Jump to content
hash.bg - биткойн форум

nwb123

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

nwb123 last won the day on October 4 2017

nwb123 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

666 profile views

nwb123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

 1. някой има ли инфо дали iCard също затварят акаунти с искане на произход на средствата на всеки няколко месеца, или в това отношение са по добре от Револют?
 2. Инвеститорите с милиардите, които ще налеят във фючърсите не са случайни, нито тъпи. Доста е вероятно да са наясно с горния факт. Това означава, че според теория на игрите (GTO - game theory optimal му викаме в покера) трябва винаги да са лонг. Който знае какво е теория на игрите и помисли, би стигнал до същия извод.
 3. @pirosog , аз едно не разбирам - защо е необходим хардуеър уолет, като всеки, който има бекъп думите ти(съответно 12 или 24), може да ти открадне коините. Ако ти хакнат пощата, компютъра, откраднат листчето с бекъп думите из под матрака или кой където си ги държи, не става ли леджър нано с/трезор излишен? Не е ли същото, ако имаш уолет в myetherwallet и си съхраняваш бекъп думите някъде? или сваляш jaxx, правиш си портфейл, записваш думите и го триеш. Не разбирам предимството на допълнителното устройство.
 4. Райфайзен банк с нова страница за онлайн банкиране- забележете фона - 1 към 1 като фона на всички скам ICO-та. лол децентрализейшън фон.
 5. май не е много подходящо за тази тема нищо не е станало, просто си ги закупил по курса SPRTS/DOGE който е ~0.000925. Така за твоите 5000 DOGE получаваш 5,4 милиона sprouts. Интересни коини търгуваш
 6. http://www.nenovinite.com/ne/politika/50-000-na-protest-v-kojnare-sreshu-otvaryaneto-na-mina-za-bitkojni "Не ма интересува дали в Койнаре има биткойнова руда и тям-подобни! Ще замърсят всичко, ще купуват наркотици за децата с тия непроследими криптовалути"
 7. re:x2 hardfork- дискусия за размера на блока от преди 7 години. ДЖ. Г. си казва директно, че това е просто маркетингов трик, за да накара повече хора да го харесат/адопнат и не е нужен. Ситуацията в момента е същата. и също: този другия участник в разговора (satoshi) съм го чувал някъде
 8. И аз обмислям същото като теб - да обърна (почти) всичко в етери, само се чудя дали няма много да се качи цената дотогава (днес вече доста скочи) и дали не е по добре отсега да обърнем. Ще изчакаме някой от хората преживели няколко форка да ни посъветват как биха действали те
 9. май беше за другата тема тази новина, но нищо... и на мен това ми е чудно. предполагам само масовката кешаутва, трейдърите си ги местят в други борси/уолети и ще изчакат регулацията или затихване на стихията докато решат как да действат.
 10. една от най големите китайски борси спира да оперира на 30. септември -
 11. Aragon е наистина страхотен проект, отдавна се чудя защо е толкова недооценен (почти никой не търгува с ANT - $500k volume за денонощие)
×
×
 • Create New...