Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Anitoo

Members
 • Мнения

  11
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 1. Anitoo

  сметки

  1. Къде искаш да регистрираш карта ? 2. Какви са тези пари които си натрупал или искаш да натрупаш ? Дай малко повече информация и ще се намери кой да те упъти/инфрмира
 2. Аз вярвам на малкия нърд, гении с розовото еднорогче научил китайски само за два месеца от мобилно приложение. Ще оправи нещата с евентуалните дупки в солидити ако изобщо има такива. То и идеята на биткойн в началото беше една, а с времето се поизмени.
 3. Anitoo

  Ethereum

  https://entethalliance.org/enterprise-ethereum-alliance-becomes-worlds-largest-open-source-blockchain-initiative/ Тази новина май изстреля цената днес с 40% нагоре.
 4. Чакам дъното за да греба с пълни шепи,колкото мога. Сигнализирайте когато дойде момента
 5. А за това какво ще кажете http://propy.com ? Гледам има българи в екипа,а съветник е Vinny Lingham . Изглеждат стабилни.
 6. Не , пърча е пич п.с.п нямам необходимата бройка постове, но чета форума от доста време.
 7. И аз четох,че много от професиите в близко бъдеще ще бъдат заменени от роботи. Счетоводител ще бъде една от изчезващите професии. Имаше огромна статия в Капитал. Точно за това се обмисля въвеждането на бзовия доход, като в няколко страни вече се тества. Хората ще получават доход без да работят колкото да имат приемлив стандарт на живот. Друго за което се сетих са японците. Въпреки ,че са една от най-технологичните нации,безработицата там е минимална просто защто съвсем целенасочено има безумни професии като например : професия парктроник - Двама човека ръкомахат по цял ден пред автогарата за да напътстват автобусите как да маневрират. Тъпкач в метро също и много други предполагам.
 8. Anitoo

  Litecoin

  За това ли не мога да го отворя ?
 9. Anitoo

  Ethereum mining pc

  Към края на годината копането на Етериум ще приключи на 75% минава proof of stake. Но има и други валути , нампример Zcash. Към момента всички ползват серията RX за това защото са най-оптимални от към цена,разход на енергия и проиводителност. Перките имат значение за охлаждането ако са по-малко слагаш допълнителни вентилатори, климатици и т.н.т ако е нужно. За дъната, стига да поддържат работата на 6 карти едновременно мисля, че няма значение прозиводителя , от който и прозиводител да са щом поддържат 6 карти ще са от най-висок клас. Но все пак може да видиш кое е най-ползванто и да вземеш него. Нямам опит с ethos.
 10. Anitoo

  Ethereum mining pc

  С една дума струва си, само ,че има един проблем НЯМА КАРТИ. Ако си намерил и искаш да споделиш от къде ще ту бъда благодарен За настройките мисля,че има видео клипове в youtube в които всичко е показано стъпка по стъпка .
 11. Anitoo

  Litecoin

  Здраевйте, До колкото съм разбрал в момента цената на LTC расте нагоре заради добрата новина, че в Понеделник ще го пуснат да се търгува в Bitstamp. Интересно ми е в Понеделни след като новината стане факт какво се очаква да стане ? Ще тръгне надолу предполагам,смисъл ще има корекция ? Питам защото предполагам имате опит и наблюдения с предишни подобни листвания на криптовалути
×
×
 • Създай нов...