Jump to content
hash.bg - биткойн форум

NotLikeMe

Members
 • Мнения

  175
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

Всичко публикувано от NotLikeMe

 1. Пич, толткова ти бяга материята, че не си и малко близо дори. Нямам желание никакво, да ти обръщам внимание, приеми този коментар като последен към теб, въобще не ми дреме за теб и какво мислиш, ясно?
 2. Ето каква била работата Пича вярва, че цялата работа е една мега пирамида, смятам че няма какво повече да си говорите с него
 3. ХАХАХАХАХХАХАХАХАХА , МНОГО ОБИЧАМ ПОДОБНИ КОМЕНТАРИ
 4. Гледам, че сте започнали да го цитирате този *hpz , оставете го да си живее в своя свят, пича. Според него всички борси са виновни, че не може да завърти 100лв на плюс. Той *Гари вече го е казал,
 5. Харесва ми как сте се отчаяли, продължавайте в същия дух.
 6. Сложих ордър на $3050 и отивам да си налея
 7. Полото вече официално си обяви , че предлага условия, акаунти за институционалните инвеститори, а във финекса знам за 5 такива , които са под шапката на борсата. Не всичко е ликвидация!
 8. Да напомня когато видите силен buyback, кой всъщност се обажда и пълни торбите
 9. ХАХАХАХАХАХАХА , никой не му е виновен
 10. Ванка, тази "война" между б.кеша беше просто удобен момент да свалят цената и да капитулират най накрая 5-те месеца консолидация, аз лично очаквах последици от форка на б.кеша, той си смърдеше на дъмп, но ограничени до $5200, а някой се възползваха да повлекат още и да се стигне до капитулация. С този темп на тренда до края на деня може да видим $3800 без съмнение.
 11. Това е техния вход в играта, разбира се че е добре. Входа на институционалните инвеститори
 12. По-добре яко надолу, отколкото stablecoin
 13. ПХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА Това е най-тъпото нещо, което съм чел от месеци
 14. Не заслужава дори едно изречение по тази глупост да се коментира.
 15. Така, доста търсих един цитат и го намери; Няма нужда да ми го обясняваш, разбрал съм го, наясно съм преди твоето обяснение, но благодаря за усилието. Исках само да кажа, че това по никакъв начин няма да навреди на Bitcoin и бъдещето му! Оставах с впечатление, че силно защитаваш крипто банката и считаш нейното влияние, че ще повлияе зле за Bitcoin като цяло. И повярвай ми, аз не съм по-малко бичи настроен, казвал съм го и в предни постове.
 16. Разликата е, че аз мога да си ги изтегля обратно в wallet-а , a ти къде ще изтеглиш кредитираните койни ми е интересно? Сигурно ще си купиш 22 милиона и ще си ги дръпнеш в wallet-a BTC core на лаптопа
 17. Интересно ми е какви private kеys ще имат тези притежатели на тези кредитирани BTC-та, аз собственици на Bitcoins без private kеys не познавам
 18. Ами точно! Това противоречи с кодирането в БТЦ, дефакто това не са реални БТЦ-та , а платформа със собствена кредитираща система с лиценз за това. Което с нищо не засяга *цената/стойността на моите/твоите/чуждите биткойни!
 19. И колко време мислиш, че тази реплика ще живеe? ***Изобщо как мислите, какъв успех вещаете на тази глупост, интересно ми е да ви чуя.
 20. НЕ МОГАТ да копират Bitcoin! Могат да създадат тяхна си платформа и да издават колкото си искат техни монети,жетони,токени и т.н. , но НЕ МОГАТ да издават 10BTC кредити на база 1BTC и света да преобърнат.
 21. The code is wall ! Нито ще могат да ми фалшифицират, нито да създадат повече от 21Милиона биткойна ако ще и патент от Исак Нютон да вземат. Това че мега олигарсите виждат как губят контрол над досегашната системна тирания и ще се опитат всячески да попречат на това да се случи не значи, че ще се справят и този път да се спасят.
 22. Абсолютна глупост, mcafee го е казал.
 23. Само ще кажа, няма по голям учител от хилядите часове практика/trading! На вас оставям "ваденето от 100 кладенеца вода"
×
×
 • Създай нов...