Jump to content
hash.bg - биткойн форум

rippleche

Members
 • Posts

  497
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

rippleche last won the day on September 29 2021

rippleche had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1,812 profile views

rippleche's Achievements

 1. Някой сеща ли се как се казваха новите чипове(не са много нови де) 7мо поколение и бяха предлагали в началото само наем за хардуера. Кои бяха и как могат да бъдат закупени? Някой?
 2. Гари харесва ми мнението ти. Особено като спомена 2018 не знам защо ама многоо ми прилича тази година на 2018. Само едно не помня понеже не съм следил толкова пазара 2018 и политическите им неща, имало ли е нещо свързано с лихви тогава ? Помня само как бтк замря спря се на едно дъно то 3200$ чак началото на 2019 и това беше и този който говореше за биткой в тутиър казваше бтк на 1к$ и това беше и така и не се случи. Защо смяташ, че ще е като 2018 ?
 3. Защо толкова започнаха да говорят всички за web 3.0 дай някакво инфо и обяснения да прочета като за идиот. Новия хайп май идва.
 4. Да просто беше нещо впечатляващо явно как е прекарал PolyNetwork с този бъг/задна вратичка ... понеже доста му се радваха във туитър И пазара грам не реагира...
 5. Някой ще обясни ли какво се е случило точно с PolyNetwork.
 6. Анонимните ми се струват на банда тираджии...
 7. Дай малко повече информация за Taproot и този Locked in! 1815 Taproot signalling blocks ?
 8. @vamp111 Мислиш ли, че ще удари 40к ? И какво толкова една конференция ?
 9. Гледам, че Китай втори път в рамките на една седмица обявява забрана на Биткойн. Този път и на търгуването, за майнинга май е спекулация.
 10. Смяташ ли, че на 28ми ще отиде до 52к(заради опциите) и после да ходи до 28 или тук ще ренджи и ще го изсипе ?
 11. Te по 15 пъти ... Продават някъде горе. ... Айде да купим на ниското и банваме и после ааа не не няма. Това истина ли е @vamp111
×
×
 • Create New...