Jump to content
hash.bg - биткойн форум

rippleche

Members
 • Posts

  497
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by rippleche

 1. Някой сеща ли се как се казваха новите чипове(не са много нови де) 7мо поколение и бяха предлагали в началото само наем за хардуера. Кои бяха и как могат да бъдат закупени? Някой?
 2. Гари харесва ми мнението ти. Особено като спомена 2018 не знам защо ама многоо ми прилича тази година на 2018. Само едно не помня понеже не съм следил толкова пазара 2018 и политическите им неща, имало ли е нещо свързано с лихви тогава ? Помня само как бтк замря спря се на едно дъно то 3200$ чак началото на 2019 и това беше и този който говореше за биткой в тутиър казваше бтк на 1к$ и това беше и така и не се случи. Защо смяташ, че ще е като 2018 ?
 3. Защо толкова започнаха да говорят всички за web 3.0 дай някакво инфо и обяснения да прочета като за идиот. Новия хайп май идва.
 4. Да просто беше нещо впечатляващо явно как е прекарал PolyNetwork с този бъг/задна вратичка ... понеже доста му се радваха във туитър И пазара грам не реагира...
 5. Някой ще обясни ли какво се е случило точно с PolyNetwork.
 6. Анонимните ми се струват на банда тираджии...
 7. Дай малко повече информация за Taproot и този Locked in! 1815 Taproot signalling blocks ?
 8. @vamp111 Мислиш ли, че ще удари 40к ? И какво толкова една конференция ?
 9. Гледам, че Китай втори път в рамките на една седмица обявява забрана на Биткойн. Този път и на търгуването, за майнинга май е спекулация.
 10. Смяташ ли, че на 28ми ще отиде до 52к(заради опциите) и после да ходи до 28 или тук ще ренджи и ще го изсипе ?
 11. Te по 15 пъти ... Продават някъде горе. ... Айде да купим на ниското и банваме и после ааа не не няма. Това истина ли е @vamp111
 12. Аз мисля, че беше неизбежно 45 48к да удари. Вамп това с Мъск просто според мен го натиснаха.
 13. Aз смятам, че в момента ако седи тук и помъчи още веднъж да пробие 59 500$ ще тръгне нагоре за нов АТН. А от друга страна смятам, че така като тръгва рязко нагоре и връща това беше край на алтсезона. Много ги мачка всичките(освен етера) и ако ще ходи ще смаже алта тотално. @vamp111 какво мислиш затова ?
 14. Вамп не смяташ ли, че след като пуснаха фючърсите пазара имаше крах. Тръгна пак и сега почна усилено да се говори за ETF, деривативи върху бтк и т.н. НЕ смяташ ли, че пак може да го събори това нещо ? НЕ им ли е по-лесно да го контролират ?
 15. Ама то е същото... Дали ще е крипто или стейбъл. Стейбъл още по-лошо вс ще влизат в него и ще държат. От една страна ще помогне за развитие ама като могат да разполагат с парите ти, данните, снимки, локации. Това вече е плашещо. От друга страна за да им позволят стейбъл койн означава, че ще се контролират здраво
 16. Ванка, а кой ще им разреши на фейсбук да направят дием ? Абсурдно ми звучи фейсбук да имат собствена валута и ще стане пълен цикъла. Само се замисли какво оръжие за тях е да имат и собствени пари.
 17. Етера според мен много го шортят и ще ги скуизне.
 18. Пред имаше 20к евро на месец ама вече няма махнаха го. Мисля, че няма лимит ама ако започнеш да прехвърляш безумно много пари според мен няма да е много добре и може да ти искат някакви документи.
 19. Toва не е ли лошо като за биткойна ? Или просто ще кажат,че са ги махнали, а ще са си в тях и няма как да знаят, че ги имат ? А като не са изкарали печалбата как ще им вземат данък ?
 20. @vamp111 А на каква мисъл те навежда на това? Защо Азия продава толкова много и случвало ли се е преди и кога? Азия първо се изказа ласкаво после смени страна за крипто. Може би искат ниска цена?
×
×
 • Create New...