Jump to content
hash.bg - биткойн форум

batibon

Administrators
 • Мнения

  718
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  34

batibon last won the day on Юни 30

batibon had the most liked content!

Относно batibon

 • Ранг
  Великия инквизитор бати- инквизитора.. дебне за не съгласни :)

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Последни посетители

1860 профилни разглеждания
 1. Както винаги се случва, по време на подем или крушение тази тема става събирателна на мнения от всички теми. И както винаги ще започнат да прехвърчат сини искрички между потребители с различни мнения и виждания. И както винаги ще има задължително заземяване. Виждате какво става по света и у нас. Не само тук прехвърчат, по другите форуми е същото. Нека да уважаваме чуждото мнение, макар да не сме съгласни с него. Ако има разминаване, нека е с усмивка. Това с проповедниците ми хареса, всички тук сме такива, всеки проповядва неговата си малка истина. Само проповедника с картечницата е един-единствен, бившия биткойн - джихадист. Сипете си по една биричка, отпуснете се в хола на креслото, хубав стар филм... и нещата ще се опростят и подредят.
 2. От всичко прочетено дотук си поизбрах четири неща. - колкото повече тетър, толкова по-лесно нагласяне посока на цена на биткойн. - колкото повече тетър,, толкова по-голям балон. - пук на балон - проблем с изход във фиат. - скритата война на стейбълкойните дали ще премине в явна, и тя ли ще е началото на края на тетър... Номера на Сорос с германската марка си е класика.
 3. ...човек е осъзнато животно движено от две чувства, алчност и страх. Всичко писано в тази тема е израз на тези две чувства. Всеки се ръководи от някакви си негови анализи, графики, цветове и линии...всеки предполага, но никой не може да изчисли траекторията на лакомия или диета на мравуняка наречен криптоборса. Двете мнения са лични, не претендират за достоверност или пълнота. ще си отворя една бира...
 4. Добре дошъл и сбогом Wanchain. Някой каза че се къса връзка биткойн - стокови пазари, така че всичко ще е ок. От обща култура помня че печалба се прави при купуването, не при продажба. Има си Влак за всеки пътник....в неговата си посока. В момента цената не е толкова важна колкото играта върху нея. След всяко преполовяване идва посока надолу, после осреднено между два халвинга точката е нагоре. Същите размисли и страсти са и в началото на тази тема, след като хората не са променени, значи и точките ще ги има. Биткойн дали е балон? .... Зависи дали купуваш или продаваш.
 5. Оливър, ако затвори в диапазон 10.4 - 10.8 и тръгне по лед надолу, вервай му. Едно време маг Стамат доста добре познаваше, но нещо се изгуби в прехода.
 6. Ако разрешите...дотук двама дадоха прогноза ниво, останалите само ще пишат ли... Питам леко абстрактно, не играя по борси и в момента цената не ме интересува, по скоро движенията и реакциите.
 7. Съвсем набързо... С две думи каза - вашето мнение не променя моето решение. Абстрактно...но с твоето мнение ти променяш друго мнение, влияеш...както и Иван или който и да е пишещ....натрупвания на позитивизъм или обратното. Хубаво е да има коректив, нещо в което всеки да се огледа, и е пожелателно да са много такива, за да се види всеки ъгъл. Матрица означава рамка, кой я е надскочил?...и дали ще пише по форуми след това? Психологически анализ надали някой ти прави, сайтовия стига. Ако ще идват още души от другаде, да се насладят на спокойствието и безконфликтната дружеска атмосфера в сайта.
 8. Без претенция за достоверност. Има една трилогия на Азимов - Фондацията. Досега единствено разбрах че биткойн много добре се вмества в естествените цикли на модерното капиталистическо общество. Предполагам след април 2022 тази тема ще се пръска от оптимистични мнения.
 9. batibon

  eMunie

  Това пише на профил danisapfirov - This member is not allowed to access the site. Няма как да бъде премахнат бан от друг модератор, най-малкото е неколегиално, даже и да се знае предисторията за налагането му. Логически може да се отмени от администратора който го е наложил. Темата eMunie е създадена както се вижда от pastet89, трябва ли да се пренаписва история...
 10. Това определено не е пускано тук. https://www.filmsforaction.org/watch/without-saying-a-word-this-6-minute-short-film-will-make-you-speechless/
 11. https://www.filmsforaction.org/watch/incredible-animation-summarises-noam-chomskys-5-filters-of-the-mass-media-machine/ Не знам дали е пускано във форума.
 12. Вчера говорих с на браТчетката мъжа и...човека каза....при такова дълго неволативно ниво с тесни граници следва рязко движение в една посока. Все едно кит се обръща на повърхостта на океана.
 13. https://earthobservatory.nasa.gov/images/146888/signs-of-drought-in-european-groundwater
×
×
 • Създай нов...