФОРУМА! Не съм админ, но ако бях щях да ви изключа - правете колкото искате акаунти.
 5. "Кучетата лаят, керванът си върви" - поговорка
 6. За сравнение преди 4г. тема от форума, нали предстои Китайската Нова Година на 26.02 и в момента явно виждаме червено: За съжаление тогава биткойн не е толкова популярен, макар и да достига ~$1,000 като цена, която после замира поне няколко китайски нови години...
 7. Когато crypto.bg работеше, винаги ми е било интересно как биват обяснявани от двете страни преводи на по-значителни суми. Аз примерно бих казал, че е превод по сметка с цел захранване или продажба, може и просто, защото се познаваме с титуляра, но не мисля, че това ще свърши работа и от AML ще си свършат работата. Нямах удоволствието да тествам лично, но съм сигурен, че ако парите не излязат от blockchain всичко ще си е наред и никой чужд няма да сяда на масата, когато си купя месо. Относно какво ще прави България - каквото винаги сме правили. G20 ще седнат и ще го обсъдят, а ние сме послушни и ще изпълняваме каквото и да решат.
 8. Както @Johny_Domino много добре е забелязал, никой не идва просто така на помощ на българите за да им каже да си изтеглят парите и да ги спаси от злото Биткойн. Демокрация е, правилата на форума не са нарушени, но @stamat, вие не давате никакви солидни доводи. От казаното звучите все едно казвате -> виждам облаци, може да вали, но може и да се разпръснат и да не вали. @Sundy - много добре казано, работейки като customer support ми е писнало да обяснявам на хора какво става и защо става така, които и след 20г. няма да са готови да използват Биткойн
 9. 1. Аз започнах от crypto.bg и още не съм пробвал борсите, където е по-евтино, но трябват повече познания за самата борса. Ще купя и от борса, но там е лек хаос с KYC, а support-a е залят с работа. Това, което бих направил за себе си ако бях нов или за приятел е лично да купя от човек или аз да изпратя, разбира се зависи и от сумата, защото аз държа моите с цел инвестиция. 2. Аз започнах с jaxx, но преди не бяха точно така както са сега. Предвид, че не познаваш и двата можеш да избереш който и да е и да му свикнеш. Джакс е по-лесният, другият е по-сложен, но по-добрият избор за разучаване в дългосрочен план. И в двата бъди спокоен за сигурността, но пак зависи за какви суми говорим. 3. Най-добре е да следиш много новините и по усет да купуваш на спадовете, но дори и да купиш сега, няма да те е яд догодина по същото време. Не се води от алчност за повече печалба, цената никога няма да е толкова ниска колкото когато всички в този форум са купували.
 10. Но аз ще спра да пиша, защото нито съм миньор, нито имам повече btc от останалите потребители, нито имам финансово образование. По-добре да мълча и да наблюдавам.
 11. Защо да се деинсталира? В случай на пробив да не се види колко и къде са пратени ли?
 12. От къде и между кого са тези съобщения?
 13. @vseznaiko защо мислиш, че SegWit-a е глупост?
 14. Миньорите изпуснаха deadline-a, както казах по-рано от наблюдения в анкетните резултати - форка е гарантиран...
 15. А, това е нещо ново да... Аз когато се абонирах, той беше с лимит 200, а не 500 и беше казал, че на 200 ще наеме някой за провесионалната обработката на звука във видеотата за да не се налага той да го увеличава - моя грешка, било е на страница 3/3.
×
×
 • Create New...