Jump to content
hash.bg - биткойн форум

rippleche

Members
 • Мнения

  491
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  4

Всичко публикувано от rippleche

 1. Анонимните ми се струват на банда тираджии...
 2. Дай малко повече информация за Taproot и този Locked in! 1815 Taproot signalling blocks ?
 3. Схемите нека да започнат ... сега!
 4. @vamp111 Мислиш ли, че ще удари 40к ? И какво толкова една конференция ?
 5. Защо е нужно собствен нод?
 6. Гледам, че Китай втори път в рамките на една седмица обявява забрана на Биткойн. Този път и на търгуването, за майнинга май е спекулация.
 7. Смяташ ли, че на 28ми ще отиде до 52к(заради опциите) и после да ходи до 28 или тук ще ренджи и ще го изсипе ?
 8. Te по 15 пъти ... Продават някъде горе. ... Айде да купим на ниското и банваме и после ааа не не няма. Това истина ли е @vamp111
 9. Аз мисля, че беше неизбежно 45 48к да удари. Вамп това с Мъск просто според мен го натиснаха.
 10. Aз смятам, че в момента ако седи тук и помъчи още веднъж да пробие 59 500$ ще тръгне нагоре за нов АТН. А от друга страна смятам, че така като тръгва рязко нагоре и връща това беше край на алтсезона. Много ги мачка всичките(освен етера) и ако ще ходи ще смаже алта тотално. @vamp111 какво мислиш затова ?
 11. Вамп не смяташ ли, че след като пуснаха фючърсите пазара имаше крах. Тръгна пак и сега почна усилено да се говори за ETF, деривативи върху бтк и т.н. НЕ смяташ ли, че пак може да го събори това нещо ? НЕ им ли е по-лесно да го контролират ?
 12. Ама то е същото... Дали ще е крипто или стейбъл. Стейбъл още по-лошо вс ще влизат в него и ще държат. От една страна ще помогне за развитие ама като могат да разполагат с парите ти, данните, снимки, локации. Това вече е плашещо. От друга страна за да им позволят стейбъл койн означава, че ще се контролират здраво
 13. Ванка, а кой ще им разреши на фейсбук да направят дием ? Абсурдно ми звучи фейсбук да имат собствена валута и ще стане пълен цикъла. Само се замисли какво оръжие за тях е да имат и собствени пари.
 14. Етера според мен много го шортят и ще ги скуизне.
 15. Пред имаше 20к евро на месец ама вече няма махнаха го. Мисля, че няма лимит ама ако започнеш да прехвърляш безумно много пари според мен няма да е много добре и може да ти искат някакви документи.
 16. Toва не е ли лошо като за биткойна ? Или просто ще кажат,че са ги махнали, а ще са си в тях и няма как да знаят, че ги имат ? А като не са изкарали печалбата как ще им вземат данък ?
 17. @vamp111 А на каква мисъл те навежда на това? Защо Азия продава толкова много и случвало ли се е преди и кога? Азия първо се изказа ласкаво после смени страна за крипто. Може би искат ниска цена?
 18. Да, може и до 43-45к да отиде за да дообере невярващите и колко % ще станат корекция. Смяташ ли, че това беше емоционално от към хората, които държаха на леко по-високи цени то сега.
 19. Добре, а как ще наложат данъци на крипто ако стоиш БТК, стейбъли ? Не подходиха ли мн хора доста емоционално ?
 20. НЕ СЪМ СИГУРЕН КОЛКО Е леджит "YELLEN TO PROPOSE CAPITAL GAINS TAX AS HIGH AS 80% FOR CRYPTO TRADING - HEARD ON STREET"
 21. Ходи до 52к Вамп... може и да пробва да пробие 50.5k. Но забелязвам, че в битстамп не е отишло до под 51.5к, какво означава това, че бинанс си събориха цената до 50.5к(1000 долара разлика) и хайде да оберем ливъриджа, че много мауймуни на клона.
 22. Не го разбрах за Minting the Coin картинката ама според теб Вамп ако са разпродали дали ще накупят бтк... Мисля че имат достатъчно
×
×
 • Създай нов...