Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Given

Members
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Given last won the day on March 27 2018

Given had the most liked content!

Given's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

39

Reputation

 1. Мерси момчета. Сега май е моментът да изрекламирам и този сайт https://chain.bg/ ( https://www.facebook.com/Chain.bg/?fref=ts), който започнах да списвам, в опит да има една про-крипто медия и у нас. Засега има малко материали, но смятам да посветя свободното си време на каузата. Надявам се Стамен да няма против тежката ми самореклама. И разбира се, всеки желаещ да помага, е добре дошъл.
 2. Благодаря. Искрено се надявам медиите да спрат да се интересуват само от цената, а покрай създалия се хайп да може да запознаем публиката и с част от фундамента.
 3. Технологията е Биткойн. Валутата Биткойн е част от възможностите на Биткойн системата, която е разписана през 2008 г.
 4. Мисля, че добре ги изпързалях, вместо за цена и балони, опитах да вкарам малко фундамент. Разбира се, търся градивна критика.
 5. Вчера изпратих с 267.38 sat/B (борсова) и пристигна след 5-6 часа. Мисля, че адресът ти за депозит не се променя, тъй че нямаш място за притеснение там.
 6. И преди да съм го казвал - не виждам начин българските служби да са иззели подобно количество койни. Говорим за над 200 000 койна, едва ли има повече от дузина холдъри в световен мащаб, които да притежават подобно количество. Със сигурност обаче те ги съхраняват изключително внимателно и е практически невъзможно да бъдат иззети с акция. Достатъчно е да си припомним, че ФБР успя да изземе много по-малко количество койни от Силк Роуд, а там се въртеше немалка част от търговията на btc навремето. Няма да се учудя, ако са иззели 200 000 монеро и да не могат да направят разликата.
 7. Отново днес обявиха, че се тества интеграцията в Трезор. Вече е интегриран в Леджър.
 8. За изброените горе (в първия пост) има достатъчно инфо. Затова пак ще си шилна UBIQ. No ICO, No premine платформа за смарт контакти с 5 токени върху нея, по евтин газ, по-добра монетарна политика от ЕТХ, бъгове в кода засега няма, девовете копат наравно с всички, силно къмюнити, ниска капитализация и днес бе избрана за блокчейн компания на годината в Канада.
 9. Circulating Supply 15,406,230 XMR 2,711,606 ZEC Монеро е доста по-скъп от Зкеш спрямо съплая.
 10. Без да е инвестиционен съвет - UBQ. Без премайн, без ICO, стои си на маркеткап 50 млн. долара, което е много ниско за такъв тип платформа. Върху него вече има изградени 5 токена, докато при "китайския етериум" е 1, май. Толкова е и на ETC, а това са платформи с милиардна капитализация. Девелопърите са стабилни, има общност и се копае стабилно. Имат по-добра монетарна политика от ETH и направи фул ритрейс от предишния си пъмп. Успех.
 11. Ако можем да съдим по предишните два форка, 24 часа преди активирането им ще има спад на цената на биткойна и надуване на алтовете. Китовете са си китове и не биха позволили да се възползваме от безплатните койни, след което да си купим отново алтовете. Та ако някой реши, че това му е играта, сериозно го съветвам да се замисли. Дори и 2x да е 10% от цената на btc, най-вероятно това ще е по-малко отколкото скокът на алтовете. Аз лично планирам да вкарам малко пари и да купя около два дни преди форка това, което ми харесва. Успех.
 12. Бро, ако се купуваха само нещата, които имат смисъл, койнмаркеткап щеше да е листче от 20 валути.
 13. То първото съобщение е повече от безумно. 10 часа преди форка казваш на клиентите си, че няма да им начислил нещо, което си е тяхно. Много ми е интересно какво щяха да правят Кракен с хилядите BTG които щяха да получат... Никой не може да принуди борсите да листват BTG, но всяка, която откаже да даде койните на клиентите си ще си има ядове.
 14. Кракенчетата си оттеглиха предишния туитър.
 15. Както казах - същото като при кеша. Няма място за тълкуване - много ясно са си го написали.
×
×
 • Create New...