Jump to content
hash.bg - биткойн форум

paris

Members
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

658 profile views

paris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. VAMP111 - писах ти на лични. Прехвърлих пари, но не мога да закупя 1 FTO, ПОСТОЯННО МИ ДАВА ГРЕШКА. Какво бъркам. Пратих ти снимка.
 2. Благодаря за отговора, прехвърлих пари от Перфект мъни без проблем. Но при закупуването  ми изписва постоянно грешка. Какво бъркам ? Искам да закупя 1 FTO. Давам на BUY И МИ ИЗПИСВА ГРЕШКА.

  1. vamp111

   vamp111

   ами нещо не пише ли на самата грешка ако примерно смениш езика ? или да не би сумата де е твърде малка (да има минимум някакъв сложен) не съм имал проблеми никога, но не съм тръгувал там отдавна, провери дали няма депозит и трейд портфейл и там да трябва да ги преьвърлиш, ако не се лъжа нямаше де

  2. paris

   paris

   Оф , оправих се.

 3. Здравейте, някой търгува ли на ЙОБИТ? Как да му се незнае да вкарам долари, за да си купя крипто?
 4. " Многократен клиентски код е обвързан с определен публичен биткойн адрес, винаги когато се внесе  сума по кода над минималния лимит било по кештерминал или изипей, сатошите се получават на него. "  -  какъв е този минимален лимит? Мога ли да купувам или не в тази ситуация. Стамен не ми отговаря.:unsure:

 5. Здравейте, тъй като Крипто не работи  пиша тук.

  За първи път направих заявка за покупка на бтк  на  21.12.17  в Крипто и зададох многократен код. Не ми изписа  цена и количество, което да въведа като покупка. Така стана , че не можах да  отида до Кеш терминала и не купих. Проблем ли ще бъде ако сега закупя по кода, който ми пратиха  на имейла?

 6. Здравейте, тъй като Крипто не работи пиша тук. За първи път направих заявка за покупка на бтк на 21.12.17 в Крипто и зададох многократен код. Не ми изписа цена и количество, което да въведа като покупка. Така стана , че не можах да отида до Кеш терминала и не купих. Проблем ли ще бъде ако сега закупя по кода, който ми пратиха на имейла? Поздрави
 7. Здравейте, може ли малко помощ?

  1 . В четвъртък  на правих поръчка в Крипто с избор многократен код за покупка на бит. Не платих на кеш терминала, защото не ми излезе като пари  и като % бит в самия сайт при заявката за поръчка. Не посмях. 

  2. С този многократен код може ли освен да се купува и да се продава, или за продажби трябва нов код?

  3. Ако искам да продам в Крипто и сайта не ми покаже в пари колко % искам да продам как ще станат нещата?

   

  Дано не са толкова тъпи въпросите ми, защото се занимавам от скоро с това.

  Поздрави

  1. Show previous comments  2 more
  2. stamen

   stamen

   никакъв процент - изписва се количеството и цената към момента...

  3. stamen

   stamen

   по празниците не работим - трябваше да затворим заради недостиг на левове 

  4. paris

   paris

   Благодаря за отговора, но в сайта  в указанията се показва, че при заявка се изписва сумата и количеството в процент. Защо при мен не стана така?:(

 8. За крипто го четох. Трябва да получа от юридическо лице - сайт,фирма.
 9. Много моля някой сериозен човек да ми обясни подробно как става получаването на биткойни. От този сайт https://hash.bg/%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B9%D0%BD-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%89%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D1%84%D0%B5%D0%B9%D0%BB%D0%B0-jaxx-io/не става ясно как да стане.
 10. Обърках се съвсем. "те ще ти пратят биткойни по него..." - как ще ги пратят като не знаят адреса ми, за това питах да пратя ли на сайта моя код? Моля някой да ми напише подробно как става.
 11. Ок. Сега кодът да го пратя на имейла на сайта ли? Те ще ми пратят подобен код ли? Това не мога да разбера
×
×
 • Create New...