Jump to content
hash.bg - биткойн форум

rippleche

Members
 • Мнения

  494
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  5

Всичко публикувано от rippleche

 1. Защо толкова започнаха да говорят всички за web 3.0 дай някакво инфо и обяснения да прочета като за идиот. Новия хайп май идва.
 2. Да просто беше нещо впечатляващо явно как е прекарал PolyNetwork с този бъг/задна вратичка ... понеже доста му се радваха във туитър И пазара грам не реагира...
 3. Някой ще обясни ли какво се е случило точно с PolyNetwork.
 4. Анонимните ми се струват на банда тираджии...
 5. Дай малко повече информация за Taproot и този Locked in! 1815 Taproot signalling blocks ?
 6. @vamp111 Мислиш ли, че ще удари 40к ? И какво толкова една конференция ?
 7. Защо е нужно собствен нод?
 8. Гледам, че Китай втори път в рамките на една седмица обявява забрана на Биткойн. Този път и на търгуването, за майнинга май е спекулация.
 9. Смяташ ли, че на 28ми ще отиде до 52к(заради опциите) и после да ходи до 28 или тук ще ренджи и ще го изсипе ?
 10. Te по 15 пъти ... Продават някъде горе. ... Айде да купим на ниското и банваме и после ааа не не няма. Това истина ли е @vamp111
 11. Аз мисля, че беше неизбежно 45 48к да удари. Вамп това с Мъск просто според мен го натиснаха.
 12. Aз смятам, че в момента ако седи тук и помъчи още веднъж да пробие 59 500$ ще тръгне нагоре за нов АТН. А от друга страна смятам, че така като тръгва рязко нагоре и връща това беше край на алтсезона. Много ги мачка всичките(освен етера) и ако ще ходи ще смаже алта тотално. @vamp111 какво мислиш затова ?
 13. Вамп не смяташ ли, че след като пуснаха фючърсите пазара имаше крах. Тръгна пак и сега почна усилено да се говори за ETF, деривативи върху бтк и т.н. НЕ смяташ ли, че пак може да го събори това нещо ? НЕ им ли е по-лесно да го контролират ?
 14. Ама то е същото... Дали ще е крипто или стейбъл. Стейбъл още по-лошо вс ще влизат в него и ще държат. От една страна ще помогне за развитие ама като могат да разполагат с парите ти, данните, снимки, локации. Това вече е плашещо. От друга страна за да им позволят стейбъл койн означава, че ще се контролират здраво
 15. Ванка, а кой ще им разреши на фейсбук да направят дием ? Абсурдно ми звучи фейсбук да имат собствена валута и ще стане пълен цикъла. Само се замисли какво оръжие за тях е да имат и собствени пари.
 16. Етера според мен много го шортят и ще ги скуизне.
 17. Пред имаше 20к евро на месец ама вече няма махнаха го. Мисля, че няма лимит ама ако започнеш да прехвърляш безумно много пари според мен няма да е много добре и може да ти искат някакви документи.
 18. Toва не е ли лошо като за биткойна ? Или просто ще кажат,че са ги махнали, а ще са си в тях и няма как да знаят, че ги имат ? А като не са изкарали печалбата как ще им вземат данък ?
 19. @vamp111 А на каква мисъл те навежда на това? Защо Азия продава толкова много и случвало ли се е преди и кога? Азия първо се изказа ласкаво после смени страна за крипто. Може би искат ниска цена?
 20. Да, може и до 43-45к да отиде за да дообере невярващите и колко % ще станат корекция. Смяташ ли, че това беше емоционално от към хората, които държаха на леко по-високи цени то сега.
 21. Добре, а как ще наложат данъци на крипто ако стоиш БТК, стейбъли ? Не подходиха ли мн хора доста емоционално ?
 22. НЕ СЪМ СИГУРЕН КОЛКО Е леджит "YELLEN TO PROPOSE CAPITAL GAINS TAX AS HIGH AS 80% FOR CRYPTO TRADING - HEARD ON STREET"
×
×
 • Създай нов...