Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Johny_Domino

Members
 • Мнения

  122
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

Johny_Domino last won the day on Април 1

Johny_Domino had the most liked content!

Относно Johny_Domino

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

599 профилни разглеждания
 1. https://www.coindesk.com/oil-going-negative-bitcoin-market - Какво мислите за Биткойн ЕТФ-и?
 2. Имайте предвид, че носенето на маски в Китай и други азиатски държави е традиция от години, много преди вируса. Причината е голямото замърсяване на въздуха.
 3. Много интересна графика на DowJones през годините + някои обяснения на пазарите и индексите.
 4. Да де, но страхът на хората и инвеститорите се задейства веднага. На всеки му трябват пари и иска кеш, защото губи работата си, а това би трябвало да рефлектира и върху цената. Абе, самоубеждавам се общо взето
 5. Аз си признавам, че сега, като се вдига(в момента) вкарвам още на къси, защото смятам, че в по-дългосрочен план ще пада. Кризата ще повлече и криптото, а тя в момента е в много начален стадий, тепърва ще се усещат ефектите на разрастващата се безработица в световен мащаб.
 6. Според мен до преди няколко дни беше напомпан(BTC). Очаквам тепърва да пада, затова съм вкарал къси на левъридж.
 7. Нека споделяме полезни неща, както и мнения, нали това е целта на форума. Не знам защо още не е изтрит този папагал.
 8. Абсолютно по същия начин мисля, яд ме е до някаква степен, че не взех, когато бяха около 5, но честно казано не виждам логика да се вдига в момента при положение, че хората губят работата си, нямат пари и последното нещо, което ще правят е да инвестират в крипто(визирам масата). Вероятно това са спекулации на големите играчи, мисля че закономерно цената ще падне надолу. За 800 - твърдо не вярвам да се стигне до този сценарий, но всичо това са предположения. А за господин - "ала бала мишоци", ако не сме ви приятни, да напуснем форума...цър цър?!
 9. Щом в САЩ трябват 27 дни, в България са нужни даже по-малко...
 10. Това форум за някакви самотници ли е,като гледам публикациите през колко време са ,направо ми става смешно,за това време хората правят купища пари ,докато вие се чудите как да отбележите ,че сте прочели някъде нещо :)))

  1. vamp111

   vamp111

   Предполагам хората които правят купища пари нямат време за много публикации или логиката ти е на обратно ?  докато ние се чудим какво да прочетем, за да се образоваме и не изпаднем в скам сайтове като тези които ти рекламираш, хора които не го правят обикновено подаряват пари на изобретателите на подобни сайтове, докато свръх интелигентни индивиди като теб спамят социалните мрежи с реферални линкове и обещания за неземни блага. Саботинов, виж само колко внимание ти отделих с цели три поста, надявам да ми дадеш добра оценка по скалата за самотност и след това да се въздържаш от по нататъшно спамене на форума ни. Благодаря!

  2. Johny_Domino

   Johny_Domino

   Абе, как попаднах тук, това някаква частна група на самотниците ли е :D

×
×
 • Създай нов...