Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Johny_Domino

Members
 • Мнения

  147
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  3

Johny_Domino last won the day on Февруари 20

Johny_Domino had the most liked content!

Относно Johny_Domino

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

749 профилни разглеждания
 1. https://www.epsilontheory.com/in-praise-of-bitcoin/?fbclid=IwAR3C4d6Mxi4pXBpDTXpvFL3la5OaSq-uQOyHCfs6r6UWu8FvAF-G43121Q4 Силно препоръчвам да се прочете тази стаия. Дългичка, но съществена. Става въпрос за дериватите върху биткойна и как институциите не само, че няма да се стремят да го забраняват, а даже ще инициират приемането му. Уловката ще бъде да се купува неговата абстрактна версия ,неговите производни, които ще се предлагат от банки, посредници, фондове и т.н(златото за пример). Ще са уж обезпечени от релна стойност, но ще извират неконтролируемо "Brrr" ефект. И както винаги съм твърдял, в един момент привилегированите ще разполагат с реални БТК, а снабдяването с деривати ще се окуражава.
 2. https://bitcoinmagazine.com/markets/bitcoins-on-chain-market-cycles Силно препоръчвам тази статия за макроикономическите показатели. Много добре и разбираемо написана.
 3. Продавайте всичко! Yordan MIcikulev каза, че всичко ще пропада оттук насетне.
 4. При мен е 4000 лв на ден, месечно е 50 000лв , странна работа.
 5. Публикацията е на Michael Morell - бивш директор на ЦРУ https://cryptoforinnovation.org/resources/Analysis_of_Bitcoin_in_Illicit_Finance.pdf
 6. Аз имам малък проблем с ICard. Оказва се, че дневно могат да се изпращат до 4000 лв. Проблемът е, че не искат да ми вдигнат лимита, въпреки че го има, като опция. Очевидно е заради преводите към Binance. Въпросът ми е, има ли начин да се трансферират към борсите по-големи суми от 5000лв дневно, с Револют например или някоя друга тяхна алтернатива? Вие, как процедирате?
 7. След време само привилегированите ще имат по значителни количества Биткойн. И не, няма да се появи нещо по-добро от него, просто защото неговата функция ще бъде да е основно съхранение на стойност, както и прехвърляне на огромни средства без нуждата от посредник. За да направиш нещо подобно в момента с декретни пари(легално) е трудно, много бавно и изключително одитирано от органите. В един момент и големите централни банки ще почнат да го купуват и да го ползват, като резерв за собствените си валути(както е златото в момента). Цената му ще скочи още повече особено след обявяването на първата централна банка, която го е направила. Повечето от хората със спестявания в Биткойн ще продават за фиатни пари и така основните запаси на BTC ще отиват у големите играчи, които ще емитират, дали собствени криптовлути частично обезпечени с резерви от BTC, дали нещо друго. Със сигурност ще има криптовалути(то има вече), които като функция за ежедневно разплащане, са много по-добри и няма нищо лошо в това. Всяка криптовалута си има своето предназначение и бъдеще.
 8. Още сме в началото на пътя...
 9. https://www.investor.bg/ad-hoc/502/a/50-000-dolara-za-bitkoina-e-samo-vyrhyt-na-aisberga-322387/?fbclid=IwAR2H13s2R2U4Vynuf0pvhNMhX1Zepp5PfFn7Acyx8-SaFXs5Erz6784QLgk
 10. LN не са го "въвели" 2018! Интеграцията и тестването му продължават и до днес. Така че не знам, дали примерът с Taproot е акуратен.
 11. Ще има нова помпа - Morgan Stanley May Bet on Bitcoin in $150 Billion Investment Arm
 12. Айде и те https://www.coindesk.com/mastercard-accepts-crypto-payments
×
×
 • Създай нов...