Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Sven Biorg

Members
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Sven Biorg

 1. Забелязах, че от известно време Алианц ми начисляват такса от 2лв. всеки път като топъпвам в Револют (Основание: Транзакция от тип паричен трансфер или залагания). Обадих се в банката и казаха, че са си актуализирали тарифата и се плаща такава такса към небанкови институции. Излиза, че тарифата не е обвързана с договора който съм подписал - go bankless! На въпроса, защо след като револют имат банков лиценз взимат такса не можаха да ми отговорят (аз не съм приел револют банк, не мисля и да го правя). Служителката спомена, че май и други банки правят същото или ще го правят. Ако има някой с подобен проблем с банка различна от Алианц нека сподели.
 2. как все в точният момент излизат тези новини
 3. Явно затова изпомпи толкова. Аз обърнах моите в btc малко по-ниско, но карай - все пак целта ми беше да си увелича стака и успях. Нека не бъдем алчни
 4. Това май не е точната тема. Иначе, май повечето хора на този етап размишляват как да изкарват, а не как да вкарват
 5. Същото, на по ниска цена. Или от хубавото (бтк) отново на по-ниска цена.
 6. Този род изказвания бяха модерни около 2017.
 7. Ще отвори на очите на малка част. Масата както винаги ще бъдат коне с капаци, чакащи пастира да ги води напред към нови тучни пасища. Света като цяло не върви на добре за обикновения човечец.
 8. @ivan пазиш ли си още торбата? Чисто спекулативно еос ми се струва на супер ниски нива спрямо всичко, най-малкото биха му ударили една помпа по някое време. Лично аз обмислям дали да не спекулирам малко. Предвид поредния quit на Ларимиер, още ли си фен на проекта?
 9. аз не разбирам защо има хора които си губят времето с гледането на такъв тип видеа. Time is precious, use it wisely.
 10. Не съм, просто такова впечатление ми правят постовете ти, затова попитах.
 11. @Facira на 3к или там до колкото мислиш, че ще се срине корна би ли напазарил стабилно или тотално си му набил хикса на бтц-то?
 12. @vamp111 Видях в другия тред, че тестваш Liquid. Би ли споделил впечатленията си? Честно казано бях изпуснал какво се случва с ЛН по едно време, но сега наваксвам. Тествах eclair и се изкефих супер мн, като имам едно на ум, че може би не е най-доброто. И още нещо, какво би препорчал за най-бърз и лесен сетъп да си рънваш собствен ЛН нод. Може и на raspberry. Данке.
 13. Кака ти Ружа за случайна ли я мислиш? Май още я търсят и ни вест ни кост от нея
 14. Revolut <-> Coinbase работи, за чисто български банки не знам, ама то изобщо ползва ли ги някой още за преводи.
 15. Викам си я, темата за етера мн жива в последно време, а то си имало причина - биткойн
 16. Имах някакви въпроси които не ми бяха ясни почти края на статията. И кво да видя, накрая отговорил и на тях. Мн е луд! Едит: Задължително четиво, дори и за икономисти
 17. Втора част от поредицата. https://www.linkedin.com/pulse/money-credit-debt-ray-dalio/
 18. Дори и да е така, няма как да има само Биткойн, както няма само Фейсбук (има LinkedIn, Pinterest, Instargram и т.н). Няма само злато (има сребро, платина и тн.), няма само Гугъл, има и Бинг. Няма само google maps, има и here maps, apple maps и т.н. Да, може бтц да е първенеца, но няма да е единствен.
×
×
 • Create New...