Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Johny_Domino

Members
 • Мнения

  163
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  7

Всичко публикувано от Johny_Domino

 1. Така, както вървят нещата, този път май ще мине границата от 90% #taproot
 2. Long Term Holder графиката показва такива, които са придобили BTC-та преди Януари 2021 и не са ги изхарчили. Предлагането на LTH нараства. Това е още един сигнал, че новите се намират в "panic sell", старите - акумулират.
 3. Китовете акумулират в момента BTC. Графиката показва "адресите за натрупване" - дефинират се, като адреси, които имат поне 2 входящи транзакции и никога не са изразходвани средства от тях. Адресите от борси, на миньори и изгубени се отхвърлят.
 4. SOPR-а падна под 1-ца.Лека - полека очакваме покачване нагоре.
 5. Много актуално, въпреки че е от преди 3 дни
 6. Точно така. Това е и причината, тези които се снабдяват с койните си през блокчейна и ги съхранявят независимо, да имат автономност над средствата си. Винаги едно е за сметка на друго. Стремящите се към нещо лесно, сигурно, осигуряващо спокойствие, ще се примирят с липсата на независимост.
 7. https://www.epsilontheory.com/in-praise-of-bitcoin/?fbclid=IwAR3C4d6Mxi4pXBpDTXpvFL3la5OaSq-uQOyHCfs6r6UWu8FvAF-G43121Q4 Силно препоръчвам да се прочете тази стаия. Дългичка, но съществена. Става въпрос за дериватите върху биткойна и как институциите не само, че няма да се стремят да го забраняват, а даже ще инициират приемането му. Уловката ще бъде да се купува неговата абстрактна версия ,неговите производни, които ще се предлагат от банки, посредници, фондове и т.н(златото за пример). Ще са уж обезпечени от релна стойност, но ще извират неконтролируемо "Brrr" ефект. И както винаги съм твърдял, в един момент привилегированите ще разполагат с реални БТК, а снабдяването с деривати ще се окуражава.
 8. https://bitcoinmagazine.com/markets/bitcoins-on-chain-market-cycles Силно препоръчвам тази статия за макроикономическите показатели. Много добре и разбираемо написана.
 9. Продавайте всичко! Yordan MIcikulev каза, че всичко ще пропада оттук насетне.
 10. При мен е 4000 лв на ден, месечно е 50 000лв , странна работа.
 11. Публикацията е на Michael Morell - бивш директор на ЦРУ https://cryptoforinnovation.org/resources/Analysis_of_Bitcoin_in_Illicit_Finance.pdf
 12. Аз имам малък проблем с ICard. Оказва се, че дневно могат да се изпращат до 4000 лв. Проблемът е, че не искат да ми вдигнат лимита, въпреки че го има, като опция. Очевидно е заради преводите към Binance. Въпросът ми е, има ли начин да се трансферират към борсите по-големи суми от 5000лв дневно, с Револют например или някоя друга тяхна алтернатива? Вие, как процедирате?
 13. След време само привилегированите ще имат по значителни количества Биткойн. И не, няма да се появи нещо по-добро от него, просто защото неговата функция ще бъде да е основно съхранение на стойност, както и прехвърляне на огромни средства без нуждата от посредник. За да направиш нещо подобно в момента с декретни пари(легално) е трудно, много бавно и изключително одитирано от органите. В един момент и големите централни банки ще почнат да го купуват и да го ползват, като резерв за собствените си валути(както е златото в момента). Цената му ще скочи още повече особено след обявяването на първата централна банка, която го е направила. Повечето от хората със спестявания в Биткойн ще продават за фиатни пари и така основните запаси на BTC ще отиват у големите играчи, които ще емитират, дали собствени криптовлути частично обезпечени с резерви от BTC, дали нещо друго. Със сигурност ще има криптовалути(то има вече), които като функция за ежедневно разплащане, са много по-добри и няма нищо лошо в това. Всяка криптовалута си има своето предназначение и бъдеще.
×
×
 • Създай нов...