Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Johny_Domino

Members
 • Posts

  165
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Johny_Domino

 1. Australia's Largest Bank Integrate Bitcoin Services https://www.theguardian.com/australia-news/2021/nov/03/commonwealth-bank-to-offer-cryptocurrency-trading-in-first-for-australias-big-four
 2. Така, както вървят нещата, този път май ще мине границата от 90% #taproot
 3. Long Term Holder графиката показва такива, които са придобили BTC-та преди Януари 2021 и не са ги изхарчили. Предлагането на LTH нараства. Това е още един сигнал, че новите се намират в "panic sell", старите - акумулират.
 4. Китовете акумулират в момента BTC. Графиката показва "адресите за натрупване" - дефинират се, като адреси, които имат поне 2 входящи транзакции и никога не са изразходвани средства от тях. Адресите от борси, на миньори и изгубени се отхвърлят.
 5. SOPR-а падна под 1-ца.Лека - полека очакваме покачване нагоре.
 6. Много актуално, въпреки че е от преди 3 дни
 7. Точно така. Това е и причината, тези които се снабдяват с койните си през блокчейна и ги съхранявят независимо, да имат автономност над средствата си. Винаги едно е за сметка на друго. Стремящите се към нещо лесно, сигурно, осигуряващо спокойствие, ще се примирят с липсата на независимост.
 8. https://www.epsilontheory.com/in-praise-of-bitcoin/?fbclid=IwAR3C4d6Mxi4pXBpDTXpvFL3la5OaSq-uQOyHCfs6r6UWu8FvAF-G43121Q4 Силно препоръчвам да се прочете тази стаия. Дългичка, но съществена. Става въпрос за дериватите върху биткойна и как институциите не само, че няма да се стремят да го забраняват, а даже ще инициират приемането му. Уловката ще бъде да се купува неговата абстрактна версия ,неговите производни, които ще се предлагат от банки, посредници, фондове и т.н(златото за пример). Ще са уж обезпечени от релна стойност, но ще извират неконтролируемо "Brrr" ефект. И както винаги съм твърдял, в един момент привилегированите ще разполагат с реални БТК, а снабдяването с деривати ще се окуражава.
 9. https://bitcoinmagazine.com/markets/bitcoins-on-chain-market-cycles Силно препоръчвам тази статия за макроикономическите показатели. Много добре и разбираемо написана.
 10. Продавайте всичко! Yordan MIcikulev каза, че всичко ще пропада оттук насетне.
 11. При мен е 4000 лв на ден, месечно е 50 000лв , странна работа.
 12. Публикацията е на Michael Morell - бивш директор на ЦРУ https://cryptoforinnovation.org/resources/Analysis_of_Bitcoin_in_Illicit_Finance.pdf
×
×
 • Create New...