Jump to content
hash.bg - биткойн форум

rippleche

Members
 • Posts

  497
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Posts posted by rippleche

 1. На 11.02.2022 г. at 10:05, Гари написа:

  ФЕД пое курс към увеличение на лихвите и съкращаване на баланса, много други централни банки ги изпревариха (АЦБ), други ги следват. Това ще се отрази негативно и на биткойн, нищо чудно да се повтори ситуацията от 2018 г.  Разбира се, тази антиинфлационна политика на централните банки ще е само до време, за залъгване на населението, че имат и такава цел - да запазят стойността на валутите. Истинската им цел е да печатат пари като ги дават първо на най-богатите, за да станат те още по-богати. А най-богатите са вкарали вече доста милиарди в биткойн и крипто, така че в дългосрочна перспектива нещата са ясни.

  Гари харесва ми мнението ти. Особено като спомена 2018 не знам защо ама многоо ми прилича тази година на 2018. Само едно не помня понеже не съм следил толкова пазара 2018 и политическите им неща, имало ли е нещо свързано с лихви тогава ? Помня само как бтк замря спря се на едно дъно то 3200$ чак началото на 2019 и това беше и този който говореше за биткой в тутиър казваше бтк на 1к$ и това беше и така и не се случи. Защо смяташ, че ще е като 2018 ?

 2. Aз смятам, че в момента ако седи тук и помъчи още веднъж да пробие 59 500$ ще тръгне нагоре за нов АТН.

   

  А от друга страна смятам, че така като тръгва рязко нагоре и връща това беше край на алтсезона. Много ги мачка всичките(освен етера) и ако ще ходи ще смаже алта тотално. @vamp111 какво мислиш затова ?

 3. Вамп не смяташ ли, че след като пуснаха фючърсите пазара имаше крах. Тръгна пак и сега почна усилено да се говори за ETF, деривативи върху бтк и т.н. НЕ смяташ ли, че пак може да го събори това нещо ? НЕ им ли е по-лесно да го контролират ?

 4. Преди 8 часа, ivan написа:

  Точно затова не им разрешиха либра, сега диема ще е стейбълкойн... Това го разрешават

  Ама то е същото... Дали ще е крипто или стейбъл. Стейбъл още по-лошо вс ще влизат в него и ще държат. От една страна ще помогне за развитие ама като могат да разполагат с парите ти, данните, снимки, локации. Това вече е плашещо. От друга страна за да им позволят стейбъл койн означава, че ще се контролират здраво

 5. преди 39 минути, ivan написа:

  просто гледай какво ще стане като пуснат дием на фб, сега ще ги изпомпат, другата седмица или по следващите ще започнат да преливат в бтк, бтк ще тръгне нагоре, алтовете ще си останат каквото са стигнали и с всяко малко пропадане на бтк те ще падат доста. И накрая като дойде дием, ще видим кой ще продължи да купува от тях, само заблудени с малко пари където ще изгорят.

  Ванка, а кой ще им разреши на фейсбук да направят дием ? Абсурдно ми звучи фейсбук да имат собствена валута и ще стане пълен цикъла. Само се замисли какво оръжие за тях е да имат и собствени пари.

 6. @vamp111 А на каква мисъл те навежда на това? Защо Азия продава толкова много и случвало ли се е преди и кога? 

  Азия първо се изказа ласкаво после смени страна за крипто.

  Може би искат ниска цена? 

×
×
 • Create New...