Jump to content
hash.bg - биткойн форум

DragomirG

Members
 • Мнения

  49
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

Всичко публикувано от DragomirG

 1. Цената е отражение на моментното състояние. Google и Facebook забраниха крипто реклами, борси затварят в Япония, други имат проблеми с откраднати такива. Който има крадени продава. В момента има повече за продажба отколкото желаещи, кой иска да купи на такава цена. Вчера гледах Banking on Bitcoin и просто всичко се повтаря с истерията и после спада. Цени като 50,000$ за биткойн са нереални, но 20-30,000$ са напълно постижими.
 2. Разочароващо е, че този изобщо има репутация. И на работа много го следят в устата какви ги говори. Видял облак и казал, че ще вали и вече е като месия биещ се в гърдите как той бил казал... Да каже за акциите тогава, ама там не може да види тренд или разбира също толкова...
 3. Гари или модератор - защо виждам цитата след като съм дал пълен ignore? Edit: Моя грешка, видях и 4тата опция която е mention
 4. Изключително ми е неприятно да отворя форума с цел да науча нещо понеже не смогвам да следя какво точно се случва час по час и да видя коментари на потребители с регистрации от 2017 точно в момента на възхода или падението на цената (месец декември 20k-13k). Защо като сте фенове на Audi сте дошли да тръбите във форума на BMW? Програмисти ли сте, IT специалисти ли сте, покер играчи ли, от кол центрове ли сте - СПРЕТЕ ДА МЪТИТЕ ФОРУМА! Не съм админ, но ако бях щях да ви изключа - правете колкото искате акаунти.
 5. "Кучетата лаят, керванът си върви" - поговорка
 6. За сравнение преди 4г. тема от форума, нали предстои Китайската Нова Година на 26.02 и в момента явно виждаме червено: За съжаление тогава биткойн не е толкова популярен, макар и да достига ~$1,000 като цена, която после замира поне няколко китайски нови години...
 7. Когато crypto.bg работеше, винаги ми е било интересно как биват обяснявани от двете страни преводи на по-значителни суми. Аз примерно бих казал, че е превод по сметка с цел захранване или продажба, може и просто, защото се познаваме с титуляра, но не мисля, че това ще свърши работа и от AML ще си свършат работата. Нямах удоволствието да тествам лично, но съм сигурен, че ако парите не излязат от blockchain всичко ще си е наред и никой чужд няма да сяда на масата, когато си купя месо. Относно какво ще прави България - каквото винаги сме правили. G20 ще седнат и ще го обсъдят, а ние сме послушни и ще изпълняваме каквото и да решат.
 8. Както @Johny_Domino много добре е забелязал, никой не идва просто така на помощ на българите за да им каже да си изтеглят парите и да ги спаси от злото Биткойн. Демокрация е, правилата на форума не са нарушени, но @stamat, вие не давате никакви солидни доводи. От казаното звучите все едно казвате -> виждам облаци, може да вали, но може и да се разпръснат и да не вали. @Sundy - много добре казано, работейки като customer support ми е писнало да обяснявам на хора какво става и защо става така, които и след 20г. няма да са готови да използват Биткойн
 9. 1. Аз започнах от crypto.bg и още не съм пробвал борсите, където е по-евтино, но трябват повече познания за самата борса. Ще купя и от борса, но там е лек хаос с KYC, а support-a е залят с работа. Това, което бих направил за себе си ако бях нов или за приятел е лично да купя от човек или аз да изпратя, разбира се зависи и от сумата, защото аз държа моите с цел инвестиция. 2. Аз започнах с jaxx, но преди не бяха точно така както са сега. Предвид, че не познаваш и двата можеш да избереш който и да е и да му свикнеш. Джакс е по-лесният, другият е по-сложен, но по-добрият избор за разучаване в дългосрочен план. И в двата бъди спокоен за сигурността, но пак зависи за какви суми говорим. 3. Най-добре е да следиш много новините и по усет да купуваш на спадовете, но дори и да купиш сега, няма да те е яд догодина по същото време. Не се води от алчност за повече печалба, цената никога няма да е толкова ниска колкото когато всички в този форум са купували.
 10. Но аз ще спра да пиша, защото нито съм миньор, нито имам повече btc от останалите потребители, нито имам финансово образование. По-добре да мълча и да наблюдавам.
 11. Защо да се деинсталира? В случай на пробив да не се види колко и къде са пратени ли?
 12. От къде и между кого са тези съобщения?
 13. @vseznaiko защо мислиш, че SegWit-a е глупост?
 14. Миньорите изпуснаха deadline-a, както казах по-рано от наблюдения в анкетните резултати - форка е гарантиран...
 15. DragomirG

  Andreas Antonopoulos @ patreon.com

  А, това е нещо ново да... Аз когато се абонирах, той беше с лимит 200, а не 500 и беше казал, че на 200 ще наеме някой за провесионалната обработката на звука във видеотата за да не се налага той да го увеличава - моя грешка, било е на страница 3/3.
 16. Да, в друга тема публикувах отказа от покупка, защото съветите за hold из форума на bitcoin.org и reddit не съветват за ins/outs. Предстоят тежки месеци и като разберем коя монета ще се ползва, ще й вдигнем цената с покупки.
 17. Интересна карта, която според мен всеки, който ползва биткойн трябва да разгледа и/или ползва. Я вижте какво става в Европа: http://coinmap.org/#/world/22.26876404/-54.14062500/2 Можете да zoom-нете до София
 18. DragomirG

  Sofia Crypto Meetup XVII //betahaus

  Слаба реклама... Жалко, че няма да видим видео
 19. И аз имах съмнения за off акаунт
 20. DragomirG

  Andreas Antonopoulos @ patreon.com

  Неправилно, за $5 се получава само ранен достъп до видеотата, които ще бъдат публикувани в YT канала. Андреас не прави консултации. За $10 или повече получаваш възможност да поговорите в града в който води лекции, защото кани хората с такъв абонамент на сладка приказка в някой бар - от там и happy hour event. "I won't be giving business, security, financial, or legal advice at these events"
 21. Като отворих тук там да видя мнения на хора с повече репутация и вложени суми се оказа, че за момента трябва само да се чака. Никакви ins and outs. Жалко, бях готов да си взема на тази цена, но явно след срива после ще са дори по-евтини. Който излиза от играта ще продава, нови потребители ще влязат и ще я оправим. Между другото някой следи ли даркнет защото има много интересни постове. Аватара го харесах, защото Андреас ме вдъхнови. Завършил е information security това което късно осъзнах, че искам да знам. Ноември месец ще е в Стокхолм и се замислям дали да не му пиша
 22. Проверих датата, 3 дена преди 1.08 трябва да се спрат транзакциите за да се осчетоводи всичко в леджъра. Относно сплита, нали получаваме равна сума от всяка монета, били те две, три или повече. Не виждам загуба ако не се правят транзакции.
 23. "За да създадеш, трябва първо да разрушиш" - аз пък ще вкарам още хх,ххх преди сплита. Риск печели, риск губи.
 24. А преди 31 юли можем да купуваме или е препоръчително да не правим поръчки преди дадена дата?
×
×
 • Създай нов...