Jump to content
hash.bg - биткойн форум

crpman

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

751 profile views

crpman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Здравейте пичове, намерих на 1 място rx580 и rx570 карти като ми казаха, че до няколко дни трябва да имат наличности, но свършвали прекалено бързо и сигурно днес-утре ще решиме с моя човек дали ще взимаме(дали ще пробваме да вземем) или ще почакаме още малко. По принцип мога да ви пусна линк от къде съм ги намерил, но не съм сигурен дали няма да се изтълкува като спам затова ако искате ми пишете на ЛС да ви пратя линка към сайта...да сме сигурни, че няма да нарушим правилата на форума!
 2. Ethermine.org м.у другото съм го гледал на доста клипчетс в тубито като съм пускал тематични видеа.
 3. А вие иначе кой Pool бихте препоръчали за начинаещ защото един приятел ми обеснява в момента , че един вид скороста с която копат видео картите нямала чак такова значение ако в пула имало много големи риби можело и нищо да не генерирам или нещо от този сорт?
 4. М да аз четох това за Нвидиа, че май съвсем скоро трябва да ги пуснат и ще са на изгодни цени, което по принцип е привлекателно, но минуса е , че идват с 90 дни гаранция и после нямат продаваемост май ...
 5. За Claymore бях чел/гледал някъде..не беше ли нещо свързано с dual miningb или как беше там. Относно инвестирането да си купя Ether и ма мен ми звучи принципно добра идея, но ако се вземе rig за копане дори и Ether в даден момент да се окаже не толкова изгоден нали все пак ще може и други валути да се копат та от тази гледна точка съм се насочил към машинка вместо да купя eth.
 6. Може би си прав, но дори и да не разбирам много от копане и да имам само някакви основни познания какво пречи да се интересувам и уча...нали всеки е почнал от някъде?
 7. А може ли малко повече инфо относно: "Към края на годината копането на Етериум ще приключи на 75% минава proof of stake." щото аз самия термин proof of stake(POS) прочетох какво значи уж, но като цяло ако може да обясниш това, което каза защото не съм сигурен дали съм те разбрал напълно.
 8. Ами не съм 100% сигурен , но до няколко дни ще имам повече информация. То разбира се ако правилно разсъждавам винаги може от Етериум да се преместя и да копам друга валута нали така? Исках също така да питам какво ви е мнението за ethos - http://ethosdistro.com/- надявам се да не се изтълкува като някаква реклама...просто питам. Имам и още няколко въпроса...да кажем, че си струва да се копае с RX 580 - има ли голяма разлика от производител до производител...гледах, че е хубаво да са с 2 или 3 перки, но друго не знам...понеже съм гледал и че се флашва биоса за повече копане дали на картите на определен производител може по-добре/по-лесно/по-безпроблемно да се флашне биоса? Също така искам да питам и за дънните платки...гледам, че има няколко вида дънни платки на няколко производителя примерно - Асус, Асрок, Биостар ... някакъв коментар ще може ли тук дали една е по-добра от друга и защо?
 9. Здравейте приятели. Обмислям една конфигурация с 6х RX 580 за копане на Етериум, защото гледам, че в момента тази крипто валута набира доста сила. Идеята ми е дали ще може да обсъдим някакви съвети относно настройване и тн. и до колко смятате, че си струва това, което мисля да правя. Благодаря ви предварително.
×
×
 • Create New...